Manolis Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Мислим, постоје приче о кући. Наиме 30-их година кућа је продата јеврејској фамилији која је страдала у рату. Кажу претходне газде да се дешавало у кући тих сличних момената али је то престало када се уселила моја породица тј. отишла је кева код православног свештеника, одржана је ваљда нека литургија и није било никаквих проблема док сам ја ту живео као клинац. То су за мене биле све приче и легенде о кући али ово што се сада догађа је стварно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Није зафрканција, него мора да постоји објашњење - било да је у домену тзв. рационалног објашњења (на пример да објекат "ради", да се структуре помичу и све живо крцка), било да је у питању присуство демона - али, онда мора да постоји опет разлог због чега су они ту. Друга појава се тестира молитвом, прва појава консултацијом са грађевинским инжењером и снимањем објекта. Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Септембар 13, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 имам ја једно дрво у дворишту, порасло до мојег прозора, па ко полтергајст куца мало-мало, шкрипи и јауче кад дува ветар неко ко преспава код мене у пролеће и јесен, због честих и јачих ветрова, добро се испрепада ако заборавим да напоменем клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Не могуће да је грађевина, то не могу бити такви звуци. Звуци су апсолутно реални као када живиш са неким. Дешава се да неке ситне стварчице са стола падну из чиста мира, па онда нпр. јуче се десило да столна лампа, па онај метални део, из чиста мира пуцкета као када бих ударио ноктом или хемијском па оно одзвања. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Што се тиче стоне лампе и металних предмета - можда нешто елетризира у близини, или има неко електромагнетно чвориште... Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Нечег има. А да је језиво, јесте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 А да није та кућа случајно у источној Србији? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 А да није та кућа случајно у источној Србији? А то има везе са? Није. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Kao što reče Antić, proveri kuću da li stoji kako treba. U stonu lampu može da naleti insekt, recimo može da se čuje takav zvuk kada se skupljaju uveče oko neke sijalice napolju, pa se ponekad čuje cin cin. Takođe, metalni deo može da pucketa kada ugasiš lampu pa se on tako zagrejan hladi i onda pucketa. Takođe, neke stvari mogu da ti padnu sa stola ako dune promaja, i sl. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 I da nemaš možda golubove na tavanu, ili sove Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 I da nemaš možda golubove na tavanu, ili sove На то сам одмах и ја помислио али био сам горе преко дана, нема ништа специјално, a по мраку не бих се баш усудио да одем горе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 А да није та кућа случајно у источној Србији? Није. Moja jeste u istocnoj Srbiji. Naslusao sam se raznih prica. Uzrok moze biti sasvim materijalne prirode, kao sto je pucketanje stvari, razne zivotinje...... ali moze biti puno ozbiljnije. Zaista, postoje ljudi koji nocima ne spavaju zbog raznih zvukova, a nisu sizofrenicari i to. Pozovi ti brate svestenika da ti osvesta tu kucu, sto je sigurno sigurno. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antics Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 a по мраку не бих се баш усудио да одем горе. Ух, што би то био доживљај! Набавиш IC уређај (имају их ловци...), повежеш и кренеш по мрклом мраку горе.... Ако има неког - има да га препаднеш начисто! Один монах вошёл в склеп к покойникам и крикнул: "Христос воскресе!" А они ему все хором: "Воистину воскресе!"--- / -.. --- -- .. -. . --..-- / -- .. ... . .-. . .-. .http://www.srdjanantic.blogspot.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 Ух, што би то био доживљај! Набавиш IC уређај (имају их ловци...), повежеш и кренеш по мрклом мраку горе.... Ако има неког - има да га препаднеш начисто! Aко желиш наврати сутра bgpj је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Септембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=F9AoTlxR-nk&feature=related http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука