Max Butcher Написано Мај 18, 2010 Пријави Подели Написано Мај 18, 2010 Mislim u snu sam se drao, a mumlanje me je probudilo iz sna... Istorija se bazira na stvarnim dogadjajima, a ne na izmisljenim pricama! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 18, 2010 Mislim u snu sam se drao, a mumlanje me je probudilo iz sna...ја ни у сну нисам могао ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antipa Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Prvi put sam video opsednutu osobu u manastiru Denkovac 1998god.,sedeli smo na veraddi sa ocem Petrom kad su dva odrasla muškarca ( otac i stric ) doveli devojcicu od 13g.Prvo su pokušali devojcicu da uvedu u hram ali se ona odupirala vikala,dobila je toliko jaku snagu da njih dvojica nisu uspevali da je savladaju. Videvši da tu nešto nije uredu otac Petar je odmah ustao i krenuo ka njima kako se on približavo dete je zapomagalo ,, on ce me ubiti ,nedajte mu ,, itd. onda je otac pozvao još jednog brata koji je pomogo da devojcicu prenesu do kapele Sv.Dene ali ponovni pokušaj da je uvedu u crkvu nije uspeo ,Ava je naredio da je puste da se malo smiri ispred kapele ,kad se umirila otac ju je izjednom gurnuo kroz otvorena vrata u kapelu.Odmah je počeo da čita molitvu dete je i dalje zapomagalo da je to bilo užasno ali posle nekoliko molitvi ona se smirila.Posle svega u razgovoru sa roditeljima saznalo se da oni nisu venčani i da su se za pomoć obraćali nekoj gatari. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antipa Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Ima mnogo razloga za takvo stanje medju njima i ovi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Ima mnogo razloga za takvo stanje medju njima i ovi. јел знаш који су други? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antipa Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Znam odlično . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Мај 29, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Znam odlično . питам због других, ако си вољан да поделиш ...наравно да не мислим да исповедиш нечије или тако нешто, већ да предочиш неке очигледне опасности ... клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antipa Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Znam odlično . питам због других, ако си вољан да поделиш ...наравно да не мислим да исповедиш нечије или тако нешто, већ да предочиш неке очигледне опасности ... Razloga ima mnogo i teško ih je sve pobrojati , ali prvi su smrtni gresi (blud , razvrat ,Kainova zavist koja podstiče na svako zlo delo prema bližnjem ,gnev , očajanje , hula na Gospoda,Sodomski greh , nepoštovanje roditelja i zlostavljanje istih, ubistvo , abortust,krivo zaklinjanje Nebom i Crkvom , bogohulne reči) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Следеће фотографије сам добио недавно од једног нашег јеромонаха, иначе човека који не воли непроверене ствари. Фотографије које вам постављам је он добио из Русије. На фотографијама се налази једна група младића који су мало више попили. На истим фотографијама, виде се и застрашујући ликови. Уверите се... izdvojeni deo: Druga slika: izdvojeni deo: (moguce da je i andjeo koji odstupa od coveka) izdvojeni deo 2 : odkad to ima takozvane kirilijan foto ovdje gdje sam se tako zove ,se vicinom sa tim bave esoterika pa i parapsihologija ,mozda neki drugi put nesto vise o tome da napisem ako nadjem slike sto sam na jednom mjestu htjela cvijece zbunj da slikam sa skorz normalnim aparatom pa skroz nesto drugo se vidi na slikama Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Booba Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Ја сам једном на Литургији у Раваници присуствовало нечем атквом. Жена је покушавал да уведе своју сестру цркву. Међутим, она је тако урлала, тачније то је била рика звери. И кочила се и грчила као да је оболела од тетануса. Неке монахиње су почеле да јој помажу како би ту жену што пре одвели до кивота Св. Кнеза Лазара. Верујте ми, њен ход је трајао више од 5 минута. Све време рика, псовке, урлање, упирање ногама о под, отимање. Још док је нисам видела, већ чула како урла кроз припрату-знала сам шта је. Кад сам је видела, уплашила сам се. Нека трема и дрхтање, и презнојавање. Чим су успели да је доведу (Литургија уредно траје, нико се не осврће, сви се лепо моле) до кивота, сестра ју је скора набацила преко истог, жена је само испустила један уздах. И ућутала!!! И тако наслоњена преко истог, рукама скорз преко, стајала једно 10 минута (док је њена сестра, здрава, клечала на поду и молила се).. Затим је сасвим нормално устала, још нормалније пришла икони и целивала је. Сасвим нормалног хода. Без грчева. Онда се опает вратила до кивота, легла испод и ту била целу Литургију, без гласа. Онда је мој муж од све те силене призора, пао у несвест и расцопао главу. Следећа ситуација (иначе, обе ситуације се десиле у току овогодишњег Великог поста) је била у Вазнесењској цркви у БГ. Ја сама на Литургији. Стојим близу пролаза. Одмах до пролаза са "мушке" стране, стоје син и отац. Синчић око 10-ак година. Мало, мало, погледа на нас и режи и кези зубе. Онда пева неколико секунди пре хора и то неким чудним гласом, као да карикира. Па онда лупа ногом о под. Па опет режи па кези зубе. И све у круг. До Херувике. Тад креће лом! МАли почиње да вришти, баца се на под, лицем ка њему, урла и тресе се. Све време урла. Тата скаче на њега и леже преко њега. Држи га чврсто. Само се виде дечакове руке и ноге како лупају о под. Чим се заврши Велики Вход, мали се смирује. Скроз. Устаје тата па он. И до краја стоји мирно, не режи, не лупа, не кези зубе. Ишао је да се причести и враћао се баш поред мене. Кад је дошао на метар испред мене, погледао ме је таквим милим погледом, да су мени кренуле сузе и хтела сам да га загрлим slavabogu takeoff што сам све то видела! Јесте страшно, посебно кад се види какво је зло у непријатељу и како мучи људе. Али кско је велика сила Божија и како је дивно кад се види Његова надмоћ и победа. Сваки дан Захваљујем Господу што ми је дозволио да то видим и на тај начин учврстим своју веру. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 0110_hahaha 0110_hahaha slavabogu Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
antipa Написано Мај 29, 2010 Пријави Подели Написано Мај 29, 2010 Молитва за опседнуте демонима светог Јована Златоустог Боже вечни, Који си избавио род људски од робовања ђаволу, избави слуге Твоје од сваког дејства духова нечистих; нареди злим и нечистим дусима и демонима да одступе од душе и тела слугу Твојих и да не бораве нити да се скривају у њему, него да у Свето име Твоје и Јединородног Сина Твог и Животворног Духа Твог, беже од створења руку Твојих, да би, очистивши се од сваког деловања ђаволског, поживели свето и праведно и побожно, удостојавали се пречистих Тајни Јединородног Сина Твог и Бога нашег, са Којим си благословен и прослављен, са Пресветим и Благим и Животворним Твојим Духом, сада и увек и у векове векова. Амин! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 http://www.exorcism.ru/ Greece - Exorcism "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Искушеник Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Фотографија из ФБ групе "ИЈСЈВА". Матерализовани демон који се појавио, по изради фотографије, на угашеном телевизору. "Извор сваког зла је - нечастиво учење" Свети Јован Златоусти "Ми смо Јерусалимске вере" Патријарх Арсеније III "Тако живи да свакодневно можеш приступити (Причешћу)". Тертулијан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јул 4, 2010 Пријави Подели Написано Јул 4, 2010 Ово су много реалније појаве демонске природе, него те утваре и које шта: Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука