Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Није лош филм, мож да прође , али од Јудејског хумора увек осећам неку горчину после у души , некако у свему претерају рецимо погледао сам већину филмова Вудија Алена и никад нисам осетио задовољство погледаним филмом.

Иначе занимљив ми је тај Коен , интелигентан момак , комичан јесте , има идеје , мислим све у свему је добар, тако некако замишљам антихриста.

да, слично ми је са филмовима вудија алена ... има неки накрив смисао за хумор који ме не смеје већ само гади.

а на ово друго сам се баш насмејао :D

Подели на овим сајтовима

[quote name=Милан Меденица :)' timestamp='1340482472' post='665575]

да, слично ми је са филмовима вудија алена ... има неки накрив смисао за хумор који ме не смеје већ само гади.

а на ово друго сам се баш насмејао :D

Да, ми Србови ипак имамо најбољи смисао за хумор , једино што ја то мислим озбиљно.

Подели на овим сајтовима

Ljudi koji ne gledaju crno-beeele filmove ne treba da gledaju ni one ofarbane.

Željka na prevaspitavanje i edukaciju, Medu u Ameriku. (Ko ne voli Vudija Alena, taj nije Evropljanin).

Medi: "ček da pogledam u City magazinu za ono"

• Волим 1

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Ово сам гледао синоћ. Филм није класична "акција" са акробацијама и специјалним ефектима, већ - иако је играни - више личи на документарац који описује у детаље шта се десило са http://en.wikipedia....ce_Flight_8969.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Željka na prevaspitavanje i edukaciju, Medu u Ameriku. (Ko ne voli Vudija Alena, taj nije Evropljanin).

Не могу да гледам црно-беле , погледам повремено, ал не иде ми . И уопште не волим ништа из прошлости , само волем будућност ( иако је грозна) .

Видиш интересантно је то колико вас који мене сматрате реликтом прошлости волите те антиквитете, ја их не волем , мислим ни не мрзим их , али нисам нешто ни распамећен сос њих.

Зато сам ја за екранизацију иконостаса , за разлику од већине мојих познаника зизијеваца који то сматрају богохуљењем.

И наравно у боји а по могућству и 3д

Подели на овим сајтовима

Зато сам ја за екранизацију иконостаса , за разлику од већине мојих познаника зизијеваца који то сматрају богохуљењем.

И наравно у боји а по могућству и 3д

Ne verujem ti da si zizijevac. Ti si Atanasijevac, Midićevske provinijencije.

Hula na kub!!!

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

Ово сам гледао синоћ. Филм није класична "акција" са акробацијама и специјалним ефектима, већ - иако је играни - више личи на документарац који описује у детаље шта се десило са http://en.wikipedia....ce_Flight_8969.

http://www.youtube.com/watch?v=o2aqaHt9Z5A[/CODE]

да, мени већ дуже време стоји у списку :)

Подели на овим сајтовима

шта ћу ја тамо да радим црни сине :D

био превише и предуго у посети да ми се свиди имало, европско тло је кева за оне преко баре у том смеру. у другом нисам ишао, тако да не бих знао ... ал капирам да бих се растужио ако бих ишао јужније и источније од русије.

а бре, какав сад сити? :D

Подели на овим сајтовима

Ne verujem ti da si zizijevac. Ti si Atanasijevac, Midićevske provinijencije.

Hula na kub!!!

Па и нисам зизијевац , нисам никад ни реко да јесам, ал то не значи да немам познанике који јесу.

Да јесам Атанасијевац, али нисам византинац ко Таса . Мидић мислим да је рокер.

Подели на овим сајтовима

nelos crtic, cakstavise to je jedan od onih koji oplemenjuju coveka .smil.

The-Secret-World-Of-Arrietty.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1568921/

• Волим 1

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

"Moje srce je nepristupacno ostrvo u beskrajnom okeanu tuge.Nepristupacno za radost.Da li je svako srce-nepristupacno ostrvo?Recite vi sto srce imate!Znate li cime su sve opkoljena vasa srca?Moje-sve samim okeanskim ponorima i bezdanima.I stalno se davi u njima.Nikako da se izvuce iz njih.da izadje iz njih.Sve cega se dohvati meko je kao voda.Zato su oci zamagljene od suza,a srce razriveno od uzdaha.Bolne su mi zenice,jer su mnoge ponoci zanocile u njima."

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...