Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

0510_music

http://upodobljavanje.wordpress.com/

"Актом оваплоћења Богочовека Христа, човек је постао биће шансе, али то се увек односи на целог психофизичког човека, јер се православним учењем о васкрсењу, анулира свака примисао стављања тела, тј. целине у друкчије планове веровања..."

ђакон М. Лазић

Подели на овим сајтовима

"Актом оваплоћења Богочовека Христа, човек је постао биће шансе, али то се увек односи на целог психофизичког човека, јер се православним учењем о васкрсењу, анулира свака примисао стављања тела, тј. целине у друкчије планове веровања..."

ђакон М. Лазић

Подели на овим сајтовима

ђакон М. Лазић

Подели на овим сајтовима

deluje impresivno.

Jel ovo o Ivanu Groznom?

??, ? ????? ???????. ??? ????, ???? ?? ??????.... ????? ????? ???, ? ????? ????? ????...? ????, ?????? ?? ???? ????.... ???, ????? ?? ?????, ??? ?? ???....  ?????? ?? ? ????? ????? ?? ???????? ?????? ????,  ? ??? ??? ?????, ????? ?? ???? ??? ????....  ?????, ??? ?? ?? ?? ?? ?????? ? ??????.... ?????????? ????? ?? ????????? ?? ?? ??????? ?? ??? ??????, ??? ??????.... ??????? ?? ?????????? ????? ????????? ?? ?????????, ??? ?? ???? ?????????? ?????, ??????? ???????? ????.

Josh jedan ludak u moru ludaka, opijeni hristovom ljubavlju.

ali mi deluje po trejleru veoma impresivno i odlichno snimljeno. Kakav je prevod, da znam jel vredi skidati...

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

imam ja prevod, cini mi se da nije los (dosta razumem ruski pa nisam merodavna)

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Јел гледао неко? Ја сам се баш исмејао,филм је,што би рекли Британци, "bloody hilarious"  0104_cheesy

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

Не знам да ли је већ биo као препорука Повратак(Возвращение) Андреја Звјагинцева:

"Док сам снимао филм, нисам га видео као свакодневну нити социјалну причу. Умногоме, филм је митолошки поглед на човеков живот. Вероватно је то оно што бих ја волео да гледаоци имају на уму пре него што уђу у биоскоп." - Андреј Звјагинцев

читав интервју

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

овде имате читав интервју са редитељем филма Повратак -Андреја Звјагинцева

http://film.krstarica.com/l/filmske-vesti/intervju-sa-reziserom-filma-povratak/

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Opet preporucujem ovaj sjajan film>

Постављена слика

Prica o Turcinu koji vodi raspustan zivot u Berlinu i u trenutku ocaja i besmisla pokusava da se ubije. Dopspeva u senatorijam gde upoznaje mladu Turkinju iz jake tradiconalisticke muslimnske porodice. Da bi se izbavila od njih, onda zeli da ga ubedi da je venca da bi dobila papire za nemacko drzavljanstvo... Posle toga krece zanimljiva radnja puna zapleta. A prica ovih dvoje se pretvara u ljubavnu pricu. Naravno necu vam reci kopletnu radnju filma, nece biti toliko zanimljiv posle  0202_238

Moja preporuka !

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

Josh jedan ludak u moru ludaka, opijeni hristovom ljubavlju.

???? ???? ?? ????????? ???????? ???????? ?? ?? ??????? ?????????? ????????.

Moj zakljuchak, moje mishljenje ;)

Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju!

Подели на овим сајтовима

width=450http://www.filmske-radosti.com/Slike/Ne%20te%20retourne%20pas.jpg[/img]

Veoma dobar filmic, sa dve predivne dame.

Mistika i psiholoshka drama, pa ko voli nek izvoli, a ko ne,  ima na festu na velikom platnu ;)

Подели на овим сајтовима

Veoma dobar filmic, sa dve predivne dame.

? ??? ????? ? ?? ?????? ??? ? ???? ?????  ;)

"Хришћанин увек треба да се радује. Радост је сведочанство његове вере. Радујте се, чеда моја, радујте се и онда кад паднете у велика и тешка искушења..." (Старац Никон Оптински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...