Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

био ми досадан...а субтитле пола на енглеском пола неразумљив...делом и због тога 0110_hahaha

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

не знам јел био, ал ево га опет.

Дина (1984)

по књизи Френка Херберта, цела научно-фантастична епопеја је једно импозантно издање књижевног дела које прати аристократску фамилију Атреиде кроз историју.

за мој појам, Дејвид Линч није успео да дотакне суштину, али ју је визуелизовао врло интересантно.

врло разноврсна глумачка екипа, интересантно визуелно решење, пријемчива атмосфера направили су заиста култни филм.

Dune Trailer (1984)

имдб

http://www.imdb.com/title/tt0087182/

википедија

http://en.wikipedia.org/wiki/Dune_%28film%29

Постављена слика

Постављена слика

Постављена слика

Подели на овим сајтовима

deluje impresivno.

Jel ovo o Ivanu Groznom?

??, ? ????? ???????. ??? ????, ???? ?? ??????.... ????? ????? ???, ? ????? ????? ????...? ????, ?????? ?? ???? ????.... ???, ????? ?? ?????, ??? ?? ???....  ?????? ?? ? ????? ????? ?? ???????? ?????? ????,  ? ??? ??? ?????, ????? ?? ???? ??? ????....  ?????, ??? ?? ?? ?? ?? ?????? ? ??????.... ?????????? ????? ?? ????????? ?? ?? ??????? ?? ??? ??????, ??? ??????.... ??????? ?? ?????????? ????? ????????? ?? ?????????, ??? ?? ???? ?????????? ?????, ??????? ???????? ????.

Подели на овим сајтовима

???, ???? ?? ???? ? ???? ?????, ??? ????? ?????? ?? ?? ??????. ??????? ????? ??????, ????? ??????, ?????? ????? ?. ??????? (???? ???? ?? ????? ??????).

Постављена слика

ja pocela da gledam. odlicna fotografija, kostimi, svetlo... kad odgledam do kraja prenosim utiske.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

?? ???? ??? ???, ?? ??? ?? ????.

???? (1984)

jedan od mojih omiljenih  :smiley:

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

Подели на овим сајтовима

He's Just Not That Into You (2009)

www.imdb.com/title/tt1001508/

gledala... nije los.

lepo je prikazano zensko razmisljanje o vezama, muskarcima.

mada moje licno misljenje je da neke zene iz filma treba posmatrati i tretirari kao perad jer bolje i ne zasluzuju.

Подели на овим сајтовима

ja pocela da gledam. odlicna fotografija, kostimi, svetlo... kad odgledam do kraja prenosim utiske.

??. ?????, ???????? ??????????? ?? ??? ?????, ????? ???? ???? ?? ????? ???????? (????????? ?? ?????? ?? ???? ??????). ????? ?? ??????? ? ????? ???????  "Bird", "Unforgiven", "A Perfect World", "American Beauty", "Road to Perdition", ? ??? ???????? ???????????  "Gran Torino",  "Letters from Iwo Jima",  "Flags of Our Fathers", "Million Dollar Baby", "Mystic River".

?????, ??? ??????? ????, ???? ??????? ? ??????, ??? ?????? ??????, ?????, ????? ?????? ?? ????, ????? ?????????, ???? ???? ??????????. ??? ?????????. ??????, ? ?????????.

Подели на овим сајтовима

za mene je neprihvatljivo da covek koji je svestenik, koji bi trebalo da bude u sluzbi Gospodnjoj, bude glumac, covek koji prikazuje lazne emocije, laznog coveka, lazne situacije... jednom recju laz, a ko je otac lazi?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Па не знам...  нисам размишао у то правцу, али је интересантно...

Међутим, онда можемо рећи да и хришћанин не сме да буде глумац, јер глуми лажне емоције.

Подели на овим сајтовима

tako bi trebalo ali imamo hriscane glumce.

za jednog kog sam upoznala i koji jeste vernik rekose mi pre neko vece da glumi u nekoj seriji seksualnog manijaka. svi glumci kazu da istrazuju svoj lik, pitam se kako hriscanin-glumac moze da istrazuje takav gnusan lik.

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

Мени се допао,мада је сувише мејнстрим.

"Тешка је бура на мору,тежа је у души.

Али ни море ни душа не чисте се без буре."

(Владика Николај Велимировић-"Касијана")

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...