Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 6 months later...
WWW.IMDB.COM

Directed by Steven Spielberg. With Tom Hanks, Mark Rylance, Alan Alda, Amy Ryan. During the Cold War, an American lawyer is recruited to defend an arrested Soviet spy in court, and then help...

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

WWW.IMDB.COM

Directed by Alexandre Arcady. With Nora Arnezeder, Fu'ad Aït Aattou, Anne Parillaud, Vincent Perez. Algeria, the 1930s. Younes is nine years old when he is put in his uncle's care in...

... и сав живот свој Христу Богу предајмо

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Претходних годину дана гледамо само корејске филмове и могу да кажем да су вредни издвојеног времена. Потпуно нови свет, другачији приступ филму, глума, радња, све одлично. Има их на свим сајтовима за бесплатно гледање са преводом, а на сајту "Filmoviplex" чак постоји и посебна секција под називом "корејски филмови".

Копираћу овде неколико наслова, као моју препоруку (копираћу само оне које оцењујем са 5).

1.       A moment to remember 2004 (5)

2.       A single rider 2017 (5)

3.       A violent prosecutor  2016 (5)

1.       Castaway on the moon 2019 (5)

2.       Champion 2018 (5)

1.       Confession of murder 2012 (5)

1.       Golden slumber 2018 (5)

2.       Heart blackened 2017 (5)

1.       Memory of a murder (5)

1.       MAL-MO-E: The secret mission 2019 (5)

1.       Tazza: the hidden card 2014 (5)

2.       The accidental detective II 2015 (5)

1.       Perfect number 2012 (5)

1.       The prison 2017 (5)

1.       The man from nowhere 2010 (5)

(ако се коме свиди овај избор, навешћу још много више)

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

@Марина Савковић

I Japanci imaju vrlo solidne, ako vec nisi pogledaj npr. izvrsni "Okuribito" ("Odlasci").

...

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Ево један заиста вредан гледања: Дерсу Узала, Акира Куросаве. Комбинација јапанског (заправо више личног, Куросавиног) и руског сензибилитета. 

Подели на овим сајтовима

On 19. 3. 2021. at 17:24, ГорданаП рече

Ево један заиста вредан гледања: Дерсу Узала, Акира Куросаве. Комбинација јапанског (заправо више личног, Куросавиног) и руског сензибилитета. 

Expand  

Prelep, kap i svaki Akirin 😊

Evo i od mene preporuka na tom tragu, verovatno omijeni Kurosavin film:

WWW.IMDB.COM

Directed by Akira Kurosawa. With Takashi Shimura, Nobuo Kaneko, Shin'ichi Himori, Haruo Tanaka. A...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

@J_a_n_a Ћао Јана,  супер ти је избор филма , и веома ми се допада. Ако ме сећање добро служи , Јана , ти беше так лепушкаста , а и права дама. Исправи ме ако грешим, брани се  тамо.  :D :D

• Хахаха 1

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

WWW.IMDB.COM

Directed by Dennis Gansel. With Jürgen Vogel, Frederick Lau, Max Riemelt, Jennifer Ulrich. A high school teacher's experiment to demonstrate to his students what life is like under a dictatorship...

... и сав живот свој Христу Богу предајмо

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...