Jump to content

Филмови који се не пропуштају

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

Son of God Movie Trailer 2014

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

2006_the_departed_wallpaper.jpg

Обавезно не пропустити. 

извор фотке : http://stylefavor.com/the-departed/2006_the_departed_wallpaper/

• Волим 1

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

Управо одгледао:

MV5BNjkxMTc0MDc4N15BMl5BanBnXkFtZTgwODUy

A con man, Irving Rosenfeld, along with his seductive British partner, Sydney Prosser, is forced to work for a wild FBI agent, Richie DiMaso. DiMaso pushes them into a world of Jersey powerbrokers and mafia.

Препоручујем.

Фима је мало дужи, 2 сата и неких десетак минута.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Ko voli drame sa primesama psiho - trilera i 'na-vrh-noža' SF-a,
preporučujem ovaj film. Poželećete da ga pogledate 2 puta!
Samo 10 glumaca a ... filmčina!

http://www.youtube.com/watch?v=bkdt2Sygew0

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

Из треилера ништа нема привлачно. Опиши мало више филм - због чега је теби толико добар.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

im4faa81d86ec12.jpg

http://www.imdb.com/title/tt1393746/

Drama govori o porodici koja je razdvojena posle razornog zemljotresu u Tangšanu, u blizini Pekinga (1976. godine) koji je odneo 240.000 života, a završava se 32 godine kasnije posle potresa u Sečuanu (2008), posle kojeg je stradalo 90.000 ljudi.

Подели на овим сајтовима

Од оваквих филмова и срце може да стане, ал сузе не могу.Једна од најтоплијих прича које сам икада гледао. Свака част овим јужнокорејцима.

исплаках се жива.

Подели на овим сајтовима

Опишите филм ако није проблем.

8 osoba dolazi na test (ispit) da bi jedna od njih bila primljena na posao.

Posle uvodne reči zaposlenog u toj kompaniji, njima preostaje 80 minuta

da odgovore na samo jedno pitanje. Osim njih, u toj prostoriji je i

čovek iz obezbedjenja čiji posao je da izabaci napolje one koji

prekrše zadata pravila.

I onda se dogadja ...

Gledaj, teško je da nagovestim šta se dogadja a da ne skliznem u

prepričavanje, što je uvek ... lošije u odnosu na gledanje filma.

Ako ne voliš psihološke akcione drame, nemoj ga gledati.

A ako voliš takve ... mozgalice sa nepredvidivim krajem, atipične

za zapadne filmove - uživaćeš!

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...