Jump to content

Богојављање 2018. - пливање за Часни крст

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Милан Ракић рече

Е "одлично"!

Баш спремам један текст-апологију тзв. "Хеловина"... Немо`неко да би се бунио :))) Мсм. у сразу са детаљем на гаћама :)))

Možda jadno čeljade nije imalo druge, ili je te šarene obukao radi uroka, baba ga naučila. ne_shvata 
Znaš, zle oči, ovo-ono... i tako...

Подели на овим сајтовима

On 20.1.2018. at 17:22, Пг рече

У Подгорици је ове године пливало 250 људи(то нам је саопштио један од свештеника, јер је после пливања било приређено дружење у крипти Саборног Храма). Новинари су искористили тетоважу једног момака који је пливао и томе су посветили већу пажњу, душебрижни наши новинари, него свему осталоме што се дешавало тог дана. Н`о, њихов образ.

http://www.vijesti.me/vijesti/podgorica-ivan-stamatovic-prvi-stigao-do-casnog-krsta-972244/galerija?p=1

http://www.vijesti.me/vijesti/sirom-crne-gore-organizovano-plivanje-za-casni-krst-972224

Toliko o njihovoj informisanosti.... nisu ni prepoznali simbol koji je tetoviran, već su ga tumačili pogrešno i javno osudili momka. Znam da se taj način izražavanja ne podržava, ali ovdje je u pitanju neznanje naših medija.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ayla рече

Toliko o njihovoj informisanosti.... nisu ni prepoznali simbol koji je tetoviran, već su ga tumačili pogrešno i javno osudili momka. Znam da se taj način izražavanja ne podržava, ali ovdje je u pitanju neznanje naših medija.

Да видимо и "инкриминацију"

1516373584061-krst-670x447.jpg

Подели на овим сајтовима

Мој коментар спрам виђеног:

- А ђе ћеш несрећо тако џгољав пред Митрополита?" 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Милан Ракић рече

Да видимо и "инкриминацију"

Da. Tumačili su tet kao nacistički simbol, i o jadu zabavili čovjeka.

пре 2 минута, Милан Ракић рече

Мој коментар спрам виђеног:

- А ђе ћеш несрећо тако џгољав пред Митрополита?" 12:smeha:

A ja bih ga pitala koji majstor je radio to, i zašto zatvorenih očiju?

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, ana čarnojević рече

nije?

пре 13 минута, Ayla рече

Nije.

Наравно да није. Премда зарад "наслеђа" (накнадног, које опет нема везе хронолошки) може да буде, ај` да кажемо "неукусно"

98787987.jpg

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Милан Ракић рече

Наравно да није. Премда зарад "наслеђа" (накнадног, које опет нема везе хронолошки) може да буде, ај` да кажемо "неукусно"

Baš tako, mada ne bih rekla "neukusno", već iritantno. Sve je to prihvatljivo, jer imamo pamćenje zlatne ribice, i ostaje nam samo sjećanje na najozloglašeniju zloupotrebu. Neinformisani smo i ne znamo, pa neka nam se oprosti. (ovo poslednje rekoh da me ne uzmu na zub oni što vide u simbolu samo i isključivo nacistiški znak 1324_womens)
Taj simbol se čak nalazi i na nekim ikonam i freskama, većim dijelom su crkve u Rusiji.... i da ne idem dalje. Pametnije mi je bilo ćutat, no, hajde sad... ne_shvata

Подели на овим сајтовима

Наравоученије; 

данашње владике "старе гарде", (ово не важи нпр. за Максима западноамеричанског, Порфирија загребачког или пак Јована славонскога), али ако ош` да "пливаш" б(р)ез проблема кроз ропотарнице, исто као и кроз "двери" интернетске, мораш бајо димаш ПР ђакона и то ти је Закон... Не рачунајући овај јадан покушај спина са Морачу... Али чак и са њиме ниси усп`о дасизбориш, него га је БЉУЦ (зло)употребио таквог какав је... Тј. џгољавог! Е то је "крах". И треба се замислити над њиме.

Подели на овим сајтовима

Свастика је стара хиљадама година, један од најстаријих симбола човечанства. У Индији је и дан данас симбол среће, благородности и просперитета, користи се на њиховим свадбама и украшава њихове храмове.

Плус нацистичка изгледа другачије, искошена је и нема ова мање унутра.

Е сад, што ју је овај лик ставио, то само он зна...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, GeniusAtWork рече

Е сад, што ју је овај лик ставио, то само он зна...

Fino je počeo, ali je lijeva strana izmakla kontroli. Zapričali su se tokom rada, pa i ne zamjeram.
Namjera je bila dobra, i to cijenim. 1324_womens

Подели на овим сајтовима

пре 21 часа, Ayla рече

Fino je počeo, ali je lijeva strana izmakla kontroli. Zapričali su se tokom rada, pa i ne zamjeram.
Namjera je bila dobra, i to cijenim. 1324_womens

Знам момка. Није лош, напротив. Али је лошим путем кренуо. Нажалост.

Него, поручићу му по некоме, пошто га не знам баш лично, пред пливање идуће године, пошто је редован, ако Бог да, да пође код тебе да му поправиш тетоважу, ако је то могуће. Да се не брука пред Митрополитом. :-)

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...