Снежана Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 ако не може црна, бела, нити црвена...онда поноћно плава Sanja Т., Natasa. and Ayla је реаговао/ла на ово 1 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Top! Danas tražim... poslednji pokušaj. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 2 минута, Ayla рече Top! Danas tražim... poslednji pokušaj. Srećno i slikaj se da vidimo . Al su neki zahtevni, ne može ovo ne može ono.. Ayla је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna M Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 16 минута, Ayla рече Danas tražim... poslednji pokušaj. I ja idem na svadbu... Ne znam kada je tacno datum ali sam haljinu vec kupila. I veruj mi, bolje stoji na meni nego na ovom ofingeru. Valjda ce se videti na slici... Ayla , Trifke, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Управо сада, Vesna M рече I veruj mi, bolje stoji na meni nego na ovom ofingeru. Ne vjerujemo bez slike! Volim_Sina_Bozjeg, Милан Ракић and Trifke је реаговао/ла на ово 2 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 @Ayla , screw them. Обуци оно што ти се допада. Paradoksologija and Ayla је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vesna M Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Управо сада, Goku рече Ne vjerujemo bez slike! Zlocko...pa naravno da mi bolje stoji... Kada je budem obukla - saljem dokaz! Goku and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 37 минута, Goku рече Dobro, bre, Milane, ostavimo se Ljube na trenutak pa da damo Ayli konstruktivne prijedloge. Evo npr: Znam da se šališ, ali ovo je baš baš loš predlog suštinski... po mom mišljenju je baš nepristojno obući bilo šta što će tebe da stavlja u centar pažnje... treba biti pristojan (i elegantan ako si u tom fazonu) ali nikako ne smeš pokušati da zaseniš mladu... jer to je njen dan... Ayla је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Goku Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 8 минута, Avocado рече ali nikako ne smeš pokušati da zaseniš mladu Ne znam kako mlada izgleda, ali sudeći po Aylinim slikama, šta god da obuče postoji realna mogućnost da se to desi. Možda, onda, da uopšte i ne ode na svadbu? Paradoksologija, Trifke and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 2 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Ево, да не "лутате" и много не размишљате. Ем лепо, ем квалитетно, ем богоугодно, чедно, скромно,... И још купите у "православној продавници". Avocado, Goku, Ayla and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Da se obuces u vojnicko dole,cizme i pantale, gore rock može košulja i kožna jakna. Oma da im das do znanja kako tje im biti. Goku and Ayla је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 Bila sam u zivotu na 4 svadbe. Od toga je jedna moja. Dva puta kumovala i jednom gost, mojoj kumi ... '98 godina, ja sam ova levo. Zlatno zuta haljina. Goku and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 @Таша сећам се да си поставила једном слику са твоје свадбе и да си била предивна са оним венчићем у коси Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 KOMACNO SU POCELE PRAVETE ME NAVORUMU NAIVOLIEM TEOKO OBLACENJAI SVLACENJA OBUCISE KO YA KAMCELARIU, TAKOE UNAS RED DASE YNA KOIE TETKA AKO NIE Trifke, Лазар Нешић, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 1 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 4 минута, obi-wan рече KOMACNO SU POCELE PRAVETE ME NAVORUMU NAIVOLIEM TEOKO OBLACENJAI SVLACENJA OBUCISE KO YA KAMCELARIU, TAKOE UNAS RED DASE YNA KOIE TETKA AKO NIE Такое, ја кадидем на свадбу ставим трајну ондулацију и обучем неки пригодан ансамбл у сивој боји и значку КПЈ и ону са Титиним потписом уместо накита. Таша, Goku and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука