Lady Godiva Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 2 минута, Ayla рече Ma ne vrijedi. Ubijeđena je da je onaj tvoj komentar napisan ili iz golog straha, ili da sam ti platila. Mama je gora od nevjernog Tome. Ја сам рођена на Томиндан и скроз сам неверни Тома. Paradoksologija and Ayla је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 2 минута, Lady Godiva рече Ја сам рођена на Томиндан и скроз сам неверни Тома. Znači, povukla si na nanu, tj na moju mamu. E veselo Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 13 минута, Ayla рече Ma ne vrijedi. Ubijeđena je da je onaj tvoj komentar napisan ili iz golog straha, ili da sam ti platila. Mama je gora od nevjernog Tome. Mama deluje poprilično autoritativno. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 11 минута, Natasa. рече Mama deluje poprilično autoritativno. Jedna je majka.... stalno to ponavljam kada mi digne pritisak.... jedna je majka! Vrijedna, radna i sposobna, i da nije bila takva, teško da bi opstala i bila to što jeste. Nije je život mazio, a ostala je vrlo čvrsta i nesalomiva žena. Nije se prosipala sa emocijama, i ukoliko bi bilo potrebno da tražim zaštitu bilo kakvu, nema muškarca koji bi me bolje štitio od nje... ali, moj Komsić je neviđeno biće. Ne trpi neposlušnost, a ja joj jedina kontriram... možda joj ličim više nego priznajem, i upravo me je to sada natjeralo da se nasmiješim milo. Da... da je muško, bila bi general Natasa. је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 4 минута, Ayla рече Jedna je majka.... stalno to ponavljam kada mi digne pritisak.... jedna je majka! Vrijedna, radna i sposobna, i da nije bila takva, teško da bi opstala i bila to što jeste. Nije je život mazio, a ostala je vrlo čvrsta i nesalomiva žena. Nije se prosipala sa emocijama, i ukoliko bi bilo potrebno da tražim zaštitu bilo kakvu, nema muškarca koji bi me bolje štitio od nje... ali, moj Komsić je neviđeno biće. Ne trpi neposlušnost, a ja joj jedina kontriram... možda joj ličim više nego priznajem, i upravo me je to sada natjeralo da se nasmiješim milo. Da... da je muško, bila bi general Prava Crnogorka štono bi se reklo. Ayla је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Јануар 12, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2018 пре 2 часа, Paradoksologija рече Moja sestra se udala na treći dan Duhova i isto su nosili pletene vence umesto kruna, to mi je bilo prelepo... Aaa bili su i venci i krune, nije se skrtarilo Ayla је реаговао/ла на ово 1 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука