keka Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Мрзим Штрумпфовееее!!! Znaci deteeeeeee....! klinac JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 ево мало поклона за нашу кеку..... , за наше највеће дете на форуму.... Ignjatije, Sara" and keka је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 ево мало поклона за нашу кеку..... , за наше највеће дете на форуму.... oooooooo hvala Jessy! ove dole nisam imala kada sam bila velika... medzutim sada kada sam porasla do deteta.... Sara" and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 Mislim da većina ljudi pogrešno shvata to da treba da budemo kao deca.....,ne detinjasti,ne razmaženi,ne da se igramo i ponašamo kao deca,ne da smo u svom bajkovitom dečijem svetu i da ne poznajemo svet u kome živimo,već da nekako,uz Božju pomoć, kroz molitvu očistimo srca i da postanemo bezazleni kao deca. Mislim da su crtaći lepi,da nas podsećaju na detinjstvo, da bude psihološko dete,ali ono duhovno dete koje nam jedino Gospod može pomoći da oživimo se krije iz čistog srca... A ako se pobrinemo za to da zavolimo sve ljude i da ta ljubav nikada ne prestane,već smo postali deca... Sara", Гром, Хелена Вујовић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 A takodje rece i budite mudri kao zmije i bezazleni kao golubovi.Balans izmedju racionalnog i emocionalnog,uma i srca... keka, Arsenija, Sara" and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 25, 2013 Пријави Подели Написано Мај 25, 2013 BUDITE KAO DECA DUHOVITO: "Adam i Eva su bili najprviji ljudi na svetu"; NAIVNO I DEČJE NEISKVARENO: "Vernost je kad se neko venča sa ženom"; INTELIGENTNO I POTKREPLJENO PODACIMA: "Beba to je čovek koji je tek došao na planetu zemlju i ona još ne zna ni da priča ... i ona ima 270 mekanih kostiju." Ove i odgovore na još mnoga pitanja davala su deca, predivna stvorenja koja nas uvek iznenade, nasmeju i nateraju da razmišljamo o tome kakvi smo mi odrasli nekada bili, a šta smo na kraju postali. ADAM I EVA – To su bili najprviji ljudi na svetu – To su one biljke što rastu – Oni su gricnuli neku jabuku koju nisu smeli i onda su umrli ALKOHOL – Kad gledamo na televiziji kad policija hapsi i nađe alkohol, cigarete, neki pesak otrovan... – To je nešto u pivo – Lek protiv opekotina – Kad ne može da pusti pivo i rakiju i mora da pije – Koristan je da se čovek napije i onda peva – Neko piće koje malo štetuje za organizam, za decu je to opasno, a za odrasle nije BATINE – Kada neki roditelji tuku svoju decu... Mene nikada nisu tukli tako da ne znam baš najbolje – Kada te tuku varjačom – Kad roditelji tuku svoje dete i kad ga izmlate dobro – to se zovu batine BEBA – To je čovek koji je tek došao na planetu Zemlju, i ono još ne zna ni da govori, i ono ima 270 mekanih kostiju – Ono je slabo živo biće i o njoj treba da se mnogo pazi BEGUNAC – Kad neko beži od kuće... može da bude i životinja – Čuo sam za tu reč, ali ne mogu da se setim – Onaj što je bio na televiziji, što su ga jurili za neke pare sa džipom BOG – To je svemoguć čovek, mislim nije čovek, ko zna šta je, ali je svemoguć – Bog je jedan čovek u celoj planeti koji gleda sve što radiš. Na primer, kad igraš fudbal, pa ide lopta, On dune da bude gol BUDUĆNOST – To je sutra – Kad neko ima puno para i ja ih uzmem, onda sam sebi obezbedio budućnost – Nešto razmišljaš za sutra, na primer: sutra se ženim VAZDUH – Kad duva vetar dobiješ vazduh – Tu ima kiseonik, taj kiseonik je zdrav i on pušta vazduh – Kad je zagušljivo u sobi, pa izađeš napolje da uzmeš vazduh – Kad dišeš i udišeš VENTILATOR – To je onaj koji duva... to možemo da imamo i u sobama – Uključiš u struju i pritisneš na dugme i on te hladi... hladi tebe, hladi sobu, hladi celu porodicu... VERNOST – Kad nekoga veruješ, npr. on ti kaže: "Ja sam bio na moru", i ti mu veruješ – Kad se neko venča sa ženom – To je vera. Neko ide u džamiju, a neko u crkvu... iz knjige: BUDITE KAO DECA keka, drvce, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Treba da slušamo ono dete koje smo nekada bilii koje i dalje postoji u nama.To dete se razume u čarobne trenutke. Možemo ugušiti njegov plač,ali ne možemo ućutkati njegov glas. keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 – To je svemoguć čovek, mislim nije čovek, ko zna šta je, ali je svemoguć – Bog je jedan čovek u celoj planeti koji gleda sve što radiš. Na primer, kad igraš fudbal, pa ide lopta, On dune da bude gol 0442_feel I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Berkut Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 Na zalost da.Djeca su sklona naivnosti Verujem Gospode, pomozi mome neverju (Mk 9, 24).očisti me od tajnih(grehova),i od voljnih sačuvaj slugu Svoga (Ps. 19;12-13) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 9, 2013 Пријави Подели Написано Јун 9, 2013 – To je svemoguć čovek, mislim nije čovek, ko zna šta je, ali je svemoguć JERES! JERES OD MALIH NOGU - JERETIK POLETARAC! Sara" је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Velik kao dijete - Enes Kišević Znas li sto cu ja postati kada odrastem, za tvoju ljepotu svijete? Ja kada odrastem jako veliki, ja cu postati dijete. Najljepse je kad odrastes, a ostanes djecji stvor, pa svi misle da si velik zato sto si profesor. Sto si doktor od imena, strucnjak za rakete- a ne znaju da si velik zato sto si dijete. Mozes biti pilot, rudar... slavni pisac knjiga - djetetu je svaki pos'o lagan kao igra. Ma nosio ja u glavi i sve fakultete, kad odrastem jako velik, ja cu ostat' dijete. JESSY, nana and Sara" је реаговао/ла на ово 3 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Relativna fantazija - Enes Topalović Albert mi reče, taj veliki mozak i toplo srce: Sve što je neljudski jadno Ide mi na živce. Brakove, države, politiku, Izmisliše ljudi bez duha, Čovjek im zvecka biserjem, Nudi logiku, maštu, Ljubav i djetinjstvo vječno, A oni bez sluha. Smješi se i veli: Ne misli na budućnost Ona će doći, Ne misli na stvarnost Ona će proći. Pa, u čemu je onda fora, Ale? E, to je ono divno Vječito maštanje, Svijet djetinjstva, Sve je relativno. Misao je brža od munje, Pusti je da ide u beskraj, Konačan i bez granica, Kada se mlađa vrati izvoru, Naći će stvarnost i jad, Sina u penziji, na umoru. Kroz vrijeme hodi brže od sjene I na put mladosti samo ljubav nosi, Pazi da poneseš i ljubav žene, Ne boj se ljubavi što se normama kosi, One su vječne i iskrene. I ne brini ako ti kažu Da si lud, To su samo zablude i Ljudska ćud. Lako je razbiti atom, Lako uništiti Hirošimu, Lako je ubiti pametne i lude. Teško je živjeti sa ratom, Teško je rastjerati tminu, Teško je zatrijet neljude. Ne trči za srećom Nećeš je stići, svijete Probaj biti Božji Čovjek, Ili još bolje, dijete. Ne igraj se rata, Skači s kišobranom Bar sa prvog sprata. Uzgajaj maštu, Ona je vječna. Radoznala djeca, Ona su srećna. Hvala ti, Veseli dječače, Nasmijana brka I neka ti je srećna, Relativnost vječna. Бојан Сарачевић је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Ma nosio ja u glavi i sve fakultete, kad odrastem jako velik, ja cu ostat' dijete. bliss jeeee Лидија Миленковић and keka је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 http://upodobljavanje.wordpress.com/2011/08/27/%D0%B4%D0%B5%D1%87%D0%B0%D0%BA/ JESSY је реаговао/ла на ово 1 http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 http://upodobljavanj...11/08/27/дечак/ супер.....!!!!! Никола Ђоловић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука