Ћириличар Написано Јун 14, 2013 Пријави Подели Написано Јун 14, 2013 Мени родица стално говори да сам бебаст ^^ keka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Не знам , зависи на који узрасни ниво се мисли , али ја сам дефинитвно "запео" негдје ту у тинејџерском добу (од неких 16-17) и никако да се "извучем" даље , ал' мене и није брига , баш овако ми је лијепо па и не намјеравам даље старити . Данче* је реаговао/ла на ово 1 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Јун 16, 2013 Пријави Подели Написано Јун 16, 2013 Ова песма је супер мега лајк за њу. facenew22222222 keka је реаговао/ла на ово 1 Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 keka је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јул 8, 2013 Пријави Подели Написано Јул 8, 2013 Данче* and Sara" је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 да мало освежимо тему... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 BUDITE KAO DECADUHOVITO: "Adam i Eva su bili najprviji ljudi na svetu"; NAIVNO I DEČJE NEISKVARENO: "Vernost je kad se neko venča sa ženom"; INTELIGENTNO I POTKREPLJENO PODACIMA: "Beba to je čovek koji je tek došao na planetu zemlju i ona još ne zna ni da priča ... i ona ima 270 mekanih kostiju." Ove i odgovore na još mnoga pitanja davala su deca, predivna stvorenja koja nas uvek iznenade, nasmeju i nateraju da razmišljamo o tome kakvi smo mi odrasli nekada bili, a šta smo na kraju postali. ADAM I EVA – To su bili najprviji ljudi na svetu – To su one biljke što rastu – Oni su gricnuli neku jabuku koju nisu smeli i onda su umrli ALKOHOL – Kad gledamo na televiziji kad policija hapsi i nađe alkohol, cigarete, neki pesak otrovan... – To je nešto u pivo – Lek protiv opekotina – Kad ne može da pusti pivo i rakiju i mora da pije – Koristan je da se čovek napije i onda peva – Neko piće koje malo štetuje za organizam, za decu je to opasno, a za odrasle nije BATINE – Kada neki roditelji tuku svoju decu... Mene nikada nisu tukli tako da ne znam baš najbolje – Kada te tuku varjačom – Kad roditelji tuku svoje dete i kad ga izmlate dobro – to se zovu batine BEBA – To je čovek koji je tek došao na planetu Zemlju, i ono još ne zna ni da govori, i ono ima 270 mekanih kostiju – Ono je slabo živo biće i o njoj treba da se mnogo pazi BEGUNAC – Kad neko beži od kuće... može da bude i životinja – Čuo sam za tu reč, ali ne mogu da se setim – Onaj što je bio na televiziji, što su ga jurili za neke pare sa džipom BOG – To je svemoguć čovek, mislim nije čovek, ko zna šta je, ali je svemoguć – Bog je jedan čovek u celoj planeti koji gleda sve što radiš. Na primer, kad igraš fudbal, pa ide lopta, On dune da bude gol BUDUĆNOST – To je sutra – Kad neko ima puno para i ja ih uzmem, onda sam sebi obezbedio budućnost – Nešto razmišljaš za sutra, na primer: sutra se ženim VAZDUH – Kad duva vetar dobiješ vazduh – Tu ima kiseonik, taj kiseonik je zdrav i on pušta vazduh – Kad je zagušljivo u sobi, pa izađeš napolje da uzmeš vazduh – Kad dišeš i udišeš VENTILATOR – To je onaj koji duva... to možemo da imamo i u sobama – Uključiš u struju i pritisneš na dugme i on te hladi... hladi tebe, hladi sobu, hladi celu porodicu... VERNOST – Kad nekoga veruješ, npr. on ti kaže: "Ja sam bio na moru", i ti mu veruješ – Kad se neko venča sa ženom – To je vera. Neko ide u džamiju, a neko u crkvu... iz knjige: BUDITE KAO DECA nana је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Kad sam bila dete mastala sam da radim u biblioteci. Mnogo sam volela biblioteke i miris starih knjiga. Uvek sam volela da budem okruzena knjigama,da ih pakujem,nosim levo desno.Mesecno sam preko skole dobijala casopise za decu,stripove itd i jedva sam cekala da stignu. Dodjem kuci ,pokidam celofan i radujem se sto se jos ne nazire kraj... Na zalost,vise ne licim na sebe ... Odrasla sam. Mnoge stvari mi tesko padaju,postala sam svesna u kakvom svetu zivimo i da nema pravde . Ponekad pozelim da podetinjim,ali to nije preporucljivo. Kupila bih neku dobru knjigu,ali nemam vremena. http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/3f/2a/a0/3f2aa0e6f876c392132590b3be30557f.jpg Снежана, Дијана. and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LogosAgape Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Od osobina deteta u odrasloj osobi najpoželjnija je banalnost (iskrenost((posvećenost trenutku kao večnosti)) .eto tako ja mislim a i budem ponekad takav. Џуманџи and nana је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Септембар 11, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2014 Ја сам једно велико дете . Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 31, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 31, 2014 Strahovito ne volim da vidim da je neko odrastao. Smetaju mi odrasli ljudi. Dosadni su! Trče, zauzeti su, puni briga, nerviraju me.Mika Снежана, aliluja and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
aliluja Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Naravno... pre nekoliko dana sam bila u bioskopu sa dečurlijom i gledali smo animirani film... Upućen mi je bkago-kritičan komentar od mog supruga:"Hej... ti se ovde najglasnije smeješ! " JESSY, milan. and ИгорМ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Да ми је само макар и један дан да будем безбрижан као дете. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Naravno... pre nekoliko dana sam bila u bioskopu sa dečurlijom i gledali smo animirani film... Upućen mi je bkago-kritičan komentar od mog supruga:"Hej... ti se ovde najglasnije smeješ! " И ја исто гледах Астерикса. Мада реално то и није филм за малу децу, али било ми је лепо с њима. aliluja је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Фебруар 28, 2015 Пријави Подели Написано Фебруар 28, 2015 Jasta! Ja sam dete od glave do pete. Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука