Милан Меденица :) Написано Мај 8, 2010 Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 То сам већ рекла, нема потребе да понављаш.пс ове недеље ти си шампион брзоплетости, јеее, нисам више на првом месту извини нисам тако схватио, пошто си ставила одречност али не и мудра као змије .. а то нам је задато. па сам схватио да си изрекла да људи не требају бити мудри 0102_laugh клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Мај 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Да, наравно, схватам тему (сад , али такмичим се са Медом у брзоплетости, па рекох хоћу победу! Pre pretpostavila sam da se razumemo. Hehe, ako-ako.. Samo se vi takmicite. Ja cu da navijam 0102_laugh Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
emilija Написано Мај 8, 2010 Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 да, међу људима смо као безазлени и као мудри, а према Оцу нашем немамо потребе бити мудри, јер тежимо усиновљењу кроз Бога Сина. probam.... ja sam najsmotanija ovde pokushajima da ubodem ispravno taj citat. Poenta je u ovome sto rece Meda algabacaju i onda, kad se tako posmatra odnos prema Bogu, kako ga opisa Aljonka i potrebno je i neophodno da budemo iskljucivo takvi, jedino takvi i mozemo ostvariti istinski usinovljeni odnos... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аљонка Написано Мај 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Мај 8, 2010 Ja iz ovoga mogu da zakljucim da su Meda i Aljonka u pravu... A jel tako a sam ja malo vise u pravu od njega? 0110_hahaha))) Cisto da se malo takmicimo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Постоји ли још увек дете у вама? Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. има ли још увек детета у вама.....? стварно постоје особе које су увек биле озбиљне, строге, мргудне......осећале се увек старима........ има и оних других, у којима живи вечито дете...... шта мислите о њима.....:? које вас више привлаче....? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Ooooo ovo je moja tema! zakupila sam je... molim drage forumase da me ne uznemiravaju... :shot: igram seeeeeeeee 0304_smile4 Dragana I., Arsenija, Драшко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 ...ево за почетак, ја ћу нешто да напишем.... ...ја лично волим особе у којима вечито живи дете.....то су чисте, искрене, отворене особе....пуне духа и младости.....насмејане, забавне....све виде позитивно.....живе 300 на сат.....креативне, активне....свуда и све стигну......право је задовољство познавати такву особу.....а још више и бити у њеном друштву..... ....још бих додала да овде на форуму знам једну особу која би се могла сврстати у ту категорију.......наша Кека....... algabacaju keka, Лидија Миленковић and Драшко је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Ooooo ovo je moja tema! zakupila sam je... molim drage forumase da me ne uznemiravaju... :shot: igram seeeeeeeee 0304_smile4 ето, шта сам вам рекла..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 @Кека Ово је јавно игралиште и дошла сам да се забавим! 70A.gif girl_jumping Ignjatije, JESSY, Dragana I. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 ...ево, стигла и Јеца..... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 ...ево за почетак, ја ћу нешто да напишем.... ...ја лично волим особе у којима вечито живи дете.....то су чисте, искрене, отворене особе....пуне духа и младости.....насмејане, забавне....све виде позитивно.....живе 300 на сат.....креативне, активне....свуда и све стигну......право је задовољство познавати такву особу.....а још више и бити у њеном друштву..... ....још бих додала да овде на форуму знам једну особу која би се могла сврстати у ту категорију.......наша Кека....... algabacaju pa Jess, hvala ti! na svemu... na temi ... opet sam al sat da se radi to sam ja- 1305_womens 1307_womens 0311_womens 1312_womens JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 @Кека Ово је јавно игралиште и дошла сам да се забавим! 70A.gif girl_jumping hehhe al samo na kratko 0311_womens "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Мене су увек нервирала она стармала деца Пре неки дан "балавим" пред излогом гледајући розе старке, а мој друг ће: "Аман, не приличи твојим годинама!" jahojao234 JESSY and keka је реаговао/ла на ово 2 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Ја и даље гледам цртаће. И то оне добре, старе, из детињства. Ignjatije, Arsenija, Gerhard and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Da li ima deteta u meni!? hahhahah naravno, i vise nego dovoljno .... evo poslacu vam malo postom ako nekome fali... :orkan: "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука