keka Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 ohladi mi se 1204_drink ... ccccc... Jessy tebi nocas nema spavanje1 JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Дефинитивно да! Чак, чим не видим дете у мени које није расположено за игре, за истраживања, за дечије несташлуке... ја се забринем. Иначе, супер тема, после доста смор-тема на ЖРУ, ова ме је баш разгалила. браво оче, то ми се веома допада..... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 ohladi mi se 1204_drink ... ccccc... Млеко, или бела кафа ? Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Ма и не треба, таман посла Одувек користим ове цитате из цртаћа, кад год имам прилике. Тако ме и сад асоцирала тема hhehehe ma dal je moguce :bla: :0104_cheesy: "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Али најбоље обожавам кад ми кажу: "Ти си `80. годиште :229229229: ??!" :10900: keka је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Нисмо се разумели, кратко сам рекао реко да не досађивам. Нађем у човеку дете, увек га некако нађем, али временом видим да су то неостварени људи, да то њихово дете није врлина, него мана. Да то није простодушност него неодговорност итд. ето то рекох Таша and Mironosica је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Млеко, или бела кафа ? sada vise nisam ni sigurna na sta lici .mislise. mislim... da ce postati bela kafa ... obelece cekajuci na mene... :0104cheesy: Нисмо се разумели, кратко сам рекао реко да не досађивам. Нађем у човеку дете, увек га некако нађем, али временом видим да су то неостварени људи, да то њихово дете није врлина, него мана. Да то није простодушност него неодговорност итд. ето то рекох e bas si bio u pravu! jesi tezak tip .smesko. al omeksacemo mi tebe kucanje JESSY and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Definitivno sam dete,ali od 2 metra,i to ću i ostati jer mi je tako naj cool.Mada imam i par modova za odraslo i konvencijano i ostalo društveno poželjno ponasanje-kad se mora .smesko. keka, Лидија Миленковић and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 blue, Sudija, hansbrough and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 ...Neko je negde rekao i hvala mu:"Da bi se istinski volelo, treba odrasti do deteta".... ...Mi se prevrcemo naglavce kao pescani sat.I menjamo se jedan s drugim... ...Prepoznaces me po tome kako naivno verujemda cu vecito ziveti, opcinjen unutra-snjim govorom poput drevnoga boga Ptaha,koji je prvo smislio ceo svet u sebi, zatimizdahnuo okolo svoje neverovatne misli,i tako,ogromnom mastom, sam u Nicemu,jedini,oziveo sve ono sto je jos bilo nestvoreno... Ljubav je kao snaga: ako je vise trosis, vise cesje i imati. JESSY and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 kakvo dete, deriste je u meni Ignjatije, keka, JESSY and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Ех,сви сте ви још увек деца,да би у себи препознавали децу... keka and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 i da dodam svetu malo boje.... slikanje Dete u meni nikada nece nestati. Jacam ga svakim danom kroz mastu, crtez, sliku, stih... Dete u nama i dalje trazi ljubav ko i svako drugo. Zar nije jasno da je onaj osecaj tarzenja nekoga ko ce da vas voli, mazi i pazi upravo to DETE... navijanje maher 1321_womens 1413_love love1 klinac 0907_sport 0909_sport 1307_womens JESSY, Sudija, Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Мај 19, 2013 Пријави Подели Написано Мај 19, 2013 Ја сам маторо, намргођено закерало... 301 Снежана, Лидија Миленковић, hansbrough and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Мај 20, 2013 Пријави Подели Написано Мај 20, 2013 derle je uvek u meni u umerenim kolicinama za javnos' keka, Млађони and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука