Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 17 часа, Muramasa рече

Zapravo, moj plan je da idem u zemlju koju levičari i multi-kulti libtardi smatraju necivilizovanom. Znaš, ono, Bill of Rights, 2. amandman pogotovo i kapitalizam...

Položio sam prijemni, platio školarinu, plaćam poreze i ovom usranom sistemu ne dugujem više ništa. Ako će sad neko da mi kenja da nisam platio punu cenu školovanja, prvo treba da iskaki tu cenu i kako je do nje došao.

Не знам, ви сте мени заправо сви смешни.

Кацам дошо на овај форум био сам вам фашиста, сада испадам либераш, данас пола форума либераши пола алтрајхтери.

Мислим да ви само фурате неку моду а у суштини не доживљавате ништа од онога што је народна мука него само тако каките повремено у складу са трендом.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, GeniusAtWork рече

И да су еугеника, расизам, фашизам, нацизам, антисемитизам, комунизам...настали у Кореји или у Нигерији?

U Koreji i Nigeriji nije nastalo ništa od neke trajne vrednosti. Sve je nastalo u okviru Zapadne civilizacije, i dobro i loše.

U čitavoj intelektualnoj istoriji čovečanstva, niko sa Istoka nije doprineo ništa.

пре 5 часа, GeniusAtWork рече

И коју исти ти зли левичари покушавају да окаљају и униште јер је мрзе 

Problem je što ovo jeste tačno...

'Patrijarhat' i 'kapitalizam' su ništa drugo do sinonima za Zapadnu civilizaciju.

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Avocado рече

Nemoj molim te... odoše mi kreacionisti... sad još i ti da odeš... :cmizdrenje:

Nemoj da plačeš, siguran sam da ćeš da nađeš neku budalu koja će da misli da pišeš in good faith i da je poenta da se dođe do neke istinitosti o nečemu.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Аурор рече

U čitavoj intelektualnoj istoriji čovečanstva, niko sa Istoka nije doprineo ništa.

:0222_shocked:

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Аурор рече

U Koreji i Nigeriji nije nastalo ništa od neke trajne vrednosti. Sve je nastalo u okviru Zapadne civilizacije, i dobro i loše.

Дај бре, Аурорче, стварно претера. 

Немој себи да дозволиш да пишеш овакве ствари само да би контрирао. Паметан си и добар дечко.. 

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Аурор рече

пре 6 часа, GeniusAtWork рече

Jes samo pismo im dali i nulu a do tad su bili nepismeni i imali matematiku sve se rešavalo na zrnca,prosto ko pasulj.Ne lupetaj lebati.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, GeniusAtWork рече

слика људског ЗОО врта

Али знаш шта је мени страобално? Ово је 1958. Тринаест година после Хитлера. Ако је жива, ова некадашња девојчица има највише 65 година, а њена деца (ако их има) су ту негде моје годиште, коју годину старија. Сунце му жарко! У то исто време су у Југославији студирали и радили младићи и девојке из “несврстаних” афричких земаља који би често остајали као инжењери или лекари. Неретко би заснивали породице са нашим женама. А наши инжењери су радили широм тог истог и другог “трећег света”, те би се тамо заљубљивали и доводили жене, а понекад би и остали. И после ми балкански дивљаци. Море...

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Branka62 рече

Odluči se. U čitavoj istoriji ili "ovako". A i šta ti znači to "ovako"? Mislim, samo pitam. 

Pa mislim sada, neka značajna figura iz prethodnih nekoliko vekova... Nema niko.

Znam one 'duhovne učitelje' - Buda, Konfučije, Gandi itd.

пре 32 минута, Lady Godiva рече

Дај бре, Аурорче, стварно претера. 

Немој себи да дозволиш да пишеш овакве ствари само да би контрирао. Паметан си и добар дечко.. 

Tamo su uspešne zemlje koje su preuzele sistem i filozofiju uređenja od ovamo - Južna Koreja, Japan, (sve više) Kina i neke druge tu i tamo. Ali sve to se iz nekog razloga nije razvilo tamo, nego su importovali.

Verovatno je nešto do mentaliteta, pošto imaju u proseku i viši IQ (kažu zbog onog slikovnog jezika).

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Аурор рече

pošto imaju u proseku i viši IQ (kažu zbog onog slikovnog jezika).

Ах, па како сад IQ због сликовног језика? Зар није то урођена карактеристика која се преноси генима?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Ах, па како сад IQ због сликовног језика? Зар није то урођена карактеристика која се преноси генима?

To je kombinacija urođenog i ovog.

Možda i nije zbog toga...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...