Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 10 часа, Muramasa рече

Koliko ja znam, 2000-te su ga svečano dočekali. I novi vrhovni zapovednik vojske, general Ricardo Izurieta je bio na dočeku.

Ето, не знаш. Јурили га земљаци свуда по свету да му суде за све злочине, он као пацов бежао, и на крају као пацов и црко, срећан што му земљаци нису судили, што је ообегао од тога.

Коју је толико усрећио да није смео ни да крочи тамо кад су га коначно натерали да им се скине са грбаче.

А данас се шабани ложе на њега, као што се други шабани ложе на Че Гевару јер везе с везом немају. Само је битно да нађеш фигуру да се ложиш и идеш за фигуром.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

On 10/26/2017 at 14:50, Muramasa рече

Peđanstvo je izmislio Aleksandar Milojkov, a ne ja. Meni se svidelo kako zvuči. To nije religija, nego antiteizam, pa zato nema sledbenika, kao kod vas. Nema ni dogmi, ali postoji modus operandi koji odlično triggeruje prepodobne i revnitelje.

Vidiš u tome je problem.

Da ste na vreme uspostavili kult, pa onda dogmate, zatim organizacionu strukturu, i sve po redu kako Bog nalaže, danas biste bili prava crkva a vako se raspadate ko neke sekte.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

No, to bi bili ti mitovi o zlom Zapadu a blagočestivom Istoku.

A ako bi vas neko pitao odakle se našao taj protucrkveni, nemoralni, bezbožni i satanski boljševizam onda recite: 

Odavde, naravno, iz blagodarnoga Bogoljubnoga i čelověkoljubnoga carstvija ruskoga. 18+Nije za svakog!

Ili bolje rečeno: prvo provjerite SVE istorijske informacije prije nego što počnete hvalit ili zatracovat! 

Ovo su bili glavni razlozi uspjeha boljševičke revolucije, neJevandjeljska politika ruskog carskog dvora!

https://www.thesun.co.uk/news/2501517/pictures-human-body-parts-cannibals-russian-famine-1921-1922/

https://en.wikipedia.org/wiki/Droughts_and_famines_in_Russia_and_the_Soviet_Union

https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_famine_of_1891–92

image_thumb13.png

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Zayron рече

No, to bi bili ti mitovi o zlom Zapadu a blagočestivom Istoku.

A ako bi vas neko pitao odakle se našao taj protucrkveni, nemoralni, bezbožni i satanski boljševizam onda recite: 

Odavde, naravno, iz blagodarnoga Bogoljubnoga i čelověkoljubnoga carstvija ruskoga. 18+Nije za svakog!

Ili bolje rečeno: prvo provjerite SVE istorijske informacije prije nego što počnete hvalit ili zatracovat! 

https://www.thesun.co.uk/news/2501517/pictures-human-body-parts-cannibals-russian-famine-1921-1922/

image_thumb13.png

Еј не лупај!

Идеологија комунизма, то зна свако дете, је чедо западне европе.

А шта си ти толико запео за западну европу?

Имаш комплекс као сваки словенски сељак, или си се одродио од својих словенских корена па ти добре швабе и енглези?

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Жељко рече

Еј не лупај!

Идеологија комунизма, то зна свако дете, је чедо западне европе.

А шта си ти толико запео за западну европу?

Имаш комплекс као сваки словенски сељак, или си се одродио од својих словенских корена па ти добре швабе и енглези?

Vec sam to napisao gore!

Ideologija komunizma jer (ne)ljubljeno dijete ruskog carskog monarhizma i cezaropapizma. 

Tamo se ruski car proglasio za poglavara RPC! Poglavar RPC nije bio patrijarh moskovski i cijele Rusije vec ruski car.

Provjerite to u knjigama starostavnim ruskim, crkvenim i istorijskim, one ne lažu!  Будьте осторожны!

Provjerite istorijske fakte! Boljševička revolucija je samo očekavana i logična reakcija na niz ruskih gladomora, osudjujem i revoluciju ali i njen uzrok! :) 

Upravo suprotno, bolji bi mi bili Rusi na ruskom prestolu nego Švabe i Englezi koji su se pod titulom Romanovih tamo čilo izmjenjali. :) 

Ti ne bi ni slučajno doveli Ruse ni svoj slovenski narod do takve bijede kao oni da su to bili ikakvi Rusi i Sloveni! Ali nebili, bili to Sasi, Prusi i Germani!

Jekaterina Velika - Pruskinja! Itd. Šta može imati zajedničko Prusko i Rusko?

https://en.wikipedia.org/wiki/Droughts_and_famines_in_Russia_and_the_Soviet_Union

https://en.wikipedia.org/wiki/Russian_famine_of_1891–92

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Muramasa рече

@Juanito

Jok, samo si emigrirao na taj truli zapad i odatle soliš pamet nama što ćemo još koju godinu biti u Vučićevom vilajetu.

То је зато што су вам левичари забранили да држите људе у зоо вртовима, па и ми из нижих раса можемо да привремено боравимо. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Zayron рече

Vec sam to napisao gore!

Ideologija komunizma jer (ne)ljubljeno dijete ruskog carskog monarhizma

Опет смараш с том русофобијом и то на форуму на коме најмање има русофила, какав трип!

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Muramasa рече

Onda si mogao da odeš i tamo gde niko nikoga nije držao u zoo vrtu, ili da ostaneš u Vučićevom vilajetu. Mora da postoji nešto vredno dolaska u tu zapadnu civilizaciju.

Постоје прелепе жене чије су маме биле у зоо вртовима.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Жељко рече

Опет смараш с том русофобијом и то на форуму на коме најмање има русофила, какав трип!

Ja samo dovodim do prave mjere ono što vi neosnovano tvrdite i o Zapadu i o Istoku. A o ni jednom istinito! 

Pa ako ste vi rusofili koji obožavaju pruske vladare na ruskom prestolju činite to mirno i dalje ali bez mene! 

Ja sam rusofob kad tvrdim da je ruski prestol za Ruse a ne za Pruse? Šta ste onda vi koji adorujete Pruse na ruskom prestolu? :D 

Znam da nisu ovdje rusofili glavna struja ali argumentujete neistinito i tamo gdje ne morate. Ko vas je natjerao da izmišljate mitove o zlom Zapadu?

Sad sam vam dokazao da je Zapad isto toliko zao koliko i Istok tj. da je Rusija u svakom slučaju još od reformi Petra Velikog postala dijelom tog Zapada!

A to što vrijedi za Zapad vrijedi i za Rusiju. I u pozitivnom i u negativnom smislu.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Жељко рече

А још и не прати радњу фабуле. У алтрајх универзуму (и не само тамо) и Русија је запад. Боље би било да да окачи још оних младенки купачица.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

А још и не прати радњу фабуле. У алтрајх универзуму (и не само тамо) и Русија је запад. Боље би било да да окачи још оних младенки купачица.

Да младенци су хит на Поукама. Мени су зуске убедљиво најбоље.

Место да пропагира ту словенску љепоту и кујтуру он запо за луде Русе и ко је чији био цар, ко да нас заболе за то.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...