Jump to content

Najzanimljivije funkcije koje donosi Windows 10 Fall Creators Update

Препоручена порука

пре 26 минута, obi-wan рече

A sto neces dual-boot? Ja to imam stalno, doduse 2 windowsa, jedan za pos`o, jedan za "ostalo", tako sam resio sve da ne brinem. :)

Имала сам, па нешто ми то није ферцерало како треба, онда сам оставила само Вин (и сад је још горе 12:smeha:)

• Хахаха 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Снежана рече

Имала сам, па нешто ми то није ферцерало како треба, онда сам оставила само Вин (и сад је још горе 12:smeha:)

Pa bre, kako nije radilo?... Nesto to onda nije bilo namesteno kako treba. Kad se lepo namesti dual-boot, sve sto je do njega je da ti na startu ponudi `de ces da ides, ostalo ga se ne tice. Tako ne samo da moze dual, nego moze i bilo koji multi-boot, sa neogranicenim brojem OS-a, koliko samo hard disk dozvoljava.

I to je super stvar, jer lepo i fizicki razdvaja sve te sisteme, i em je preglednije, em je i bezbednije u svakom slucaju.

Nego, vidi da ti to neko lepo namesti linux i 7, i uzivas, sve imas pod ruku, kako god ti zatreba. :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, obi-wan рече

Pa bre, kako nije radilo?... Nesto to onda nije bilo namesteno kako treba. Kad se lepo namesti dual-boot, sve sto je do njega je da ti na startu ponudi `de ces da ides, ostalo ga se ne tice. Tako ne samo da moze dual, nego moze i bilo koji multi-boot, sa neogranicenim brojem OS-a, koliko samo hard disk dozvoljava.

I to je super stvar, jer lepo i fizicki razdvaja sve te sisteme, i em je preglednije, em je i bezbednije u svakom slucaju.

Nego, vidi da ti to neko lepo namesti linux i 7, i uzivas, sve imas pod ruku, kako god ti zatreba. :)

На старом лап топу сам имала у почетку дуал, временом сам прешла само на Линух, све је радило како треба и ако је обичан хп био, знам ја и сама да инсталирам, мислим да је проблем у осмици, ако пређем на седмицу и покаже се као добра нећу инсталирати и линух

• Свиђа ми се 1

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Снежана рече

На старом лап топу сам имала у почетку дуал, временом сам прешла само на Линух, све је радило како треба и ако је обичан хп био, знам ја и сама да инсталирам, мислим да је проблем у осмици, ако пређем на седмицу и покаже се као добра нећу инсталирати и линух

Jao, ma naravno da je 8 problem. Krsh i lom od sistema, nista drugo. I 10 je sad to isto - preobucena i nasminkana 8-ca, zato i takvi problemi sa njim.

Sto rece jedan moj drugar, a programer masinac - jedini win koji je bio skroz "wow" kad se pojavio je XP, i nakon njega u nesto manjoj meri 7. Ostalo ne vredi ni da se pominje. A ne kapiram uopste u cemu je stvar, kao da su u Microsoftu uzeli brucose da rade OS, a najbolje programere da rade igre. Njihove igre su uvek i bez ostatka osvajale ocene 9+, nista manje od toga, evo sad najnovija Ori_and_the_Blind_Forest otkida kakva je, besprekorna produkcija, sa koje god strane je pogledas. To je apsolutno remek-delo, a s druge strane 10-ka kao da je radjena nogama posle svenocnog partija. Kao da nije ista firma, potpuno neshvatljivo...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Ori... :)

...

...

I nastavak koji tek treba da se pusti u prodaju...

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, obi-wan рече

I kod nas i dalje mogu da se kupe 7, a na Amazonu i drugim mestima imas cak i XP. :)

https://www.amazon.com/Microsoft-Windows-Professional-Old-Version/dp/B00005MOTH

Ако нема 3.11, онда ништа. То је био Windows, ово после све неке новотарије. 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

Ако нема 3.11, онда ништа. То је био Windows, ово после све неке новотарије. 

Pazi, ja bas volim friske nove stvari, ali mnogo vise ne podnosim fuser. Il` ga brate radi da valja, il` nemoj ni da radis.

Oni naprave sportski auto, tako ga i naplate, a onda ti kazu "najbolje ide ako ga stalno vozite drugom..."

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Снежана рече

не бих ја ништа од тога, ја бих само Линух, али не може, ако хоћу Линух онда морам дуал бут, тако да ћу набавити седмицу и на њу ћу да пређем

Не мора dual boot, можеш Windows инсталирати у вируталној машини у оквиру Linux-a и тако користити Windows када ти треба. Тако сам ја урадио и све нормално ради. Додуше, мени је требао само један програм коме никако нисам могао на нађем замену у Linuxu. Има, али мене мрзи да учим све из почетка.     

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, ronin рече

Не мора dual boot, можеш Windows инсталирати у вируталној машини у оквиру Linux-a и тако користити Windows када ти треба. Тако сам ја урадио и све нормално ради. Додуше, мени је требао само један програм коме никако нисам могао на нађем замену у Linuxu. Има, али мене мрзи да учим све из почетка.     

мора, линух сам не ради, бар код мене

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Снежана рече

мора, линух сам не ради, бар код мене

Чудно. Ако већ мораш да се враћаш на Windows онда одабери неки добар антивирус. Moja препорука је 360 Internet Security 

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, ronin рече

Чудно. Ако већ мораш да се враћаш на Windows онда одабери неки добар антивирус. Moja препорука је 360 Internet Security 

Ja koristim Aviru, i do sad nikakvih problema. Odlicno radi pos`o. Znam da na 360 ima i njen engine, ali mora da se ukljucuje rucno.

Inace, kako veli dosta nekih uglednih testova - Avira je najbolji besplatni antivirus sa real time zastitom. :)

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, obi-wan рече

Ja koristim Aviru, i do sad nikakvih problema. Odlicno radi pos`o. Znam da na 360 ima i njen engine, ali mora da se ukljucuje rucno.

Inace, kako veli dosta nekih uglednih testova - Avira je najbolji besplatni antivirus sa real time zastitom. :)

сад ћу да видим има ли је на фајлхипо

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Снежана рече

сад ћу да видим има ли је на фајлхипо

Ma kako nema, a mozes i na njihovom orginalnom sajtu, samo nemoj da uzimas one kojekakve pakete, nego SAMO antivirus. :)

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, obi-wan рече

Ma kako nema, a mozes i na njihovom orginalnom sajtu, samo nemoj da uzimas one kojekakve pakete, nego SAMO antivirus. :)

добро Оби, САМО антивирус :D

• Радостан 1

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Снежана рече

добро Оби, САМО антивирус :D

U tim nekim paketicima ti utrpaju pola programa koji se placaju, pa kad im istekne trial period smaraju reklamama, nista drugo. :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...