Jump to content

Желите ли да путујете на Марс?

Оцени ову тему

Iulianus

Препоручена порука

пре 8 минута, Natasa. рече

Zvuči uzbudljivo, ali onda se zamislim i zapitam se koji ću ... na Marsu ne_shvata.

bas to... jos uvek nisam upoznao ni svoju planetu, zasto bih isao na drugu na kojoj nema zivota ni atmosfere i gravitacija je manja. Bolje da odem u kafanu sa drustvom da popijem neko pivo i jedem cevape dok mi muzika svira na uvce :))) jedino bi mozda putovanje bilo zanimljivo, da vidis Zemlju, Mesec iz svemira i da dozivis taj bezvazdusni, beskonacni prostor. Ne znam ko je rekao  "Upoznaj svoju zemlju da bi je vise voleo" o tome bi trebali da razmisle svi, cak i oni koji hoce da odu iz svog rodnog grada a ne sa svoje rodne planete :D svejedno cemo svi da umremo dal na Zemlji nasem domu u izobilju svega sto nam treba ili na Marsu gde cemo da preradjujemo i pijemo sopstveni urin i jedemo hranu iz kesice i verovatno da se smorimo mnogo :D 12:smeha: i da se ogradim znam da je ovo fora gde samo vase ime leti na mars, kazem u slucaju da ljudi krenu na mars, ja bih ostao kuci :D Da je Bog hteo da zivim na Marsu, rodio bih se tamo i bio bih Marsovac :D 

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Djapa рече

bas to... jos uvek nisam upoznao ni svoju planetu, zasto bih isao na drugu na kojoj nema zivota ni atmosfere i gravitacija je manja. Bolje da odem u kafanu sa drustvom da popijem neko pivo i jedem cevape dok mi muzika svira na uvce :))) jedino bi mozda putovanje bilo zanimljivo, da vidis Zemlju, Mesec iz svemira i da dozivis taj bezvazdusni, beskonacni prostor. Ne znam ko je rekao  "Upoznaj svoju zemlju da bi je vise voleo" o tome bi trebali da razmisle svi, cak i oni koji hoce da odu iz svog rodnog grada a ne sa svoje rodne planete :D svejedno cemo svi da umremo dal na Zemlji nasem domu u izobilju svega sto nam treba ili na Marsu gde cemo da preradjujemo i pijemo sopstveni urin i jedemo hranu iz kesice i verovatno da se smorimo mnogo :D 12:smeha: i da se ogradim znam da je ovo fora gde samo vase ime leti na mars, kazem u slucaju da ljudi krenu na mars, ja bih ostao kuci :D Da je Bog hteo da zivim na Marsu, rodio bih se tamo i bio bih Marsovac :D 

Neko ti ponudi plaćen put oko sveta i ti kažeš neka fala ja oću na Mars :smeh1:.

Pusti Mars gde nema ničega :smeh1:

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Не бих желео да идем на Марс. Мајчица Земљица је ипак лепше место за живот. Знам да и на њој има проблема, због мноштва људи чији број непрестано расте. Негде сам прочитао (или чуо - више се не сећам) да би Земља теоријски могла да бити насељена са највише 130 милијарди људи. Док се то не деси, (а то ће бити претпостављам за неких 300 година) живећу на Земљи.:) Поменутих 130 милијарди насељавало би пустиње и хладне копнене пределе (Сибира) тако да је стварање услова за насељавање ових ненасељених подручја приоритетанији проблем од одласка на Марс. Ето . . . 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...