Рапсоди Написано Октобар 12, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2017 пре 6 минута, Аурор рече Intelektualci su šljam čovečanstva. Мислиш, интелектуалци без Бога.... Аурор, Bokisd and Млађони је реаговао/ла на ово 1 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Октобар 12, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2017 пре 11 минута, Млађони рече 2. Nedostatak informacije. Meni uvek pada na pamet, ono Platonovo, drzavu da vode prosveceni i vrlinski. To mi se savrseno uklapa u ovo, 'nedostatak informacija' i znanja ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 12, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2017 пре 23 минута, Млађони рече Ocu briga me da jurim 15 tema da bih tebi dokazao da ne lazem... iskreno i nije mi preterano bitno, da li lazem ili ne u tom slucaju jer je stvar toliko irelevantna i nebitna. Ako ti je bas bitno - eto lazem, lazov sam, namerno izmisljam jer te mrzim... ne znam sta da ti kazem vise od toga sto moze da te zadovolji... Pa nije mi nešto baš bitno da li si ti lažov... samo ističem da jeste tako... i za razliku od tebe, mogu uvek da pokažem da je to što pričam istina... A meni jeste bitno da li je to što pišeš o meni istina ili nije... tebi je takođe izgleda bitno da pišeš o meni i u tome si uporan, samo ti eto šatro nije bitno da demonstriraš da je to što pišeš istina... btw, malo je bolesno da imaš vremena da se raspravljaš o tome, ali nemaš vremena da pokažeš da je istina to što tvrdiš... tj. to je odlika patoloških lažova... пре 23 минута, Млађони рече A dobro nisi rekao da se ne bavi ponasnjem vec da se ne bavi ponasanjem na ancin na koji sam ja opisao - da pravi predikcije koje mogu da se testiraju i vide u stvarnom svetu. Ne, nisam napisao ni da teorija igara ne pravi predikcije koje mogu da se testiraju i vide u stvarnom svetu. Opet lažeš. пре 23 минута, Млађони рече Ti si samo argumentovao da se bavi ponasanjem u smislu sta je najbolja osobina. Nisam ni to napisao niti argumentovao bilo šta u tom smislu. пре 23 минута, Млађони рече To je upravo problem, umesto da shvatis sustinu i da shvatis da sam pricao da se bavi ponasanjem u stvarnom svetu , ponasanjem koje moze da posmatramo kroz evoluciju, kroz ponasnje zivotinaj i ljudi (izmejdu ostalog i u ekonomiji), gde sam ti dao dowkinsonovu knjigu gde bas o tome prica Sa jedne strane, ti si moron ako misliš da bilo ko ne razume da se teorija igara bavi ponašanjem u stvarnom svetu... пре 23 минута, Млађони рече ti si recio da se sitnicaris recima i da pravis od mene lazova, jer eto nisi ti to poricao... samo si rekao na drugaciji nacin "ne bavi se stvarnim drustovm nego matematickom abstrakcijom" Sa druge stane, opet lažeš... ja tako nešto nikada nisam napisao, a pogotovo ne to što si još stavio pod navodnike, kao da me citiraš... пре 23 минута, Млађони рече Ajde molim te, obidji, kao sto ekoh, lazem, sve izmisljam, to to nista ne mislis.. Čekaj ti lažeš o meni i govoriš mi da ja tebe obiđem? Iz kog crtanog filma si ti ispao? Цитат sve te tvoje "nedovrsene" recenice, gde pricas izmedju redova nisu stvari koje si ti rekao... Ne znam na koje "nedovršene" rečenice misliš ali možeš da napišeš i to... iz kojih mojih rečenica si ti između redova pročitao to što tvrdiš? Naprotiv, ti ovde lažeš kako sam ja tvrdio da se teorija igara ne odnosi na ponašanje u društvu, a ja sam ti objasnio na koji način baš to ponašanje o kojem si hteo da pričaš može da se posmatra kroz teoriju igara... nema tu mesta ni za "između redova" kad "u redovima" piše suprotno od onog što tvrdiš... "u redovima" ti piše da se teorija igara bavi ponašanjem u društvu, ali na drugačiji način od toga kako si ti to zamislio i opisano ti je kako bi baš tu konkretnu situaciju možemo da posmatramo kroz teoriju igara, uz napomenu da za tu konkretnu situaciju ova teorija nije baš mnogo zgodna alatka... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 12, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2017 пре 13 минута, Млађони рече a uvek volim da uzmem Nikolu Teslu kao primer, jer je on dosao na slobodno trziste i privatni ulagaci su mu dali resurse na osnovu stvari koje je demonstrirao da zna. I to je teslo napravilo milionerom a da nije troskario pare kako je troskario postao bi PRVI bilioner u dolarima. Јесте, да није трошио паре како их је трошио ( на експерименте и огледе ) не би сада био НИкола Тесла познат широм света, већ неки хедониста који је прокоцкао дар Божији, и можда за њега нико не би знао. А овако њега зна цео свет и још Србе штује и поштује заради њега .... Одлучио је да буде, а не да има ( мислим на материјално и угодности које материјално пружа ) . PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 12, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2017 пре 1 сат, Avocado рече A meni jeste bitno da li je to što pišeš o meni istina ili nije... tebi je takođe izgleda bitno da pišeš o meni i u tome si uporan, samo ti eto šatro nije bitno da demonstriraš da je to što pišeš istina... btw, malo je bolesno da imaš vremena da se raspravljaš o tome, ali nemaš vremena da pokažeš da je istina to što tvrdiš... tj. to je odlika patoloških lažova... Imam vremena da se raspravljam o cemu? O tome sta si ti rekao? Nemam.. o tome se ni ne raspravljam, o tome si ti poceo kada si me citirao. Valjda sto si se trigerovao okle znam. Ali ko sto rekoh, ako ti je lakse, lazov sam patoloski, namerno izmisljam. Jednostavno taj nacin diskusije u kom su oni koji se ne slazu lazovi, rasisti, licimuri i sta ja znam.... je mnogima preko glave i mnogi su se odaljili ili utisali. Mene vise zanima da to resimo ovako ko zajednica, nego da se napinjemo ko je gde lagao... i da sam ja lagao i da ti nisi znao boli me uvo.... sve mi je jedno sta je od toga istina. Ne takmicim se sa tobom nista, sve sto mi je u interesu jeste da sirim slobodarske ideje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 12, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2017 пре 1 сат, Рапсоди рече Јесте, да није трошио паре како их је трошио ( на експерименте и огледе ) не би сада био НИкола Тесла познат широм света, већ неки хедониста који је прокоцкао дар Божији, и можда за њега нико не би знао. А овако њега зна цео свет и још Србе штује и поштује заради њега .... Одлучио је да буде, а не да има ( мислим на материјално и угодности које материјално пружа ) . Jok, trosio je pare da zivi sam u hotelu, da ga sluzei dvore i da se igra sa cim mu padne na pamet. Sve sto je napravio vise manje je napravio od tudjih para. Genijalan covek za ono cime se bavio ali sa finasijom nije imao pojma, jer je od milionera dosao do siromaha time sto je ziveo skupo (izmejdu ostalog) i sto je ulagao lovu u neke lude ideje (razbacivao se ). Ne bi rekao da nije bio materialista i hedonista inace... ali dobro to je sad vec van nasih mogucnosti analize.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 12, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2017 пре 1 сат, Avocado рече Čekaj ti lažeš o meni i govoriš mi da ja tebe obiđem? Iz kog crtanog filma si ti ispao? DA brate tacno tako, cak i da sam slagao o tebi... rekao si i sta sad? Sta oces vise? Rekao si da mislis da sam slagao, izneo si zasto mislis da sam slagoa, izneo si jos 50 objasnjenja o raznoraznim stvarima vezanim za nasu komunikaciju... i ne znam sta ocekujes vise od mene? Reko sam ti slagao sam.. i ti teras i teras i teras i teras.. eto dobio si pobedio si slagao sam u pravu si ti si super ja ne valjam... ne znam gde dalje? p.s. prosli put sam te pominjao jer te je godiva prva pomenula kako avokado ovo ono.. Pa te je onda cloudking opminjao kako si "razbijao" nase diskusije. Ja ne mogu da te iskljucim ako te drugi ubacaju. Ovaj put te nisam pomenuo, nego sam ispricao anegdotalnu pricu, nisam ti ime rekao niti ko je... vec sam pokusavao rolandu da ilustrujem neke stvari. Nebitne i nevezane za tebe, prica koju sam uzeo je iz naseg iskustva ali totalno nisam imao nameru da te ubacam u pricu. Nisam mislio ni da ces da citas moj post upucen ronaldu... Niti sam mislio da ce iko toliko detaljno da ga cita osim samog ronalanda. Jos jednom, zao mi je sto sam te trigerovao nije mi to bila namera, evo za sve ja sam lagao avokado je super. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 12, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2017 пре 5 минута, Млађони рече Jednostavno taj nacin diskusije u kom su oni koji se ne slazu lazovi, rasisti, licimuri i sta ja znam.... je mnogima preko glave i mnogi su se odaljili ili utisali. Zanimljiv pokušaj... samo nije te niko nazvao lažovom zato što se ne slaže sa tobom, već zato što si lagao... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 12, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2017 Hans-Herman Hoppe 4 @Paradoksologija Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 12, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2017 пре 2 минута, Avocado рече Zanimljiv pokušaj... samo nije te niko nazvao lažovom zato što se ne slaže sa tobom, već zato što si lagao... Ok i da jesam lagao, i? Ajde da pretpostavimo lagao sam i... zasto ti na to sto sam ja lagao neku glupost o tebi, totalno irelevantnu za tvoj zivot motivise tebe da se napinjes sa mnom evo vec peti post.... Ne razumem motivaciju zaista... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 12, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 12, 2017 пре 3 минута, Аурор рече Hans-Herman Hoppe 4 @Paradoksologija Nacista neki...... alt licimur... Аурор је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука