Jump to content

Медвеђа посла...

Препоручена порука

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Јес, пре би се вратио због другара него неке тетке пред климаксом... :smeh1:

Sad me podseti na mog dedu na godišnjici mature koji se začudio kako su devojke postale babe. A on maaator ko Biblija jbt :dry:.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Па ОК, та осећања имам. Али ми не сметају да функционишем, нити ме обузимају данима итд.

Nemaš iskušenje da se vratiš u dedovinu i isplačeš se pred staramajkom :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Grizzly Adams рече

Па ОК, та осећања имам. Али ми не сметају да функционишем, нити ме обузимају данима итд.

Ти бре све имаш неке екстремне дефиниције.:)) Носталгија је прилично неутрално осећање. То обузимање данима је већ нешто друго, не било ти никад. И не мора уопште да буде због носталгије...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

. То обузимање данима је већ нешто друго, не било ти никад.

Kod gastabajtera po Njemačkama traje doživotno :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Ти бре све имаш неке екстремне дефиниције.:)) Носталгија је прилично неутрално осећање. То обузимање данима је већ нешто друго, не било ти никад. И не мора уопште да буде због носталгије...

Па ок, ал то тренутно осећање би имао без обзира на локацију итд.

Кад питаш гастрбајтера да л је носталгичан обично се мисли “да ли чезне за отаџбином” и сл.

Sent from my iPad using Tapatalk

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Grizzly Adams рече

Кад питаш гастрбајтера да л је носталгичан обично се мисли “да ли чезне за отаџбином” и сл.

За Вучићем. :sunce:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Grizzly Adams рече

Njemački su specifični, a njih najčešće i srećemo i slušamo kuknjavu.

Подели на овим сајтовима

А сад без шале, мене убија доста ова земља и имам неке специфичне проблеме, тако да је то мало специфична ствар и животни моменат, нема баш много везе са “носталгијом”. Али генерално, пошто сам доста путовао и живео ту и тамо, провалио сам да је једна од фора да избегнем неки “очај за отаџбином” то да себе никад не посматрам као закованог у датом месту и датој земљи. Ја сам слободан човек који је тренутно ту где јесте. Сутра могу да одем на друго место ако ми се ово не свиђа или да се вратим. А и ако се вратим, опет могу да одем. Можда морам негде привремено, годину или две да будем закован, али не морам за стално. Јако је битно не улазити у неке огромне кредите и слично. Посао увек можеш да промениш. Слободу ни за шта и онда нема много зиме. 

Подели на овим сајтовима

@Grizzly Adams 

Тја, значи ништа од гипсаних лавова на капији и лабудова по дворишту ?

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Juanito рече

А сад без шале, мене убија доста ова земља и имам неке специфичне проблеме, тако да је то мало специфична ствар и животни моменат, нема баш много везе са “носталгијом”. Али генерално, пошто сам доста путовао и живео ту и тамо, провалио сам да је једна од фора да избегнем неки “очај за отаџбином” то да себе никад не посматрам као закованог у датом месту и датој земљи. Ја сам слободан човек који је тренутно ту где јесте. Сутра могу да одем на друго место ако ми се ово не свиђа или да се вратим. А и ако се вратим, опет могу да одем. Можда морам негде привремено, годину или две да будем закован, али не морам за стално. Јако је битно не улазити у неке огромне кредите и слично. Посао увек можеш да промениш. Слободу ни за шта и онда нема много зиме. 

Nema puno ljudi taj osećaj slobode.

Подели на овим сајтовима

Ау, ово је супер народе! :)

Scientists have found a drug that can repair cavities and regrow teeth

A new discovery about a drug developed for Alzheimer's patients might replace fillings for cavity repair. Tideglusib stimulates stem cells in the pulp of teeth, promoting new dentine production and natural tooth repair.

https://www.weforum.org/agenda/2017/10/scientists-have-found-a-drug-that-can-repair-cavities-and-regrow-teeth

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Natasa. рече

Šta mislite o Kanađanima? Je l im se stvarno smeju?

Канађани су своја сорта. Ови из Торонта/Онтарија су исти као Амери у суштини. Кебек (Монтреал итд.) је посебна прича. Они су нека мешавина, са доста европског утицаја. Ванкуфер и западну обалу још нисам видео...

У филмовима приказују то зезање на њихов рачун, у пракси нисам приметио. Просечног Торонћанина ћеш тешко да разликујеш од Амера и овако...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...