Grizzly Adams Написано Септембар 16, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2017 Главни мормонски храм Салт Лејк Сити.Сад ме зовите Хаџи-Гризли... Tavita, Млађони, Драгана Милошевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Септембар 16, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2017 пре 36 минута, Grizzly Adams рече Главни мормонски храм Салт Лејк Сити. Сад ме зовите Хаџи-Гризли... Малчице 'вуче' на римокатоличке зграде. А толико су се трудили да буду ... new religion. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Септембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2017 Nedavno sam cula da je jedno nase dete (tinejdzer) vrbovano da predje u mormone; jedva su ga roditelji iscupali posle mnooogo muke... Kako utvrditi nasu decu u Pravoslavlju, u multi-religijskom svetu u Dijaspori? Hadzi-Grizli, ako se slazes, postavi temu jer ja ne znam bas kako se to radi na Forumu. Pitanje zahteva viseslojnu analizu, a nije nevazna za nasu I deciju buducnost. S obzirom da se nasa emigracija uvecala poslednjih 30 godina, treba se baviti problemom verskog identiteta u Dijaspori, jer ako nam ona (Dijaspora) nije jaka, tesko da ce moci pomagati svoj narod u Matici. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 19, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2017 Not my problem. Свако нек се бави својим верским идентитетом. Ја се бавим неким пројектом и уживам у Аристократима: Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 19, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2017 пре 18 минута, Grizzly Adams рече Not my problem. Свако нек се бави својим верским идентитетом. Ne interesuje te to? Grizzly Adams and Млађони је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 20, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2017 Међеде, дођи на панађур због посла. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 21, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 21, 2017 Сваки дан погледам један од оних "мотивационих" да се мало размрдам ментално. Овај данас разбија... Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 21, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2017 Grizzly Adams and Млађони је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 27, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 27, 2017 Lady Godiva, Tavita, Млађони and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2017 пре 2 часа, Grizzly Adams рече Pazario si a? Ajd svracamo Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 27, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 27, 2017 пре 8 часа, Млађони рече Pazario si a? Ajd svracamo Али пази, ту одма поред пролази Grizzly Creek: И мало даље наиђеш на Grizzly Peak: "Ово је земља за нас", што рече песник.... Lady Godiva, Аурор and Млађони је реаговао/ла на ово 2 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2017 пре 1 сат, Grizzly Adams рече "Ово је земља за нас", што рече песник.... Koliko je taj samo precenjen, zajedno sa njegovim bendom Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2017 пре 12 часа, Grizzly Adams рече Grizzly, u kom je to state-u? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 27, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 27, 2017 пре 1 минут, Lady Godiva рече Grizzly, u kom je to state-u? Colorado RYLAH, Lady Godiva and Млађони је реаговао/ла на ово 2 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 27, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2017 пре 16 минута, Grizzly Adams рече Colorado Лепо је, мада мало равно за мој укус. Ја бих, од кад сам као мала (и касније још десет пута ) гледала The horse whisperer, волела да видим Монтану. Седнем на коња, сламка у уста, шешир на главу и уживам у непрегледном пространству. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука