RYLAH Написано Септембар 5, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 5, 2017 Пријатељ ми је дошао са окованом бубом. Поклон. Окована златом и гвожђем. Окована буба гледала ме Својим продорним, плавим очима. Дрско и охоло. Као да сам ја буба а она човек. Нисам смео да је гледам Нисам смео да јој приђем Али нисам хтео да увредим пријатеља. Како да му кажем Да је окована буба последња ствар на свету Која ми треба и коју желим? Узео сам је плашљиво Понео је дому Да је бацим негде успут. Али сам погледао Тај леп рад Ту скупу бубу Која ме је и даље гледала Од које сам се и даље плашио Али јој се и дивио. Шта бисте ви урадили? Војвода7, Рапсоди, Vladan :::. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
olja Написано Октобар 17, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2017 Изабрани ЈУТРОС кренуше у бој, душама својим јуришају храбро, језиком као мачем, маглу незнања секу, сведоче постојање онима који долазе. Натан, Sanja Т., Vladan :::. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 17, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2017 Jутрос у бусу, клинка типка фон, деда пљује УСУ а клинац по Ђусу. Омладина нам је лоша, није права, тврдо збори присталица АВ-а. Феминисткиње вриште,крив им Свети Сава. Тек је осам а мени се од спава кад чујем свакодневну комуникацију, ум ми крвари а немам коагулацију. Пуштам зику на слушкама, одох у хибернацију. АлександраВ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Октобар 17, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 17, 2017 Zbori teske reci zori, celu noc se Bogu moli kada svane, da prestane feminizam da postoji i ostalo sto ne valja da postane bolje nama pisem, slusam i razmisljam a sanak me mori na forumu vreme gubim, idem sada sorry Рапсоди and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Октобар 19, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 19, 2017 Феминизам, колективизам, Патриотизам, национализам, Алкохолизам, идиотизам, Фашизам, комунизам, Изам, изам, изам Какав вербализам. Заокружени грехизам. Иза изма опет нови изам следи Етикета изма мора да нас среди Унереди Убеди Да оквир постоји Да све се броји Калупно сивом боји Увек по мери скроји Да мораш бити изам Нарцизам Песимизам Сексизам Егоизам Док се не оголиш на ост Депресивност Малокрвност Прост Или какав други... Тако сведен ост Као огољена кост Забодена У будућност. Рапсоди, Djapa, Vladan :::. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 5 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Djapa Написано Октобар 19, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2017 etiketa to je ono sto ima bas svako ako nemas dace ti se, strpi se polako dace ti je lako ljudi a tesko se skida lakse ti je preskociti dva visoka zida obicno je lepe oni bez imalo stida od tebe su mnogo gori, srce ti se kida znam da boli ali hodaj postojano jako kada odes spasce sama strpi se polako vratice se tamo gde je nekada i bila na licima onih ljudi sto ti vise nisu mila koji su ti dali krila, da odletis i u letu da zalepis gnjidi svakoj adekvatnu etiketu Sanja Т., Vladan :::., АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Страле Написано Октобар 21, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 21, 2017 Нисам сасвим сјајно али ипак лебдим изнад брига постојано. Свих поруга слушао сам правдање вајно ко у друга што се о ме огреши тајно. Рапсоди, АлександраВ, Djapa and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Октобар 22, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 22, 2017 Друга свитања чекам. Јутрења радости. Црнинама својим шетам, осветљена туђом пакости. Друга надања имам, Изван слика и света. Друга давања примам, Изван мртвих предмета. Све тише постојим, Ништа више не бројим, Не држим ништа својим, Страха се не бојим. Друга свитања чекам. Страле, "Tamo daleko", Vladan :::. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Страле Написано Октобар 22, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 22, 2017 Нећу туђом да се радујем муком Оћу Добро да пакујем квалитетним сукном и тиме да се борим са рђом "Tamo daleko", Рапсоди, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Октобар 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 23, 2017 Борим, бориш, бори, Боримо, борите, боре, Се Против себе. Колико поражених На ловорикама Изгубљених битака. Sanja Т., Рапсоди and Страле је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Страле Написано Октобар 23, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 23, 2017 Против тихих таласа а за време мудрих аласа он се успињао у реку иако су хтели да га секу јер није хтео с њима да дели неваљалштво и да буде с лошим јатима Већ је желео стваралаштво што границе природе руши и ствара необичну живост у души. АлександраВ, Рапсоди and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 28, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2017 Природе мој роде нама фали, ал не оне која каже нећу, не могу- батали, сви смо исти и људи и стока у штали. Не те која не разликује боје! Већ она која каже могу и хоћу. Ствари на свом месту требају да стоје. Страле, Рапсоди and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 28, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2017 Mесту том дивном, долазих често не бих ли га опет срела, и уместо надања врела поражена се увек враћах и сузе увек плаћах празнином големом, дугом. Али нада ме увек изнова враћа на место где наду губих, али нека, нека, бар љубих. Страле and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Страле Написано Октобар 28, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 28, 2017 Љубих те нежно Али из страсти претежно. Сваки пољубац је пламтео Жељом да се никад не прекине И да ми те нико не закине. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Октобар 29, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 29, 2017 Жељом погубљена, У отрцаном капуту Путујем Речима Обликујем Дестинацију Ничега Нема више Непрежаљеног. Изнад моје главе Виси моја глава Одрубљена. Страле је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука