Jump to content

Vučić: Mislim da sam pravi čovek za rešavanje pitanja Kosova

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 часа, Ђорђе Р рече

Најгоре је што неће да се заврши, не може да се заврши на овај начин.

Ostalo je da se ozvanici.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Џуманџи рече

Ostalo je da se ozvanici.

Извини,али ја овај дефетизам не могу да разумем. Па шта смо требали пет соттина година под Турцима да радимо? Да озваничимо ропство? Или у Првом светском рату? Да озваничимо губитак читаве земље? Људи, ништа није готово.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

A šta ne možeš da razumeš, izvini?

Да је остало само да се озваничи признање Косова и Метохије. Па нисамо ваљда клонули духом да не верујемо да ствари не могу да се промене.Ко да сутра не постоји. Колико год да је окопирано, поробљено, спаљено не може да се озваничи. Озваничили смо Крајину па јел живимо боље?

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, АлександраВ рече

Више меланхонлична :smeh1:

nada-macura-dj-zappa-mondo-goran-sivacki

Kakva noir scena...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 23 часа, Џуманџи рече

Макар ће већ једном да се заврши и неће бити скечева и шарада на рачун КиМ.

Мислиш? Не потцјењуј продаваче магле и "виталног националног интереса за национални идентитет".

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Вилер Текс рече

Извини,али ја овај дефетизам не могу да разумем. Па шта смо требали пет соттина година под Турцима да радимо? Да озваничимо ропство? Или у Првом светском рату? Да озваничимо губитак читаве земље? Људи, ништа није готово.

Можда се исто може рећи и за губитак Косова? "Изгубили смо Косово, али ништа није готово. Идемо напријед."?

Уосталом, да ли је признање Косова комплетни губитак српске везе са Косовом? Нешто ми не изгледа тако, макар у културном аспекту.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ћириличар рече

Можда се исто може рећи и за губитак Косова? "Изгубили смо Косово, али ништа није готово. Идемо напријед."?

Уосталом, да ли је признање Косова комплетни губитак српске везе са Косовом? Нешто ми не изгледа тако, макар у културном аспекту.

Брате, да ти ниси нека врста "националног манихејца"?

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Аурор рече

Pa valjda nisi slep...

Нисам слеп.Ја говорим о дефетизму, тј против истог. Погледај брате контекст поруке. Потпуно је погрешно говорити да ће се проблем који имамо на Косову и Метохији завршити тако што ћемо признати шиптарима независност. Сулудо.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Ћириличар рече

Мислиш? Не потцјењуј продаваче магле и "виталног националног интереса за национални идентитет".

Cuti, toga se i plasim. ;(

пре 4 часа, Вилер Текс рече

Izvini, ja ove recenice ne razumem, tj. kojom logikom nalazis za shodno da poredis sve ovo. Institucije Republike Kosovo postoje godinama, nase su istisnute i to je to. I ne znam od kad je defetizam priznati fakticko stanje. Nije kao da smo mi blizu toga da izgubimo KiM, odavno je to ucinjeno, sve do sada je bila demagogija i zabavni TV program.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Џуманџи рече

Izvini, ja ove recenice ne razumem, tj. kojom logikom nalazis za shodno da poredis sve ovo. Institucije Republike Kosovo postoje godinama, nase su istisnute i to je to. I ne znam od kad je defetizam priznati fakticko stanje. Nije kao da smo mi blizu toga da izgubimo KiM, odavno je to ucinjeno, sve do sada je bila demagogija i zabavni TV program.

Институције чега? пстојале су и иституције НДХ и ко зна чега. Ко има и мало здраве памети никада неће ни рећи да постоји било каква "република" на Косову и Метохији па да Шиптари изграде бетонске институције веће од Пентагона и да су признате од читавог света. А нису признате од читавог света, него ми сами себе прво требамо да издамо. Ван сваке памети.

Да,било је разне демагоије и злоупотребе ситуације на Косову и Метохији, али овакви ставови какав је твој Џуманџи су такође продукт демагошког размишљања које долази са медија у коме се папагајски понавља какво је фактичко стање на терену. Е па фактичка стања се мењају само треба бити стрпљив и имати јасну националну политику.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

А нису признате од читавог света, него ми сами себе прво требамо да издамо. Ван сваке памети.

Ne sumnjam da je nenamerno, ali ovako ubuduce da pricamo necemo. ;) 

пре 3 минута, Вилер Текс рече

овакви ставови какав је твој Џуманџи су такође продукт демагошког размишљања које долази са медија у коме се папагајски понавља фактичко стање на терену.

Naprotiv, imam bliske rodjake koji zive 'dole'  i odavno imaju dokumenta Rep. Kosovo, u suprotnom ne bi ni kola hitne pomoci mogla da prodju.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...