Гости Guest ГРЕШНИК АЛ НАЈВЕЋИ Написано Јул 16, 2017 Гости Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 Јели видите сад шта се ради. као ишли у ватикан да проповедају разгоцовр за степинца. Хоће да га прогласе да буте Свети Степинац. Е па не може! И владике неке биле. Е па не може. ПОКАЈТЕ СЕ ДОК ЈОШ НИЈЕ КАСНО Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 16, 2017 Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 djavdjav u ove kasne sate ne spava Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Јул 16, 2017 Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 Savetovao bih ti da ubuduće kada kod ti opet padne na pamet da pišeš kao "gost" (ili ghost ), promeniš makar malo "rukopis", ovako ostaješ prepoznatljiv kao dete kada pokriva oči rukama misleći da ga niko pritom ne vidi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ГРЕШНИК АЛ Написано Јул 16, 2017 Гости Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече djavdjav u ove kasne sate ne spava Незнам који ти је тај, ал знам да треба да будемо увек будни и да се кајемо, јер без покајања нема ни србовања kopitar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ГРЕШНИК АЛ Написано Јул 16, 2017 Гости Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 пре 2 минута, Iulianus рече Savetovao bih ti da ubuduće kada kod ti opet padne na pamet da pišeš kao "gost" (ili ghost ), promeniš makar malo "rukopis", ovako ostaješ prepoznatljiv kao dete kada pokriva oči rukama misleći da ga niko pritom ne vidi. Тако и ти грешниче кад грешиш а ти сртави руке на очи да се сакријеш од својих грехова. Ово није шала. Сутуцаија је озбиљна. СРБИ браћо. ОЗБИЉНА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 16, 2017 Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 Управо сада, Guest ГРЕШНИК АЛ рече Тако и ти грешниче кад грешиш а ти сртави руке на очи да се сакријеш од својих грехова. Ово није шала. Сутуцаија је озбиљна. СРБИ браћо. ОЗБИЉНА Šta nam je činiti? kopitar and WiseMan је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Јул 16, 2017 Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 пре 2 минута, Guest ГРЕШНИК АЛ рече Тако и ти грешниче кад грешиш а ти сртави руке на очи да се сакријеш од својих грехова. Ово није шала. Сутуцаија је озбиљна. СРБИ браћо. ОЗБИЉНА Pošto sam te, tako mi svih svetih, shvatio veoma OZbILJNO, eve se upravo pripremam za autoflagelaciju do bola & tako sve do "rane zore kad svane dan". kopitar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 16, 2017 Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 пре 12 минута, Guest ГРЕШНИК АЛ рече Незнам који ти је тај, ал знам да треба да будемо увек будни и да се кајемо, јер без покајања нема ни србовања E pa to vidim da ne znaš, ti moraš da mu izgovoriš puno ime onako sa sve strahopoštovnjem pa tek onda znaš ko je djavdjav. kopitar је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
WiseMan Написано Јул 16, 2017 Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 Će da poginemo u grehovi brate mili! kopitar је реаговао/ла на ово 1 Mornië alantië Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 16, 2017 Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 Управо сада, WiseMan рече Će da poginemo u grehovi brate mili! Nećemo bre mili, nego da vidimo šta se radi bile i neke vladike tamo, pa da ustanemo na sve kleto, e pa n može. Neg da se pokajem večeras a sutra da ustajemo na sve nepokajano, još nije kasno. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 16, 2017 Пријави Подели Написано Јул 16, 2017 ,,и гатајући доношаше велики добитак својим господарима.'' RYLAH and kopitar је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Јул 17, 2017 Пријави Подели Написано Јул 17, 2017 Будан сам.И кајем се...Је л' није касно?И је л' довољно Србујем?А да ли се ти много плашиш?Немој, ту је Христос да нас брани - а не ми њега.Радости моја, Христос Васкрсе! "Tamo daleko", Жика, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ГРЕШНИК АЛ НАЈВЕЋИ Написано Јул 31, 2017 Гости Пријави Подели Написано Јул 31, 2017 П О К А Ј Т Е СЕ! СРБИ, ДОШЛО ЈЕ ДО ПАЛЦА Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ГРЕШНИК АЛ НАЈВЕЋИ Написано Јул 31, 2017 Гости Пријави Подели Написано Јул 31, 2017 Ја баш СЛУШАМ једног нашег дивног ОЦА АРТЕМИЈА. И оН каже да се време свршило. Браћо покајмо се. Ако сестре нећуз ми МОРАМО Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bogdan011 Написано Јул 31, 2017 Пријави Подели Написано Јул 31, 2017 Мене само буни зашто у наслову који је сав НАПИСАН ВЕЛИКИМ СЛОВИМА ово "није" је написано малим словима? Има ли ту неке дубље симболике? АлександраВ and RYLAH је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука