Jump to content

ПОКАЈТЕ СЕ ДОК ЈОШ није КАСНО!!!!

Guest ГРЕШНИК АЛ НАЈВЕЋИ

Препоручена порука

Управо сада, Guest ГРЕШНИК АЛ НАЈВЕЋИ рече

Прабво СРБСТВО, ПРАВОСЛАВЉЕ. 

То се слави СЛАВЉЕ

ПРАВО СРБСТВО

ПРАВО
ПРАВОСЛАВЉЕ

На радост форумаша, а вероватно на твоју жалост, ускраћено је да "гости" пишу на форуму.

Мораћеш најпре да се пријавиш на форум, а потом да учествујеш на темама, мада мислимо да је овде све речено.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Guest ГРЕШНИК АЛ НАЈВЕЋИ рече

Ја баш СЛУШАМ једног нашег дивног ОЦА АРТЕМИЈА. И оН каже да се време свршило. Браћо покајмо се. Ако сестре нећуз ми МОРАМО

Морамо, јашта. А ко ти је тај Артемије, тај твој отац?

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Guest ГРЕШНИК АЛ НАЈВЕЋИ рече

Ја баш СЛУШАМ једног нашег дивног ОЦА АРТЕМИЈА. И оН каже да се време свршило. Браћо покајмо се. Ако сестре нећуз ми МОРАМО

Нешто не капирам ни тебе ни дивног оца...ко је свршио,ко да се покаје,јер сестре или браћа,шта бре морам брате мили,помагај блудном сину ...ne_shvata

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Зосима рече

Нешто не капирам ни тебе ни дивног оца...ко је свршио,ко да се покаје,јер сестре или браћа,шта бре морам брате мили,помагај блудном сину ...ne_shvata

1. vreme

2. mi

3. žene neće da se pokaju (tako kaže svat), ali mi muški moramo 

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Guest ГРЕШНИК АЛ НАЈВЕЋИ рече

П О К А Ј Т Е СЕ! СРБИ, ДОШЛО ЈЕ ДО ПАЛЦА

Неко од нас средио Симоновића?!?

:dobro::)))

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Guest ГРЕШНИК АЛ НАЈВЕЋИ рече

Марка, велиш?

Њега престали да слушају и Владе Д. и Миодраг П., и Виловски му давно побег'о, ни Грешни Милоје га не слуша, него Марко слуша шта УДБА и ОЗНА преко Милоја заповедају... Јој кад се сетим љубави и како је све текло у Овчару, па ни Венијамина ни Јелене данас нема крај његовог скута... Брате, све сами издајници... Јадан Марко, сам против свих...А да не причам о његовим великим обожаваоцима и заштитницима Истине Филарету и Василију... Ево се и Никанор сваки дан коленопреклоно заклиње на верност деда Марку.

Него, немој да вичеш великим словима, чујемо те... Само нема шта паметно за чути.

Тачно је, догорело до пред праг...

Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Bogdan01 рече

Мене само буни зашто у наслову који је сав НАПИСАН ВЕЛИКИМ СЛОВИМА ово "није" је написано малим словима? Има ли ту неке дубље симболике?

То ти брате значи да је касно за нас који се нисмо причестили из Маркове руке... Касно, јасно?

Подели на овим сајтовима

То ти брате значи да је касно за нас који се нисмо причестили из Маркове руке... Касно, јасно?

Da, da.. sve mi je jasno

Послато са SM-G950F користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...