Гости Guest ГРЕШНИК АЛ НАЈВЕЋИ Написано Јул 31, 2017 Гости Пријави Подели Написано Јул 31, 2017 ево овај корифеј канадсијанскигх Срба каже да су све агнети ЦИЈЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bogdan011 Написано Јул 31, 2017 Пријави Подели Написано Јул 31, 2017 Ау Џон Боснић... велики маааааг маркетинга и пропагатор против канонског поретка Цркве. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ГРЕШНИК АЛ НАЈВЕЋИ Написано Јул 31, 2017 Гости Пријави Подели Написано Јул 31, 2017 Прабво СРБСТВО, ПРАВОСЛАВЉЕ. То се слави СЛАВЉЕ ПРАВО СРБСТВО ПРАВО ПРАВОСЛАВЉЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Јул 31, 2017 Пријави Подели Написано Јул 31, 2017 Управо сада, Guest ГРЕШНИК АЛ НАЈВЕЋИ рече Прабво СРБСТВО, ПРАВОСЛАВЉЕ. То се слави СЛАВЉЕ ПРАВО СРБСТВО ПРАВО ПРАВОСЛАВЉЕ На радост форумаша, а вероватно на твоју жалост, ускраћено је да "гости" пишу на форуму. Мораћеш најпре да се пријавиш на форум, а потом да учествујеш на темама, мада мислимо да је овде све речено. AnaLaz, Џуманџи, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јул 31, 2017 Пријави Подели Написано Јул 31, 2017 пре 15 минута, Guest ГРЕШНИК АЛ НАЈВЕЋИ рече Ја баш СЛУШАМ једног нашег дивног ОЦА АРТЕМИЈА. И оН каже да се време свршило. Браћо покајмо се. Ако сестре нећуз ми МОРАМО Морамо, јашта. А ко ти је тај Артемије, тај твој отац? GeniusAtWork, AnaLaz, Avocado and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јул 31, 2017 Пријави Подели Написано Јул 31, 2017 1 hour ago, Guest ГРЕШНИК АЛ НАЈВЕЋИ рече Ја баш СЛУШАМ једног нашег дивног ОЦА АРТЕМИЈА. И оН каже да се време свршило. Браћо покајмо се. Ако сестре нећуз ми МОРАМО Нешто не капирам ни тебе ни дивног оца...ко је свршио,ко да се покаје,јер сестре или браћа,шта бре морам брате мили,помагај блудном сину ... АлександраВ and RYLAH је реаговао/ла на ово 1 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 31, 2017 Пријави Подели Написано Јул 31, 2017 пре 2 минута, Зосима рече Нешто не капирам ни тебе ни дивног оца...ко је свршио,ко да се покаје,јер сестре или браћа,шта бре морам брате мили,помагај блудном сину ... 1. vreme 2. mi 3. žene neće da se pokaju (tako kaže svat), ali mi muški moramo АлександраВ, "Tamo daleko" and RYLAH је реаговао/ла на ово 1 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
"Tamo daleko" Написано Јул 31, 2017 Пријави Подели Написано Јул 31, 2017 Samo vi gosta prebacite na temu o feminizmu I bice sve zavrseno skladno I ekspeditivno... ;-) АлександраВ, RYLAH, Страле and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Август 1, 2017 Пријави Подели Написано Август 1, 2017 пре 13 часа, Guest ГРЕШНИК АЛ НАЈВЕЋИ рече П О К А Ј Т Е СЕ! СРБИ, ДОШЛО ЈЕ ДО ПАЛЦА Неко од нас средио Симоновића?!? "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Август 1, 2017 Пријави Подели Написано Август 1, 2017 пре 13 часа, Guest ГРЕШНИК АЛ НАЈВЕЋИ рече Ја баш СЛУШАМ једног нашег дивног ОЦА АРТЕМИЈА. И оН каже да се време свршило. Браћо покајмо се. Ако сестре нећуз ми МОРАМО Марка, велиш? Њега престали да слушају и Владе Д. и Миодраг П., и Виловски му давно побег'о, ни Грешни Милоје га не слуша, него Марко слуша шта УДБА и ОЗНА преко Милоја заповедају... Јој кад се сетим љубави и како је све текло у Овчару, па ни Венијамина ни Јелене данас нема крај његовог скута... Брате, све сами издајници... Јадан Марко, сам против свих...А да не причам о његовим великим обожаваоцима и заштитницима Истине Филарету и Василију... Ево се и Никанор сваки дан коленопреклоно заклиње на верност деда Марку. Него, немој да вичеш великим словима, чујемо те... Само нема шта паметно за чути. Тачно је, догорело до пред праг... АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Август 1, 2017 Пријави Подели Написано Август 1, 2017 пре 13 часа, Bogdan01 рече Мене само буни зашто у наслову који је сав НАПИСАН ВЕЛИКИМ СЛОВИМА ово "није" је написано малим словима? Има ли ту неке дубље симболике? То ти брате значи да је касно за нас који се нисмо причестили из Маркове руке... Касно, јасно? Bogdan011 and Страле је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bogdan011 Написано Август 1, 2017 Пријави Подели Написано Август 1, 2017 То ти брате значи да је касно за нас који се нисмо причестили из Маркове руке... Касно, јасно? Da, da.. sve mi je jasnoПослато са SM-G950F користећи Pouke.org мобилну апликацију Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука