Jump to content

ПОКАЈТЕ СЕ ДОК ЈОШ није КАСНО!!!!

Guest ГРЕШНИК АЛ НАЈВЕЋИ

Препоручена порука

• Гости
Guest ГРЕШНИК АЛ НАЈВЕЋИ

Јели видите сад шта се ради. као ишли у ватикан да проповедају разгоцовр за степинца. Хоће да га прогласе да буте Свети Степинац. Е па не може! И владике неке биле. Е па не може. ПОКАЈТЕ СЕ ДОК ЈОШ НИЈЕ КАСНО

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ГРЕШНИК АЛ
пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

djavdjav u ove kasne sate ne spava :))

Незнам који ти је тај, ал знам да треба да будемо увек будни и да се кајемо, јер без покајања нема ни србовања

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ГРЕШНИК АЛ
пре 2 минута, Iulianus рече

Savetovao bih ti da ubuduće kada kod ti opet padne na pamet da pišeš  kao "gost" (ili ghost :D), promeniš makar malo "rukopis", ovako  ostaješ prepoznatljiv kao dete kada pokriva oči rukama misleći da ga niko pritom ne vidi. 

Тако и ти грешниче кад грешиш а ти сртави руке на очи да се сакријеш од својих грехова. Ово није шала. Сутуцаија је озбиљна. СРБИ браћо. ОЗБИЉНА

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Guest ГРЕШНИК АЛ рече

Тако и ти грешниче кад грешиш а ти сртави руке на очи да се сакријеш од својих грехова. Ово није шала. Сутуцаија је озбиљна. СРБИ браћо. ОЗБИЉНА

Šta nam je činiti?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Guest ГРЕШНИК АЛ рече

Pošto sam te, tako mi svih svetih, shvatio veoma OZbILJNO, eve se upravo pripremam za autoflagelaciju do bola & tako sve do "rane zore kad svane dan".

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Guest ГРЕШНИК АЛ рече

Незнам који ти је тај, ал знам да треба да будемо увек будни и да се кајемо, јер без покајања нема ни србовања

E pa to vidim da ne znaš, ti moraš da mu izgovoriš puno ime onako sa sve strahopoštovnjem pa tek onda znaš ko je djavdjav.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Управо сада, WiseMan рече

Će da poginemo u grehovi brate mili! 

Nećemo bre mili, nego da vidimo šta se radi bile i neke vladike tamo, pa da ustanemo na sve kleto, e pa n može. Neg da se pokajem večeras a sutra da ustajemo na sve nepokajano, još nije kasno.

Подели на овим сајтовима

Будан сам.
И кајем се...
Је л' није касно?
И је л' довољно Србујем?

А да ли се ти много плашиш?
Немој, ту је Христос да нас брани - а не ми њега.
Радости моја, Христос Васкрсе!

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Гости
Guest ГРЕШНИК АЛ НАЈВЕЋИ

Ја баш СЛУШАМ једног нашег дивног ОЦА АРТЕМИЈА. И оН каже да се време свршило. Браћо покајмо се. Ако сестре нећуз ми МОРАМО

Подели на овим сајтовима

Мене само буни зашто у наслову који је сав НАПИСАН ВЕЛИКИМ СЛОВИМА ово "није" је написано малим словима? Има ли ту неке дубље симболике?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...