Jump to content

Маџид Наваз - О исламу

Оцени ову тему

Препоручена порука

Бивши исламистички екстремиста, а садашњи атеиста и пропагатор реформе ислама - о исламу:

Подели на овим сајтовима

Cini mi se da je vise puta pomenuo da je mulsiman, ne znam odakle ti da je ateista?

Zanimljiv razgovor, treba nam vise ovakvog sofiticiranijeg pogleda na ovako komleksnu temu.

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

Nije ovaj ateista, cini mi se da je gostovao u Freemanovom tv shou "Story of God" u drugim dijelu o apokalipsi. On i Zarko Lausevic su mi povod da se uvijek pitam kako bivsi ekstremisti dobiju usljenicke vize za SAD, a od normalanog covjeka se zahtjeva uvjerenje o nekaznjavanju u bilo kojoj zemlji u kojoj si proveo vise od 6 mjeseci nakon napunjenje 18 godine, i naravno ako bi u takvom imao da je kaznjen prolaskom kroz crveno svakako bi bio odbijen dok ove ubice komotno zivotare po SAD. Valjda se prodaju za informacije ili imaju neku jaku politicku strukturu iza sebe ili nekog uticajnog finansijera, drugo objasnjenje ne vidim. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Maajid Nawaz je koliko vidim britanac, tu je rodjen i tu zivi, ne znam odakle ti da je dobio useljenicku vizu za SAD?

The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one

In the absence of science, opinion prevails

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, sqny рече

Maajid Nawaz je koliko vidim britanac, tu je rodjen i tu zivi, ne znam odakle ti da je dobio useljenicku vizu za SAD?

Sad sam pregledao video iz emisije sa Morgan Freemanom, ostalo mi je u sjecanju da je Freeman isao u New York na interviju i da mu se na kraju razgovora zahvalio sto je ovdje...sto shvakako ne znaci da zivi u SAD, ali mi je ostao utisak da zivi jer nisam se informisao vise o tome gdje je rodjen itd...kako vidim nije rezdient u SAD. Kako god i njega kad iskljucimo ostaje nejasno kako je Lausevic mogao imati azil u SAD pored dva ubistva i on sigurno nije prvi ni posljedni koji ga je imao, a ima iza sebe kriminalno djelo. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, sqny рече

Cini mi se da je vise puta pomenuo da je mulsiman, ne znam odakle ti da je ateista?

Zanimljiv razgovor, treba nam vise ovakvog sofiticiranijeg pogleda na ovako komleksnu temu.

Каже да није практикујући муслиман, већ више номинални. Но ипак, погријешио сам у тој квалификацији, признајем.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Justin Waters рече

Valjda se prodaju za informacije ili imaju neku jaku politicku strukturu iza sebe ili nekog uticajnog finansijera, drugo objasnjenje ne vidim. 

Или ''добију визу'' да би причали оно што причају...

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Grizzly Adams рече

И колико верника иде у џамију где он проповеда? :)

S obzirom da ima relativno gledanu emisiju i da od toga zivi i zaradjuje... Go figure :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...