Jump to content

Dobacivanje, nasrtljivost i vređanje od sutra krivična dela

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

пре 2 минута, Таша рече

Huanito za strast ti treba suptilnost a ne agresivnost. 

Слажем се, наравно. Ко што рекох, имам реалну бојазан да ће овакви закони да убију баш ту суптилност посматрајући западњаке који су прошли кроз исту машинерују...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Juanito рече

Зависи, некима јесте, некима није. Ако имаш имало духа медитернаскога, није. Увек мораш лично да дођеш негде и опипаш. Можда теби буде најбоља земља на свету. 

За десничаре не знам, рекао бих да ти није баш све црно-бело. Имаш гомилу имиграната црнаца који су подржавали Вилдерса који је реално идиот, али људима се смучили левичари и њихова политичка коректност.

А навијачи су свуда потпуно исти без разлике. То је буквално копи-пејстовано. Изгледа да тај фудбалски колективизам надјачава све остале. Разлика је у томе што су навијачи контролисани, тешко да баш могу да се бију у центру града, док су у Србији јачи од државе по признању самог премијер-председника. 

Само још једно питање, можеш у једној реченици одговор, и нећу више да спамујем: како је у Белгији, претпостављам да си свраћао, у односу на холандију? Мало живље?

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Таша рече

Tako da dok se na Balkanu ne naucite ili dok majke ne vaspitaju nove generacije, da se zena postuje jer je ona  majka, cerka, sestra, prijatelj a ne samo seksualni objekat, jos rigorozniji zakon bih vam uvela.

Добро, хвала, све си у праву. Кад ми поумиремо доћи ће ваљда нека боља времена за невине стоперке. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Juanito рече

Слажем се, наравно. Ко што рекох, имам реалну бојазан да ће овакви закони да убију баш ту суптилност посматрајући западњаке који су прошли кроз исту машинерују...

Ne brini. :) Ovakvi zakoni su magnet za dzibere i dziberke, pa ce oni koji se loze na taj vid "komunikacije" nastaviti da se privlace, i konacno  ce pomoci pravim zenama da budu zene i da dodju do pravih muskaraca i obrnuto. :)   Samo ce se odnosi malo iscistiti. 

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Срђан Шијакињић рече

Само још једно питање, можеш у једној реченици одговор, и нећу више да спамујем: како је у Белгији, претпостављам да си свраћао, у односу на холандију? Мало живље?

Боља храна дефинитивно. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Таша рече

Pa ne vole sve zene siledzije i dzibere. Ima i onih koje privlace, pametni, obrazovani, elokventni, nezni, pazljivi .... to su snazni muskarci, alfa muzjaci. :) 

Aaa, znam to. To su braca Grim napisala jednom. Mnogo sam tu bajku volio kao mali :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Кратос рече

A što tebe vređa ili ne znam uznemirava to da te neki muškarac nazove ribom?

Meni se ne dopada taj vid komunikacije, vulgarnost i banalizacija, pa samim tim ni takve vrste naziva za zene, ribe, cice ... i da ne nabrajam, ima i onih bas neprimernih.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Juanito рече

Možda i neće.

Kod nas ne funkcioniše ništa, verovatno ne bi funkcionisalo ni da se to nešto nametne "odozgo". 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, todor рече

Не, мислим само на стоперке, јер нормалне и пристојне жене не стопирају, зато што воде рачуна о својој безбедности.

Otisao si predaleko. Ti bas neces da ukapiras?  Npr. razlog zasto su nebezbedne?! Zbog brze voznje ili vozaca siledzija koji su recimo muskarci?!  Vi muskarci trebate da se promenite a ne stoperke tj. zene. Ali dobro sad je tu zakon da vas malo dovede u red. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...