Jump to content

Интелектуалци

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 сат, Снежана рече

Многи би то схватили као пораз

Занимљива је та ствар са поразом. Баш сам слушао једног Израелца, нобеловца из хемије, који годинама у Израелу држи курс из технолошког предузетништва. Онај чувени израелски технолошки бум за кога сте можда чули су углавном покренули полазници тог курса. Он је рекао како предузетништво успева у Израелу јер се пропаст стартапа не сматра поразом захваљујући јеврејској култури, док се у неким традиционалним народима (а ја се препознах мало) то баш сматра огромним неуспехом и срамотом и онда се људи не усуђују да ризикују. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 624
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Код њих је и духовност веома практична. Може много да се научи.

Ал пошто ми све знамо, онда ништа... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Juanito рече

И заборвио сам једну јако битну последицу овога - драстично је отежан (практично онемогућен) истраживачки рад независним стручњацима и малим и средњим компанијама, тако да мораш да упишеш PhD д би радио науку чак и ако те PhD апсолутно не интересује. 

Sad vec drugim ocima gledam na pisanje o. Gorana. Djubre sam, ali nisam mogao da ovu priliku propustim tek tako.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Juanito рече

Ови моји студенти немају појма, благо речено, и то је јако тужно гледати. Пише им на екрану "синтакстичка грешка на линији 22, фали то и то" и они те бело гледају кад им кажеш да прочитају. Не могу ни да прогуглају, све хоће да им се да на тацни. А третирају их буквално као мале бебе, па се после жале на оцене врло дрско и безобразно, а ниједан пројекат нису урадили ни близу како ваља

Mene je to izludjivalo, potpuno je obesmisljavalo moje drljanje powerpointom (ppt je veliko zlo proslog i ovog veka). Sav srecan sam se povukao i predao stafetu, bukvalno sam se cerio i kikotao dok sam saopstavao. Naslednik presrecan! Nije proslo 2 dana zove i kuka. :) Cinicno sam citirao Lorensa...

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, Juanito рече

то баш сматра огромним неуспехом и срамотом и онда се људи не усуђују да ризикују. 

https://www.youtube.com/watch?v=7EwjRxHzDZ0

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Аурор рече

Što da ne, brate, nije da su ubili Spasitelja ili tako nešto...

Nije ni da su izmislili sve naše najomiljenije stvari. :)

jewish-bolsheviks-672x372.jpg

00Jewish-feminists00.thumb.jpg.eec5ddf176f10a4f1af25d55b560f235.jpg

Sad idi u neku pivnicu i predstavi ove činjenice :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Juanito рече

Аурор у међувремену постаде и отворени антисемита и то с прежваканим глупим "аргументима". Шта је следеће?

You dont wanna know :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Juanito рече

Аурор у међувремену постаде и отворени антисемита и то с прежваканим глупим "аргументима". 

Ne, daleko bilo... :)

Ja ne mrzim nikoga, niti bih nekom želeo neko zlo, a ono su nekontroverzne činjenice (sem možda onoga sa feminizmom, ali je on ionako forma komunizma).

Подели на овим сајтовима

On ‎25‎.‎05‎.‎2017‎. at 18:43, Natasa. рече

A oni pederi sa sciencedirect-a naplaćuju moj rad 40$, mislim se je l ste bre vi normalni hahahahahaha. Kad god mi neko traži da pročita ja kažem to košta 40$ i smejem se sa njima. Hahaha koje pretenciozne budale hahahaha. Naravno pustim link koga interesuje, nisam baš toliki šaban. 

Čarli Šin prop'o, pa naplaćuje autogram 60$, Nata rad o invazivnim biljkama 40$ hahahahaha

skoro sam naišao na ovo https://arxiv.org/ verovatno si upućenija od mene gde se sve to objavljuje, al da postavim za svaki slučaj, možda ti bude od koristi

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...