Jump to content

Izbori u Francuskoj 2017.-te

Оцени ову тему

obi-wan

Препоручена порука

• Одговори 348
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, Аурор рече

@Paradoksologija

Šta bi mislila da sam sa ženom od 50 godina? :)

А зашто би она уопште мислила о томе с ким си ти у вези?

#samopitam

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Аурор рече

EU umire, sada je samo pitanje vremena...

Da li je to dobro ili ne je druga stvar, biće da jeste. :)

Ne verujem da će to tek tako moći,previše je tu interesa moćnih političko-finansijskih grupacija ali Francuska je jedan od glavnih stubova EU(uz Nemačku) a ukoliko bi ona rekla ne implicitno izborom Le Penove to bi značilo sunovrat evra samim tim i evro zone tj EU jer je to pre svega monetarna unija.......

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Аурор рече

@Paradoksologija

Otprilike isto kao da ti je sestra sa likom od 50 godina. Vrlo malo bih mislila o tome ako su svi punoletni i niko nije nekako primoran.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Аурор рече

@Paradoksologija

Šta fali Moniki?:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Juanito рече

Видим неке добре ноге. 

Манте се, људи, политичара. Нема од њих вајде. Знате шта је Ајнштајн рекао о онима који увек раде исто, а очекују другачији резултат. Мислим да је једина нада да се систем подрива одоздо, тако што се што више људи упознаје са идејом слободе и прихвата је. Политичари су сви до једног етатисти, леви или десни. Можда Ренд Пол, али бојим се да ће и он да се удржави пре или касније ако победи. 

Tako sam ja razmisljao nekoc, ali vise ne. Sad sam u elementu: gledaj koga gura neprijatelj (komunisticka banda) i onda idi 180 stepeni u odnosu na to. Sa obzirom na reakcije Trampovih pristalica mislim da sam u tom pogledu pogodio 100%, sto ima manje veze sa samim Trampom koliko ima sa formiranjem prave ekipe u smislu intelektualnog "diskursa" (kakva odurna rec, uvek me je podsecala na "partijsku liniju", ali sta ces kad se ovako odmah razume) civilizacije. Lepenova leti na krilima _mladih_, Pol Votson je u pravu kad kaze da je konzervativizam novi pank.

Stvari se polako polarizuju na najbolji moguci nacin: levicari postaju otvoreno degutantni i agresivni (vracaju se korenima Antifa pokreta Leona Trockog sa jedne i u krajnju dekadenciju i otvoreni nihilizam sa druge strane, a i brate postaju sve ruzniji i ruzniji sa svojim zelenim kosama, pirsinzima, tetovima, uniseks varijantama, itd.) dok konzervativizam odjednom postaje "kul" i "alternativa" kod milenijalaca. Tramp pa i Lepenova su ipak dosta doprineli celoj toj prici tako da uospte ne mislim da je bilo uzaludno mimovanje.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Аурор рече

Mislila bi isto, stvarno? :)

Ako treba da idem do dubina stereotipa pre no upoznam konkretni par, na osnovu iskustava za koje znam eveeentualno bih malkice pre brinula za mladu devojku sa likom od 50 godina.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Paradoksologija рече

Ako treba da idem do dubina stereotipa pre no upoznam konkretni par, na osnovu iskustava za koje znam eveeentualno bih malkice pre brinula za mladu devojku sa likom od 50 godina.

Pa ti si internalizovala taj dekonstrukcionizam do kraja. Kao mi ostali patrijarhat ;)

Sad sama sprovodiš thought policing, da se ne nađe neki "uljez".

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...