Jump to content

Izbori u Francuskoj 2017.-te

Оцени ову тему

obi-wan

Препоручена порука

пре 13 минута, Аурор рече

Za svaku milijardu u net worth, muškarcu pada starost za dve i po godine ;)

Ahaa, pa da, onda je tu sve super, za razliku od braka Makronovih koji je izgleda sklopljen protivno svim interesima i iz neke (koliko god neprikladne i sumanute) ljubavi.

Ma, ne bih apsolutno nikom da sudim, no me nerviraju dupli standardi.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Одговори 348
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, Paradoksologija рече

Ahaa, pa da, onda je tu sve super, za razliku od braka Makronovih koji je izgleda sklopljen protivno svim interesima i iz neke (koliko god neprikladne i sumanute) ljubavi.

Ma, ne bih apsolutno nikom da sudim, no me nerviraju dupli standardi.

Ел се ти стварно расправљаш са Аурором који качи неке графиконе да би доказао ко се коме свиђа? Ајд признај да си запоставила пиво у последње време? :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Него, нисам у току, је л' Марин нова нада антиестаблишмента и алтрајта? Није било довољно разочарања с Доналдом? :)

Подели на овим сајтовима

Ahaa, pa da, onda je tu sve super

Nisam rekao da mi je to super, daleko od toga, samo izveštavam sa terena...

Ma, ne bih apsolutno nikom da sudim

Ni ja, njihova stvar. :)

пре 3 минута, Paradoksologija рече

dupli standardi.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Него, нисам у току, је л' Марин нова нада антиестаблишмента и алтрајта? Није било довољно разочарања с Доналдом? :)

One can hope... :) Ne dopada mi se što je big government tip.

Ponajveće razočarenje je bilo ovo:

Kandidat Donald: "I love Wikileaks!"

Predsednik Donald: "Arrest Assange!"

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Juanito рече

Ел се ти стварно расправљаш са Аурором који качи неке графиконе да би доказао ко се коме свиђа? Ајд признај да си запоставила пиво у последње време? :smeh1:

Ijao, moram da se dovedem u red! Nego slabo ovi beogradski forumski mini-sabori u poslednje vreme!

пре 5 минута, Juanito рече

Izgleda, po vidjenom u raznim kutkovima interneta.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Juanito рече

Ne moras uopste da gledas ko podrzava Lepen. Samo pogledaj ko sve daje podrsku suprotnom kandidatu i sve je jasno:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Аурор рече

FB_IMG_1493138381139.jpg

Moja keva sa 64 izgleda bolje :)) 

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Таша рече

Kakva brutalnost! "Baba stara 64 godine" .... Ostarices i ti sreco, samo polako .... ( upuceno "kreatoru" postera ) 

U principu si u pravu, osim ako nije upotrebljeno deskriptivno - realno g-dja Makron ima unuke - i ne bi trebalo da 'baba' i 'deda' ni budu uvrede. Nije kraj sveta imati unuke ni ostariti, ni razlog da se neko vidi kao manje vredan.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Lepenova inače na mitinge dozvoljava da se unesu samo zastave Francuske i Srbije i najavila je da će da povuče priznanje Kosova :)

Samo zbog KiM i što želi da istupi iz Eu bi voleo da pobedi inače mi igra ko ampermetar za francuske izbore...

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, uros рече

Ne moras uopste da gledas ko podrzava Lepen. Samo pogledaj ko sve daje podrsku suprotnom kandidatu i sve je jasno:

Видим неке добре ноге. 

Манте се, људи, политичара. Нема од њих вајде. Знате шта је Ајнштајн рекао о онима који увек раде исто, а очекују другачији резултат. Мислим да је једина нада да се систем подрива одоздо, тако што се што више људи упознаје са идејом слободе и прихвата је. Политичари су сви до једног етатисти, леви или десни. Можда Ренд Пол, али бојим се да ће и он да се удржави пре или касније ако победи. 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Paradoksologija рече

U principu si u pravu, osim ako nije upotrebljeno deskriptivno - realno g-dja Makron ima unuke - i ne bi trebalo da 'baba' i 'deda' ni budu uvrede. Nije kraj sveta imati unuke ni ostariti, ni razlog da se neko vidi kao manje vredan.

Ne misli se ovde na porodicnu funkciju i to sto je baba svojim unucima vec je ovo "baba" tendenciozno. 

Nisu mi simpaticne te bracne zajednice sa visedecenijskim razmacima u godinama rodjenja ali ni ovakva diskriminacija, a negde sam jos procitala da su skoro dvadeset godina u braku. 

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...