Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Онај осећај кад случајно нестане тон у уживом преносу...

Подели на овим сајтовима

Trebao je aerodroma zbog vazduplohova.:D

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 4.5.2017. at 11:35, PredragVId рече

Јел још увек протестују?

stvarno, sta se desava sa protestima....?

mogli bi da se vratimo na temu i iskomentarisemo malo ...kako su pompezno zapoceli a onda skoro neprimetno utihnuli....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, PredragVId рече

Тресла се гора, родио се миш.

nisu tu cista posla...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Grizzly Adams рече

Па реално, не можеш да протестујеш доживотно... Нема сврхе.

naravno...ali o cemu se ovde radilo...?

inkognito se zapocelo, inkognito i zavrsilo...samo su pravili probleme ljudima kojima je to najmanje bilo potrebno...

kako smo mi smesni....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Imate li neku informaciju gore u Bgd-u da li su ovakve vesti/price tacne?

http://patriot.rs/jelena-macic-migranti-siluju-policija-ne-radi-nista-jer-smo-gradjani-drugog-reda/

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, obi-wan рече

http://patriot.rs/jelena-macic-migranti-siluju-policija-ne-radi-nista-jer-smo-gradjani-drugog-reda/

Ја лично не знам. То је она поделила на свом статусу да л` на Фезбуку ил на Твитеру не знам сад није ни битно.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

http://www.alo.rs/stamatovic-bagerima-i-autobusima-krenuo-na-beograd/107856

"Nekoliko stotina Zlatiboraca protestuje u Beogradu zbog "državne opstukcije gradnje gondole". Predsednik opštine Čajetina dao ministarstvima rok da mu daju dozvolu za žičaru"

Подели на овим сајтовима

On 11.05.2017 at 18:32, obi-wan рече

Због шеровања ове објаве Фејсбук ме бановао по пријави неког душебрижника на 24 часа,објава је наравно избрисана, још ја будала некако уђем на Фб налог и лајкујем нешто и добијем обавештење да ми се продужава бан за 2 сата због лајка, хахахаха

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...