Jump to content

Neispunjena prorocanstva iz Starog zaveta.

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 14 минута, Justin Waters рече

Pa grijeh moze imati covjek, a ne knjiga. Takodjer biblija ne sadrzi lazi vec netacnosti, to je jako razlicito. Ali kako ti na volju. 

Može itekako,grešan čovek,lažov uzme i napiše knjigu o nečemu namerno lažući i time širi dezinformaciju,knjiga sadrži greh(laž) i prenosi ih na čitaoce.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Кратос рече

Može itekako,grešan čovek,lažov uzme i napiše knjigu o nečemu namerno lažući i time širi dezinformaciju,knjiga sadrži greh(laž) i prenosi ih na čitaoce.

Moze, samo pravi razliku kada neko hoce da nesto napise iz lazi, a nesto iz neznanja. Prvo je grijeh, a drugo nije. E sad kako rece WiseMan, on vjeruje da Bibija nema grijeha pa hajde da mu vjerujemo. :)

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, grigorije22 рече

Ali kako da razumemo odredjena prorocanstva koja se nisu ispunila.

Тако што ће се испунити, или су се испунила а ми то не разумемо. Зар Јевреји не чекају Месију? За Илију и Еноха нам је откривено, откриће нам се и друго, ако се тиче нашега спасења, не из знатижеље. Од нас се тражи да верујемо без сумње, као деца, и све што треба знаћемо, чак и више. Писмо је међу нама вековима, да су га писали грешни људи ,зар би Бог допустио да остане такво до данас.? Опасни пропусти и грешке у Писму не постоје, оне су плод нашега неверја.

Мени је дато да знам неупоредиво више него што ми је потребно, да би ми душа била спашена, за то ћу бити одговоран на Суду. Верујем да је са тобом исто, најмање су шансе да будемо питани за оно чиме се највише бавимо, јер се, углавном, бавимо бескорисним.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, елТорнеро рече

Мени је дато да знам неупоредиво више него што ми је потребно, да би ми душа била спашена, за то ћу бити одговоран на Суду.

Nisi ispratio najnovija dostignuća moderne teologije,sud se već desio na nadvremenskom nivou,čak i pre stvaranja.0405_feel

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, елТорнеро рече

Опасни пропусти и грешке у Писму не постоје

Ovo je verovatno kljucna stvar. Ne postoji neispunjenje tako velikih dogadjaja u pismu SZ.

Ili se dogodilo ili ce se tek dogoditi. Recimo, taj isti prorok Jezekilj prorice o buducem Vaskrsenju tela na kraju vremena ( Jez. 37 ). Znaci, postoje prorocanstva koja su se ispunila i koja ce se tek ispuniti.

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Кратос рече

Nisi ispratio najnovija dostignuća moderne teologije,sud se već desio na nadvremenskom nivou,čak i pre stvaranja.0405_feel

Кажу ли шта за мене, како сам прошао?

Невероватно колико сам вицкаст, средом и петком.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Justin Waters рече

jer do Novog Zavjeta je sve trebalo biti vec ispunjeno

Nevezano za Grigorijevo pitanje, ali nije sve trebalo da se ispuni do NZ. Imas prorocastva koja se vrlo jasno protezu do u poslednja vremena.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Христос устаде из мртвих!

Све друго мож да се испуњава или не испуњава колко год оће, не занима ме уопште. :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, елТорнеро рече

Кажу ли шта за мене, како сам прошао?

Невероватно колико сам вицкаст, средом и петком.

Kažu da se pomoliš eshatološkom sebi za zastupništvo pred Bogom vremešnog tebe jer iako si već vaskrsnut u proslavljenom telu mož se desi i da ne bidneš iako već jesi.:smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...