Grizzly Adams Написано Март 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2017 On 23. 3. 2017. at 16:56, Кратос рече Zatim da nestane,da bude refreševan ekran koji opet kreće od prvog pitanja da se prehodni unosi zabeleže u nekoj bazi ili šta već pa opet da idu tri pitanja čiji će se unosi zabeležiti u toj nekoj bazi. Expand Наша "база" су тренутно ови низови како сам навео изнад. Доћи ћемо и до база података, ал` полако. Задатак је постављен да се реши само на основу онога што смо до сада научили из поглавља "The Basics". Juanito and Кратос је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 23, 2017 Пријави Подели Написано Март 23, 2017 On 23. 3. 2017. at 16:59, Grizzly Adams рече Наша "база" су тренутно ови низови како сам навео изнад. Доћи ћемо и до база података, ал` полако. Задатак је постављен да се реши само на основу онога што смо до сада научили из поглавља "The Basics". Expand Znam.Nego probao sam ovo while(true) i ponavlja mi pitanja iz tog logičkog bloka redom jedno ispod drugog.Probaću sam da rešim kako da ga refrešujem,nego kad stavim ovo Console.clear() on mi ne izbaci refrešovan ekran,makar i prazan nego me izbaci iz konzolne aplikacije Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2017 On 23. 3. 2017. at 17:08, Кратос рече nego kad stavim ovo Console.clear() on mi ne beci refrešovan ekran,makar i prazan nego me izbaci iz konzolne aplikacije Expand Чудно... Да ли ти јавља неку грешку или нешто? Треба да великим "С" - Console.Clear(); ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 23, 2017 Пријави Подели Написано Март 23, 2017 On 23. 3. 2017. at 17:08, Кратос рече Znam.Nego probao sam ovo while(true) i ponavlja mi pitanja iz tog logičkog bloka redom jedno ispod drugog.Probaću sam da rešim kako da ga refrešujem,nego kad stavim ovo Console.clear() on mi ne izbaci refrešovan ekran,makar i prazan nego me izbaci iz konzolne aplikacije Expand Где си убацио Console.Clear() у односу на while(true) { ... }? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 23, 2017 Пријави Подели Написано Март 23, 2017 On 23. 3. 2017. at 17:10, Grizzly Adams рече Чудно... Да ли ти јавља неку грешку или нешто? Треба да великим "С" - Console.Clear(); Expand Ne,velikim sam i pisao,samo me vrati na kod. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 23, 2017 Пријави Подели Написано Март 23, 2017 On 23. 3. 2017. at 17:25, Juanito рече Где си убацио Console.Clear() у односу на while(true) { ... }? Expand Odmah posle. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2017 Постави одма свој код да видимо где је тачно проблем. Кратос је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 23, 2017 Пријави Подели Написано Март 23, 2017 On 23. 3. 2017. at 18:12, Кратос рече Odmah posle. Expand Е па зато ти се ништа не дешава. while(true) { ... } је бесконачна петља. Када се једном уђе у њу, нема изласка до другог Христовог доласка. Ништа након ње се не може извршити. Сав код мора да буде или пре или унутар. Унутар мора да буде оно што желиш да се бесконачно понавља - значи унос - чување - брисање претходног - штампање новог. Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Март 23, 2017 Пријави Подели Написано Март 23, 2017 On 23. 3. 2017. at 13:23, Grizzly Adams рече Нажалост не знам о томе пуно... @ronin знаш ли нешто о овоме? Expand https://www.lpi.org/our-certifications/exam-102-objectives „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 23, 2017 Пријави Подели Написано Март 23, 2017 On 23. 3. 2017. at 18:15, Juanito рече Е па зато ти се ништа не дешава. while(true) { ... } је бесконачна петља. Када се једном уђе у њу, нема изласка до другог Христовог доласка. Ништа након ње се не може извршити. Сав код мора да буде или пре или унутар. Унутар мора да буде оно што желиш да се бесконачно понавља - значи унос - чување - брисање претходног - штампање новог. Expand To je to.Hvala brate. uros, Grizzly Adams and Juanito је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 23, 2017 Пријави Подели Написано Март 23, 2017 On 23. 3. 2017. at 18:14, Grizzly Adams рече Постави одма свој код да видимо где је тачно проблем. Expand Rešeno.Ja sam mislio da ide posle loopa. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 23, 2017 Пријави Подели Написано Март 23, 2017 E sunce mu žarko,čitam introduction to C # o loops i na sred ekrana mi reklama AV.Moraću da se samookadim sa jednim svet(l)im pivom. Јанко, Juanito, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 23, 2017 Пријави Подели Написано Март 23, 2017 Sad već moram da pređem na sledeću fazu sa formiranjem liste unetih podataka, ću da probam sam a kad zabagujem negde,javljam se za pomoć ali ovaj deo je bar rešen.Napredujemo polako al sigurno. Grizzly Adams and Juanito је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 23, 2017 Пријави Подели Написано Март 23, 2017 On 23. 3. 2017. at 18:26, Кратос рече E sunce mu žarko,čitam introduction to C # o loops i na sred ekrana mi reklama AV.Moraću da se samookadim sa jednim svet(l)im pivom. Expand Надам се само да не пише while (true) { premijer = new Vucic(); } uros, Grizzly Adams and Кратос је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 23, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Март 23, 2017 ОК, супер! Ево још да помогнемо још мало - структура програма треба да буде одприлике оваква: // Декларација низова и варијабле која чува број производа while(true) { // Обриши екран // Испиши на екран листу производа из низова и тотал // Учитај податке (назив, количина, цена) за нови производ // Убаци нове податке у низ // Увећај број производа за 1 } ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука