Jump to content

Da li koristite skupe kozmeticke preparate?

Оцени ову тему

Jel koristite skupe kozmeticke preparate ?  

55 члановâ је гласало

1. 1. Jel koristite skupe kozmeticke preparate ?

• Da
      9
    • Ne
      25
    • Ponekad kad mi neko pokloni
      15
    • Uh... sta je to
      7

Препоручена порука

Ја сам једино спреман да дам више новаца за добар сапун или емулзију за умивање.Иначе нисам нешто у 1319_womens фазону.

Пишем, братијо, пред лицем Бога свог: смирите срца своја и видећете милост Господњу још овде на земљи и познаћете Творца небеског и ваша душа неће моћи да се насити љубави.

Подели на овим сајтовима

Разноразни препарати за смањење бора су превара,проверено. Q 10 и остале глупости служе за мамљење пара,а не помажу,моја рођака је радила у промоцијама истих,званично им кажу да то не делује. Немојте трошити паре безвезе.

Подели на овим сајтовима

jedini skup preparat koji koristim je sebamed balzam posle brijanja... košta oko 600 dinara i ubitačno je dobar - posebno za osetljivu kožu lica

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Pomoz Bog! Imam jedno pitanje :) Da li neko zna kako se pravi mirišljavi tamjan? Oprostite što na ovoj temi postavljam pitanje :)

dobro nam došao na forum... ne razumem se u tamjan ali ovo sam našao-možda nešto pomogne

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

Pomoz Bog! Imam jedno pitanje :) Da li neko zna kako se pravi mirišljavi tamjan? Oprostite što na ovoj temi postavljam pitanje :)

Pravi se tako što se običan tamjan istopi i dodaju mu se eterična ulja,arome , a mogu i neki veštački mirisi mislim.

Dobro nam došao :)

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...