Јанко Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 Да, још нешто. Фасцинантно ми је како се упиремо да направимо, а неки и кунемо у неке научне психолошко-педагошке методе у просвети и породици. А кад се дотакнемо овога - одмах се све сваљује на генетику... Занимљиво. Mилена КШ and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 3 часа, Justin Waters рече Uocljivo je da ljudi koji imaju homoseksualnih sklonosti, imaju vecu pojavu ovoga u familiji. Neke su studije radjene po tom pitanju i dosli su do zakljucka da je ucestalost prenosenja od majki ka sinovima i oceva ka kcerkama i da epigenetski markeri imaju veze s tim. Dzordzov ujak - majcin brat je bio homoseksualac dakle nije bas da ga je majka ubjedila da postane homoseksualac. Ti ga dijagnostikova kao dijabetes, i ja se pitam, da je insulin koristio, da li bi se izliječio od te "bolesti"? Isto tako, jedna moja strina Anđa je tvrdila da ide po majčinoj liniji šećerna bolest, i pozvala se na majčinog brata, dobrog joj ujka Mirka. Ko zna, možda je i tačno, mada je ta strina i pupak smotavala, i vrat namještala...nekakve trice u šerpu bacala, a meni je ličila na sve, samo ne na osobu koja zna šta radi. Koja ti je njegova najdraža pjesma? Јанко је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 http://www.jutarnji.hr/spektakli/strane-zvijezde/pocele-curiti-nevjerojatne-price-iz-zivota-legendarnog-pjevaca-potpunim-strancima-placao-je-dugove-raznim-udrugama-dijelio-milijune.../5435823/ Данче*, Драшко and Јанко је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 4 часа, Јанко рече Зато је мој рођо пуштао клинцу слике прсатих жена - за сваки случај, нек му буде у малом мозгу од најранијих дана. То тата воли, поред пецања. Пецање је заволео, чекамо да порасте да видимо други део whatever Ode Džordži Šat reći i koju posluku porati Nijednu Znam da će me vrebati poneki paradajz, ali bilo mi žao kad sam saznao da je gay, možda zato što kad sam bio klinac, htedoh da budem frajer ko on u Tropicani, sa sve drinks free i stjuardesama...no dobro, ko zna šta je Samo je najbitnije (a to ste lepo vi momci Yanko i Obi, onako iz srca, hrabro iskazali) da ga poštujemo, da mu želimo da mu se uračuna žrtva, jer sve te javne ličnosti voolimo da pojedemo ako su gejevi, alkosi....volimo da žderemo njihovu privatnost, a onda čemo na yutubetu da odvrnemo do daske pesme i uživamo sa ponekom opaskom "šteta što je bio...." jer njihov život je žrtva...nama publici, uživačima u njihovoj umetnosti Mlad je on mnogo za odlazak, u to ime A gde je otišlo njegovo ili naše srce.... obi-wan, Данче*, Јанко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 Bas mi je nesto tesko pala njegova smrt... Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 Mилена КШ and Данче* је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 Да, добри мој, овог Божића дао си своје срце Неком Посебном... ines, Драшко, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 пре 12 часа, Јанко рече Очекујем @Paradoksologija i @АлександраВ да мало прокоментаришу да ли је његово окретање хомосексуализму генетика или психологија. Извини Јанко, али искрено, ја нисам баш најсрећнији избор за коментарисање хомосексуализма. Моје мишљење је далеко од онога што се данас зове "политички коректно" и заснива се на неким "застарелим" схватањима претходне генерације психијатара. Тако да ипак не бих, не на овој теми, човек је умро, покој му души. Опет, нисам никада слушала Wham! нити Џорџ Мајкла, када су се они појавили ја сам била у потпуно десетој причи, знам музички све о њима/њему, али то је све, немам превише информација какав је био његов живот, није ме превише интересовало, знам генерално оно што сам читала успут. Наравно, Careless Whisper сви знају напамет, била је велики хит и то ми је прва асоцијација на њега. Мени је увек жао када видим да веома талентовани људи, људи који могу пуно тога да дају уметности свог времена, као по правилу, улете у ту мрежу која од њиховог живота направи мали лични пакао, и трагични завршетак њиховог живота мени ипак, на неки начин, изгледа као спас од свега тога. Бог да му душу прости. Јанко and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2016 Још само ове две. Прва, једна од предивно урађених балада. Какав звук на слушалицама... А слушалице под шлемом на издвојеној стражи и -20 целзијуса... Друга, за коју сам сентиментално везан Уопште, хвала за цео албум "Listen without prejudice vol.1" који је био једино што ме одржало у нормали кад ми је било најтеже у животу, те давне и врло хладне зиме`90/`91, и најтужнијег пролећа моје младости. Да ништа више ниси урадио - било би довољно... obi-wan, Драшко and Данче* је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 пре 15 часа, Ayla рече Ti ga dijagnostikova kao dijabetes, i ja se pitam, da je insulin koristio, da li bi se izliječio od te "bolesti"? Isto tako, jedna moja strina Anđa je tvrdila da ide po majčinoj liniji šećerna bolest, i pozvala se na majčinog brata, dobrog joj ujka Mirka. Ko zna, možda je i tačno, mada je ta strina i pupak smotavala, i vrat namještala...nekakve trice u šerpu bacala, a meni je ličila na sve, samo ne na osobu koja zna šta radi. Koja ti je njegova najdraža pjesma? Pa moja je dijagnoza vjerovatnija nego jankova (mama ga kljukala od ranog djetnjistva i postao homoseksualac---ma sta kazes), cak ima i naucnog osnova za to. Ali kad se nekome kosi naucni nalaz sa njegovom slikom morala onda mu dodje lako "ma daj pusti nauku". Freedom Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 пре 36 минута, Justin Waters рече Pa moja je dijagnoza vjerovatnija nego jankova Ne vidjeh dijagnozu koju je on dao...valjda kako osjećam tugu u njegovim postovima, žal za dragim vokalom, preskočih taj dio. Ja samo nailazim na informacije koliko je bio drag i voljan da pomogne, a njegovo opredjeljenje, ili njegove sklonosti, ostaju njemu. Јанко је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 пре 2 минута, Ayla рече Ne vidjeh dijagnozu koju je on dao...valjda kako osjećam tugu u njegovim postovima, žal za dragim vokalom, preskočih taj dio. Ja samo nailazim na informacije koliko je bio drag i voljan da pomogne, a njegovo opredjeljenje, ili njegove sklonosti, ostaju njemu. Jankova je dijagnoza da mu je majka podsvjesno usadila sklonost ka homoseksualizmu jos dok je bio djecak, tako sto ga je odvracala da se osjeca kao pravi muskarac. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 Управо сада, Justin Waters рече Jankova je dijagnoza da mu je majka podsvjesno usadila sklonost ka homoseksualizmu jos dok je bio djecak, tako sto ga je odvracala da se osjeca kao pravi muskarac. Nemoj me svađat sa Jankom. Ma, šalio se, garant. Јанко је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 пре 4 минута, Ayla рече Nemoj me svađat sa Jankom. Ma, šalio se, garant. Не, нисам. Имам комшију, у младости проблем, једва основну завршио. Има сина и ћерку. Син долазио на моје часове. Бистар, али се споро пали, не ради се са њим кући. Кажем малом да размисли, да нешто повеже. Он ни два ни три: "Мој ћале каже да ја нисам паметан, на њега." Шта мислите, како је прошао у школи? Кад дете почнеш нечим кљукати од малена, оно упија и усваја - ако је од родитеља\старатеља\ауторитета којег веома воли. Не знам шта ту Јустину може да не буде јасно. Нека види понашање вирџина у ЦГ и Херцеговини па каже да причам несувисло. Него, некима не одговара прича о утицају породице на децу. Тако лакше бране тезу да гејевима треба дати децу на усвајање. Шатро не утичу на њихово опредељење, све је генетика. obi-wan, АлександраВ, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Децембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2016 пре 1 минут, Јанко рече Кад дете почнеш нечим кљукати од малена, оно упија и усваја Mnogi, divni, požrtvovani i primjerni roditelji, iznjedriše lošu djecu. Isto tako znam i dobru djecu, loših roditelja. Razni uticaji djeluju na razvoj i ponašanje djeteta, tako da ne bih postavljala svoje definicije, jer je vrlo nezahvalno, a može biti i netačno. ...no da ne spamujemo temu. Dobar je bio Džordž M. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука