Ana B. Написано Април 24, 2017 Пријави Подели Написано Април 24, 2017 пре 52 минута, Ana Bjelan рече zena mi rekla da imam problem u glavi to ste bez probema objavili a ja cekam na objave po pet sati Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 24, 2017 Пријави Подели Написано Април 24, 2017 пре 19 минута, Јелена011 рече Nemam, sta ces, ne mozemo svi biti ispunjeni dobrotom kao ti. Ja sam jesam kratkovida, hvala Bogu na oftalmolozima pa nosim i naocare znaci pozitivno je sto nosis naocare, jer ne vidis dobro Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 24, 2017 Пријави Подели Написано Април 24, 2017 пре 21 минута, Avocado рече Veće znanje o čemu??? Izraz "veće znanje" bez odrednice na šta se to odnosi je potpuno besmislen... kao i sve ostalo što si do sada napisala... pa sigurno ne po pitanju seksa Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 24, 2017 Пријави Подели Написано Април 24, 2017 пре 1 сат, Ana Bjelan рече A jel odakle tebi to? Koji si ti strucnjak? Razumem da ne razumes ove moje objave, jednostavno nemas dovoljno dobrote u sebi, jer je poznato da je dobrota dalekovida. Jel imas ti da kazes nesto sto je pozitivno u zivotu? za pocetak stavi izvor kad kopiras ovakve tekstove koje niko ne cita jer su predugi. osim ako nisi ti autor u sta sumnjam... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 24, 2017 Пријави Подели Написано Април 24, 2017 пре 1 сат, Avocado рече Koji moron je ovo napisao? Архимандрит Рафаил Карелин - "Скривени демонизам савремености". Ево га цео шармантни текст: Линк Јелена011 је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 24, 2017 Пријави Подели Написано Април 24, 2017 Управо сада, cloudking рече za pocetak stavi izvor kad kopiras ovakve tekstove koje niko ne cita jer su predugi. osim ako nisi ti autor u sta sumnjam... stavila sam ona masna slova za te koji ne vole da citaju Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 24, 2017 Пријави Подели Написано Април 24, 2017 Управо сада, GeniusAtWork рече Архимандрит Рафаил Карелин - "Скривени демонизам савремености". Ево га цео шармантни текст: Линк bravo genije Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 24, 2017 Пријави Подели Написано Април 24, 2017 пре 16 минута, Ana Bjelan рече pa sigurno ne po pitanju seksa pa dobro, jel znas uopste ili nas vec desetine stranica kolektivno zebavas? Јелена011, Avocado and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 24, 2017 Пријави Подели Написано Април 24, 2017 пре 2 минута, Ana Bjelan рече stavila sam ona masna slova za te koji ne vole da citaju Ja sam primetio da zastupnici tako nekih nebuloznih ideja skoro po pravilu nisu u stanju da oobjasne svoje misjenje nego svi posezu (posezete) za raznoraznim tudjim citatima... pa dobro, jel tolko tesko da se formulise sopstvena misao bazirana na sopstvenom misljenju? Justin Waters and Јелена011 је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Април 24, 2017 Пријави Подели Написано Април 24, 2017 On 23.4.2017. at 8:29, Ana Bjelan рече Ako ti se pokvari zub normalno da ces ici kod zubara, al ces posle vise voditi racuna. Ne pomaze samo molitva Ја разумем, не запиткујем ове ствари јер ми фали нека даска у глави ( ) него једноставно питам, зашто кад је у питању биологија, првенство има Библија, а кад је у питању медицина, првенство нема Библија? Због чега је хуљење рећи да су водоземци постали од риба (и човек од мајмуна), а није хуљење рећи да Бог не може да излечи каријес или упалу слепог црева, него морамо да идемо код атеистичких зубара и хирурга да нас они лече? Ја разумем да је проблем у ТЕ, али не разумем зашто само у ТЕ и зашто ТЕ на првом месту, а не нпр. математика или хемија? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 25, 2017 Пријави Подели Написано Април 25, 2017 Videla sam negde da postoji i nacin da se zub sam isceli prirodnim putem, ali to verovatno u slucaju ako je malo pokvaren. Isto tako ako se covek jako razboli nije greh potraziti pomoc lekara (iako sam ja uvek pre za nekog dobrog lekara prirodne medicine) nekad je to neophodno ukoliko covek toliko oslabi da ne moze pomoci samom sebi, ali za dalje isceljenje ne bih rekla da je dobar put oslanjanje na lekove. Covek ne bi smeo da dozvoli sebi da se razboli tako da mu je pomoc doktora potrebna. Molitva mnogo ne pomaze ukoliko krsis zakone zdravlja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Април 25, 2017 Пријави Подели Написано Април 25, 2017 пре 1 сат, Ana Bjelan рече Videla sam negde da postoji i nacin da se zub sam isceli prirodnim putem, ali to verovatno u slucaju ako je malo pokvaren. Isto tako ako se covek jako razboli nije greh potraziti pomoc lekara (iako sam ja uvek pre za nekog dobrog lekara prirodne medicine) nekad je to neophodno ukoliko covek toliko oslabi da ne moze pomoci samom sebi, ali za dalje isceljenje ne bih rekla da je dobar put oslanjanje na lekove. Covek ne bi smeo da dozvoli sebi da se razboli tako da mu je pomoc doktora potrebna. Molitva mnogo ne pomaze ukoliko krsis zakone zdravlja. Пуштена ти је порука само да би ти се скренула пажња, наиме, о самоизлечењу и "кривици" самих болесника због њихове болести си већ овде писала и била опоменута, наставиш ли на овакав начин да веђаш све болесне људе, као и нашу интелигенцију, не да нећеш бити на одобравању, него ћеш бити удаљена са форума. drvce, Јелена011, Lady Godiva and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Април 25, 2017 Пријави Подели Написано Април 25, 2017 пре 1 сат, Ana Bjelan рече Molitva mnogo ne pomaze ukoliko krsis zakone zdravlja. Ja znam ljude koji nikada nisu kršili zakone zdravlja,šta god to bilo,nisu pušili,pili,bavili se sportom i riknuše relativno mlađani.Tako da tu nema pravila,batali te Miroljubove bajke za malu decu. Ivan Marković, Paradoksologija and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 25, 2017 Пријави Подели Написано Април 25, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 25, 2017 Пријави Подели Написано Април 25, 2017 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука