Jump to content

Проф. др Радмило Рончевић о заблудама теорије еволуције

Ignjatije

Препоручена порука

пре 1 сат, Ana Bjelan рече

A jel odakle tebi to? Koji si ti strucnjak? Razumem da ne razumes ove moje objave, jednostavno nemas dovoljno dobrote u sebi, jer je poznato da je dobrota dalekovida. Jel imas ti da kazes nesto sto je pozitivno u zivotu?

za pocetak stavi izvor kad kopiras ovakve tekstove koje niko ne cita jer su predugi. osim ako nisi ti autor u sta sumnjam...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Avocado рече

Koji moron je ovo napisao?

Архимандрит Рафаил Карелин - "Скривени демонизам савремености". Ево га цео шармантни текст: Линк

:) 

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Ana Bjelan рече

pa sigurno ne po pitanju seksa

pa dobro, jel znas uopste ili nas vec desetine stranica kolektivno zebavas? :)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ana Bjelan рече

stavila sam ona masna slova za te koji ne vole da citaju

Ja sam primetio da zastupnici tako nekih nebuloznih ideja skoro po pravilu nisu u stanju da oobjasne svoje misjenje nego svi posezu (posezete) za raznoraznim tudjim citatima... pa  dobro, jel tolko tesko da se formulise sopstvena misao bazirana na sopstvenom misljenju?

Подели на овим сајтовима

On 23.4.2017. at 8:29, Ana Bjelan рече

Ako ti se pokvari zub normalno da ces ici kod zubara, al ces posle vise voditi racuna. Ne pomaze samo molitva

Ја разумем, не запиткујем ове ствари јер ми фали нека даска у глави ( :) ) него једноставно питам, зашто кад је у питању биологија, првенство има Библија, а кад је у питању медицина, првенство нема Библија? Због чега је хуљење рећи да су водоземци постали од риба (и човек од мајмуна), а није хуљење рећи да Бог не може да излечи каријес или упалу слепог црева, него морамо да идемо код атеистичких зубара и хирурга да нас они лече? Ја разумем да је проблем у ТЕ, али не разумем зашто само у ТЕ и зашто ТЕ на првом месту, а не нпр. математика или хемија? ne_shvata

Подели на овим сајтовима

Videla sam negde da postoji i nacin da se zub sam isceli prirodnim putem, ali to verovatno u slucaju ako je malo pokvaren. Isto tako ako se covek jako razboli nije greh potraziti pomoc lekara (iako sam ja uvek pre za nekog dobrog lekara prirodne medicine) nekad je to neophodno ukoliko covek toliko oslabi da ne moze pomoci samom sebi, ali za dalje isceljenje ne bih rekla da je dobar put oslanjanje na lekove. Covek ne bi smeo da dozvoli sebi da se razboli tako da mu je pomoc doktora potrebna. Molitva mnogo ne pomaze ukoliko krsis zakone zdravlja.

Подели на овим сајтовима

Videla sam negde da postoji i nacin da se zub sam isceli prirodnim putem, ali to verovatno u slucaju ako je malo pokvaren. Isto tako ako se covek jako razboli nije greh potraziti pomoc lekara (iako sam ja uvek pre za nekog dobrog lekara prirodne medicine) nekad je to neophodno ukoliko covek toliko oslabi da ne moze pomoci samom sebi, ali za dalje isceljenje ne bih rekla da je dobar put oslanjanje na lekove. Covek ne bi smeo da dozvoli sebi da se razboli tako da mu je pomoc doktora potrebna. Molitva mnogo ne pomaze ukoliko krsis zakone zdravlja.

Пуштена ти је порука само да би ти се скренула пажња, наиме, о самоизлечењу и "кривици" самих болесника због њихове болести си већ овде писала и била опоменута, наставиш ли на овакав начин да веђаш све болесне људе, као и нашу интелигенцију, не да нећеш бити на одобравању, него ћеш бити удаљена са форума.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Molitva mnogo ne pomaze ukoliko krsis zakone zdravlja.

Ja znam ljude koji nikada nisu kršili zakone zdravlja,šta god to bilo,nisu pušili,pili,bavili se sportom i riknuše relativno mlađani.Tako da tu nema pravila,batali te Miroljubove bajke za malu decu.:skidamkapu:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...