Ana B. Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 2 минута, Paradoksologija рече Mnogi nemaju dovoljno hrišćanske dugotrpeljivosti. Za razliku od cloudkinga i Avocada Oblak i Avokado su nevini kao deca Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 15 минута, Ana Bjelan рече Oblak i Avokado su nevini kao deca Trudim se. Nije lako, ali je podvig. Paradoksologija, Lady Godiva and Ana B. је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 16 минута, cloudking рече Trudim se. Nije lako, ali je podvig. treba da budemo kao deca u smilsu cistote, ali kao odrasli da prihvatimo odgovornost za dela Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 56 минута, Ana Bjelan рече treba da budemo kao deca u smilsu cistote, ali kao odrasli da prihvatimo odgovornost za dela Da, da... upravo to i ja kazem. To su pravila po kojima zivim. Paradoksologija, Lady Godiva and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 19 часа, Ana Bjelan рече al ako ti je Bog vec dao zakon, a ti ga krsis, pa ne mozes bez pokajanja da se spases. Океј, не знам да ли си прочитала ове заповести Матеј 22,35-40. Само седи десет минута и размисли да ли и колико љубави имаш за нашу браћу атеисте. Види да ли ти њих овде заиста "будиш" из љубави или се препуцаваш зато што ти је интересантно. Промисли добро, не желиш да се читаву вечност крчкаш са нама грешницима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 2 часа, Ana Bjelan рече pa po pitanju toga da li ti je bolje da ostanes ateista Ali nismo ni pričali o tome da li je meni bolje ili lošije da ostanem ateista, pa ne razumem zašto bi mi napisala da te u vezi sa tim pitam ako mi nešto nije jasno... pričali smo o nečemu sasvim drugom... pokušaj bar jednom da ispratiš tok razgovora bez da u svakoj drugoj poruci promeniš temu... Međutim, ako baš insistiraš, možemo i o ovome... odakle ti ideja da je meni bitno da li mi je bolje ili gore da ostanem ateista??? Ja ne mogu sebe da nateram da verujem u Boga zato što bi mi bilo bolje kad bih verovao... time bih se samo pretvarao i lagao i sebe i druge... ili iskreno veruješ ili iskreno ne veruješ... a ja sasvim iskreno ne verujem... i za mene istina nije nešto što može da se "kupi" time što bi mi bilo bolje ako bih prihvatio neku "drugu istinu"... čak i da je tačno da bi mi bilo bolje... елТорнеро, GeniusAtWork, Lady Godiva and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 Атеисти да се јавно покају или да се сажежу у огњу и завладаће вечни мир! Мени стварно ниједна друга опција не пада на памрт, а да је подједнако делотворна. Јелена011, Avocado, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 1 hour ago, Lady Godiva рече Океј, не знам да ли си прочитала ове заповести Матеј 22,35-40. Само седи десет минута и размисли да ли и колико љубави имаш за нашу браћу атеисте. Види да ли ти њих овде заиста "будиш" из љубави или се препуцаваш зато што ти је интересантно. Промисли добро, не желиш да се читаву вечност крчкаш са нама грешницима. naravno da zelim da se probude, ali "Covekov neprijatelj od iskona" kako kaze Biblija ih je tako lepo ususkao i lepo ja kazem sad su u kucici od cokolade i jos nisu shvatili da su zarobljeni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 3 минута, Ana Bjelan рече naravno da zelim da se probude, ali "Covekov neprijatelj od iskona" kako kaze Biblija ih je tako lepo ususkao i lepo ja kazem sad su u kucici od cokolade i jos nisu shvatili da su zarobljeni. Мислим да не бисмо имали више оваквих расправа кад бисмо их све једноставно умлатили, сем оне који се покају и јавно исповеде оравославље. Ал такви да остану под надзором да случајно у својој кући не би практиковали атеизам. елТорнеро and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 50 минута, Ana Bjelan рече naravno da zelim da se probude, ali "Covekov neprijatelj od iskona" kako kaze Biblija ih je tako lepo ususkao i lepo ja kazem sad su u kucici od cokolade i jos nisu shvatili da su zarobljeni. Ako se čitajući tvoje mudrosti ne probudimo, nikad nećemo... RYLAH, Lady Godiva, GeniusAtWork and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 27 минута, Ana Bjelan рече naravno da zelim da se probude, ali "Covekov neprijatelj od iskona" kako kaze Biblija ih je tako lepo ususkao i lepo ja kazem sad su u kucici od cokolade i jos nisu shvatili da su zarobljeni. Read more Мењај себе, ради на себи не би ли била бољи човек. Труди се да схватиш и заволиш све људе. То је највећа заповест, љубав према Богу и људима. Ако желиш било шта да промениш, почни од себе. Друге можеш само да волиш. Да би их волела мораш да их познајеш. Да би их упознала мораш да их саслушаш. Ти не желиш ни поруку да прочиташ. У ствари све време разговараш сама са собом. Не знам зашто уопште трошиш време.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 1 hour ago, Lady Godiva рече Мењај себе, ради на себи не би ли била бољи човек. Труди се да схватиш и заволиш све људе. То је највећа заповест, љубав према Богу и људима. Ако желиш било шта да промениш, почни од себе. Друге можеш само да волиш. Да би их волела мораш да их познајеш. Да би их упознала мораш да их саслушаш. Ти не желиш ни поруку да прочиташ. У ствари све време разговараш сама са собом. Не знам зашто уопште трошиш време.. o ne jos jedan ateista ako se ne varam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 Управо сада, Ana Bjelan рече o ne jos jedan ateista ako se ne varam Varaš se. елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 пре 6 минута, Paradoksologija рече Varaš se. a da vidim sad da pominje Boga i verovatno oseca duznost da brani ateiste umesto da im priblizi Boga, a ja joj smetam na tom putu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Април 18, 2017 Пријави Подели Написано Април 18, 2017 1 hour ago, Avocado рече Ako se čitajući tvoje mudrosti ne probudimo, nikad nećemo... mislim da se ti lagano budis da ne kazem bunis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука