Jump to content

Проф. др Радмило Рончевић о заблудама теорије еволуције

Ignjatije

Препоручена порука

пре 15 минута, Ana Bjelan рече

Oblak i Avokado su nevini kao deca :)

Trudim se. Nije lako, ali je podvig.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Ana Bjelan рече

treba da budemo kao deca u smilsu cistote, ali kao odrasli da prihvatimo odgovornost za dela

Da, da... upravo to i ja kazem. To su pravila po kojima zivim.

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Ana Bjelan рече

al ako ti je Bog vec dao zakon, a ti ga krsis, pa ne mozes bez pokajanja da se spases.

Океј, не знам да ли си прочитала ове заповести Матеј 22,35-40. 

Само седи десет минута и размисли да ли и колико љубави имаш за нашу браћу атеисте.

Види да ли ти њих овде заиста "будиш" из љубави или се препуцаваш зато што ти је интересантно. 

Промисли добро, не желиш да се читаву вечност крчкаш са нама грешницима. ;)

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Ana Bjelan рече

pa po pitanju toga da li ti je bolje da ostanes ateista

Ali nismo ni pričali o tome da li je meni bolje ili lošije da ostanem ateista, pa ne razumem zašto bi mi napisala da te u vezi sa tim pitam ako mi nešto nije jasno... pričali smo o nečemu sasvim drugom... pokušaj bar jednom da ispratiš tok razgovora bez da u svakoj drugoj poruci promeniš temu...

Međutim, ako baš insistiraš, možemo i o ovome... odakle ti ideja da je meni bitno da li mi je bolje ili gore da ostanem ateista??? Ja ne mogu sebe da nateram da verujem u Boga zato što bi mi bilo bolje kad bih verovao... time bih se samo pretvarao i lagao i sebe i druge... ili iskreno veruješ ili iskreno ne veruješ... a ja sasvim iskreno ne verujem... i za mene istina nije nešto što može da se "kupi" time što bi mi bilo bolje ako bih prihvatio neku "drugu istinu"... čak i da je tačno da bi mi bilo bolje...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Атеисти да се јавно покају или да се сажежу у огњу и завладаће вечни мир!

Мени стварно ниједна друга опција не пада на памрт, а да је подједнако делотворна.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Lady Godiva рече

Океј, не знам да ли си прочитала ове заповести Матеј 22,35-40. 

Само седи десет минута и размисли да ли и колико љубави имаш за нашу браћу атеисте.

Види да ли ти њих овде заиста "будиш" из љубави или се препуцаваш зато што ти је интересантно. 

Промисли добро, не желиш да се читаву вечност крчкаш са нама грешницима. ;)

naravno da zelim da se probude, ali "Covekov neprijatelj od iskona" kako kaze Biblija ih je tako lepo ususkao i lepo ja kazem sad su u kucici od cokolade i jos nisu shvatili da su zarobljeni.

ivica-i-marica2.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ana Bjelan рече

naravno da zelim da se probude, ali "Covekov neprijatelj od iskona" kako kaze Biblija ih je tako lepo ususkao i lepo ja kazem sad su u kucici od cokolade i jos nisu shvatili da su zarobljeni.

Мислим да не бисмо имали више оваквих расправа кад бисмо их све једноставно умлатили, сем оне који се покају и јавно исповеде оравославље. Ал такви да остану под надзором да случајно у својој кући не би практиковали атеизам.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Ana Bjelan рече

Ako se čitajući tvoje mudrosti ne probudimo, nikad nećemo... :) 

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Ana Bjelan рече

Read more  

Мењај себе, ради на себи не би ли била бољи човек. Труди се да схватиш и заволиш све људе. То је највећа заповест, љубав према Богу и људима. 

Ако желиш било шта да промениш, почни од себе. Друге можеш само да волиш. Да би их волела мораш да их познајеш. Да би их упознала мораш да их саслушаш.

Ти не желиш ни поруку да прочиташ. У ствари све време разговараш сама са собом.

Не знам зашто уопште трошиш време.. ne_shvata

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Lady Godiva рече

Мењај себе, ради на себи не би ли била бољи човек. Труди се да схватиш и заволиш све људе. То је највећа заповест, љубав према Богу и људима. 

Ако желиш било шта да промениш, почни од себе. Друге можеш само да волиш. Да би их волела мораш да их познајеш. Да би их упознала мораш да их саслушаш.

Ти не желиш ни поруку да прочиташ. У ствари све време разговараш сама са собом.

Не знам зашто уопште трошиш време.. ne_shvata

o ne jos jedan ateista ako se ne varam :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...