cloudking Написано Децембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2016 пре 54 минута, Bokisd рече Pa, nisu satanisticki izrodi, nego zive u takvoj sredini iz koje mogu da postanu idoloplokonici i prihvataju od malih nogu obicaje i ponasanje svojih oceva. Ko zna kakva je vrsta idolopoklonstva praktikovana u tom gradu, mozda su i radili neka teska zrtvoprinosenja itd. Znaci Bog je razmisljao, "daj da ja pokoljem ovu decu, jer ko zna sta sve moze od njih da ispadne, bolje da ne rizikujemo... salji medvede zlu ne trebalo" пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2016 пре 1 минут, cloudking рече Znaci Bog je razmisljao, "daj da ja pokoljem ovu decu, jer ko zna sta sve moze od njih da ispadne, bolje da ne rizikujemo... salji medvede zlu ne trebalo" Те ствари се интерпретирају. Ми не читамо Писмо као што муслимани читају Куран... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2016 пре 59 минута, Ivan Marković рече @Avocado, inače, u vezi sa onim beskonačnim brojevima, oblačak ti je dao odličan video koji na pitak i jednostavan način objašnjava ono što sam planirao i ja da objasnim. Inače, tip je prećutao par bitnih stvarčica, ali o tome ovih dana... Vsauce je mnooooogo dobar kanal, moj omiljeni... najtoplije preporucujem bilo koji od njegovih klipova... dosta forumasa cini mi se vec znaju za njega. Avocado and Ivan Marković је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2016 Управо сада, Господин Дареалис рече Те ствари се интерпретирају. Ми не читамо Писмо као што муслимани читају Куран... Dare... aj procitaj bar dve tri strane tme pre nego sto se ubacis. Evo ljudi me vec dvajes strana ubedjuju da je stari zavet istorijsko stivo, a ja pokusavam da im logicki objasnim zasto je takvo razmisljanje suprotno samom hriscanstvu. Jel stvarno mislis da sam JA taj kome treba da delis lekcije iz interpretacije svetih spisa? Uvek ista stvar... meni pricas kako se religija pravilno tumaci a tvoji pravoslavci ti na oci cerece malu decu uz boziji blagoslov... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2016 Управо сада, cloudking рече meni pricas kako se religija pravilno tumaci a tvoji pravoslavci ti na oci cerece malu decu uz boziji blagoslov... Причам теби ако хоћеш да знаш, они нека черече колико хоће... Стари Завет се тумачи у контексту Новог. пре 1 минут, cloudking рече Uvek ista stvar. Па јесте, ето... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2016 Управо сада, Господин Дареалис рече Причам теби ако хоћеш да знаш, они нека черече колико хоће... Стари Завет се тумачи у контексту Новог. Па јесте, ето... Dareeeee, pricas meni nesto sto ja pricam vec dvajes strana ove teme! Nemoj me pa sad ti nerviras, malo mi ovaj maskirani trol, boki Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Децембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2016 cloud ти ниси овде да нешто научиш него да делиш лекције, то је одавно очигледно. Не одговарам ти због тебе него због других који читају. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2016 пре 2 минута, cloudking рече Dareeeee, pricas meni nesto sto ja pricam vec dvajes strana ove teme! Nemoj me pa sad ti nerviras, malo mi ovaj maskirani trol, boki Sorry, m8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2016 пре 51 минута, Justin Waters рече Dakle djeca koja pripadaju paganskom narodu su satanisti i ubice, djeca su im krvozdena i samo pogledom na covjeka zele da ga ubiju, Све и да је овако - та деца ""су"" одговорна што су се родила баш ту, баш у том народу и што... Ваља мислити о томе. Ваља. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2016 пре 24 минута, cloudking рече Znaci Bog je razmisljao, "daj da ja pokoljem ovu decu, jer ko zna sta sve moze od njih da ispadne, bolje da ne rizikujemo... salji medvede zlu ne trebalo" Nije ni razmisljao dok se na klince nije pozalio tip kojeg su zezali zbog frizure... Onda je razmislio i ustanovio da je prozivanje za celavost neoprostiva... U stvari, to je neka parabola, ali svako ko je makar poceo da celavi zna da deca prostojednostavno nisu to smela da mu govore. Цитат изиђоше мала деца из града и ругаху му се говорећи му: Ходи, ћело! Ходи, ћело! A kad mecke obavise god's-dirtywork, Jelisije povika:"Ahahahar, evo vam gadovi mali, ja MOZDA nemam kose, ali vi nemate ni glavica svojih ludih na ramencima svojim! MOZDA sam celav, ali bacam prokletsva koja deluju bez zadrske!" Justin Waters and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2016 пре 46 минута, cloudking рече Znaci Bog je razmisljao, "daj da ja pokoljem ovu decu, jer ko zna sta sve moze od njih da ispadne, bolje da ne rizikujemo... salji medvede zlu ne trebalo" Pa, stvari su i interpretirane. Cita se bukvalan dogadjaj po smislu i po svom kontekstu stvari, vezano i za druge dogadjaje i delovanja Bozija. Malo si iskarikirao ceo slucaj. Treba razumeti Bozije namere i sudove u sirem kontekstu stvari i dogadjaja. Recimo, postoji prica o drugom proroku, koji je trebao po Bozjoj nameri, da caru Jevrejsko propoveda pokajanje zbog njegovog greha. Nije mogao fizicki da dodje do cara, i stao je na put, i trazio da ga neko fizicki povredi u ime Bozije. Na tako povredjenog , naisli su carevi vojnici i odneli ga u dvorac, gde je uspeo da dodje do cara i da mu prenese stvari koje su trebale da ga povrate Bogu. Dakle, ako gledamo po spoljasnjem redu stvari, prorok je bio malo 'sacnut', ali, po unutrasnjem i mnogo bitnijem sustinskom smislu, on je odradio delo koje trebalo da urazumi Izrailjskog cara i da ceo narod sa carem slavi Boga. Od slavlejnja i ispovedanja pravog Boga, starom Izrailju je i mnogo puta zavisio i fizicki opstanak u borbi sa raznim idolopolonickim plemenima koji su ih porobljavali. Zbog toga je i ovo delo proroka, bilo iznimno bitno i moralo se, bilo kako doci do cara, jer, tako je bar postojala mogucnost povratka cara. Tako isto i ovde sa ovim medvedom. Gleda se dublje objasnjenje ove stvari, koje je u vidu imalo i povratak od idolopoklontsva ovog grada Izrailjevog i upozorenje da se moraju postovati proroci Boga Izrailjevog i da se mora postovati vrlina i pravednost koju su propovedali proroci , koji su bili Boziji zastupnici Izrailja pred njim. Jer, bez svega toga , istorija i predanje Izrailja , kazivalo je da , nikako nisu mogli da se uzdaju u pomoc mocne desnice Bozije u borbi sa svojim , mnogo mocnijim neprijateljima. Zbog toga su sve te stvari tako bitne. Nema mesta nekoj decjoj sali prema bilo kome, narocito prema proroku koji je i mrtve vaskrsavao i bio je vrlo blizak Bogu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2016 Џаба све, а имамо тако леп српски. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2016 пре 3 часа, Avocado рече Bla, bla, truć... Ма у праву си. Да смо макар прочитали једну књигу, да нешто размотримо. Овако, ми немамо од чега да почнемо. Каква црна физика. Да спремимо лопате, сад ће снег. Мада у Београду вероватно неће бити снега до Нове године. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2016 пре 21 минута, Bokisd рече Tako isto i ovde sa ovim medvedom. Gleda se dublje objasnjenje ove stvari, koje je u vidu imalo i povratak od idolopoklontsva ovog grada Izrailjevog i upozorenje da se moraju postovati proroci Boga Izrailjevog i da se mora postovati vrlina i pravednost koju su propovedali proroci , koji su bili Boziji zastupnici Izrailja pred njim. Jer, bez svega toga , istorija i predanje Izrailja , kazivalo je da , nikako nisu mogli da se uzdaju u pomoc mocne desnice Bozije u borbi sa svojim , mnogo mocnijim neprijateljima. Zbog toga su sve te stvari tako bitne. Nema mesta nekoj decjoj sali prema bilo kome, narocito prema proroku koji je i mrtve vaskrsavao i bio je vrlo blizak Bogu. Medved napada ljude tako sto im cilja na na celjust jer zeli da onesposobi jedinu stvar za koju veruje da moze da ga ugrozi, zato ljudi koji prezive napad medveda uglavnom ostanu bez vilice. Dakle medved coveku prvo istrgne vilicu i u tom procesu iscupa jezik, obraze i neretko donji deo vrata. Ukoliko je covek zle srece pa mu taj prvi napad ne osteti aortu, onda on ostane jos malo ziv da posvedoci narednim desavanjima... a to je uglavnom cupanje udova iz tela i lomljenje kostiju usled udaranja o zemlju. Naravno, ovakav napad je dobrodosao i opravdan koliko se ima visi cilj, a to je u ovom slucaju oslobodjenje od idolpoklonstva i postovanje boga. Uzasna agonija kojoj su klinci bili izlozeni nije bila uzaludna jer je bog time hteo da napravi poentu. Sto se tice poente, htedoh da pitam... jel uspela akcija? Jel su se stanovnici tog grada odrekli idolpoklonstva? Jesu li ljudi naucili da moraju da postuju Boga? Nadam se da masakriranje neduzne dece ipak nije bio uzalud, tako da cu strpljivo da sacekam odgovor na ova pitanja. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Децембар 22, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2016 пре 27 минута, Bokisd рече Recimo, postoji prica o drugom proroku, koji je trebao po Bozjoj nameri, da caru Jevrejsko propoveda pokajanje zbog njegovog greha. Nije mogao fizicki da dodje do cara, i stao je na put, i trazio da ga neko fizicki povredi u ime Bozije. Na tako povredjenog , naisli su carevi vojnici i odneli ga u dvorac, gde je uspeo da dodje do cara i da mu prenese stvari koje su trebale da ga povrate Bogu. Dakle, ako gledamo po spoljasnjem redu stvari, prorok je bio malo 'sacnut', ali, po unutrasnjem i mnogo bitnijem sustinskom smislu, on je odradio delo koje trebalo da urazumi Izrailjskog cara i da ceo narod sa carem slavi Boga. Primer ti je ubi boze... neki lik se sluzio obmanom i lazima da bi ispunio svoj zadatak... a pritom je svesno sam sebe povredio nasuprot deci koja nisu trazila da im medvedi trgaju organe i zvacu misiće... Inace primer sa medvedima mi je prvi pao na pamet onako, bzvz... ima toliko primera u starom zavetu koji jasnu ukazuju da ili stati zavet nikako ne treba citati bukvalno ili je bog tezak sadista i monstrum... Na primer potop... uyeo bog i udavio ogorman broj ljudi... ne batali odrasle ljude... udavio je ogroman broj male dece koja nisu imala pojma ni o cemu. A on kao svemoguce bice, umesto da pucne prstima i da ih sve pretvori u prah, znas koju metodu je odabrao? Jednu od onih koju prati ogromna agonija... zamisli ti si klinac... iggras ispred kuce dok ti roditelji unutra bludnice (posto su kao nesto svi tad bili ekstra pokvareni, a seks je nono tako da su sigurno orgijali po ceo dan) i odjednom naidje ogromna voda koja te obuzme celog... odjednom se nadjes ispod povrsine, nesvestan sta se desava niti zaasto se desava... nisi ni stigo da se pitas otkud tolika voda a vec ti se pluca grce u ocajnickom pokusaju da zavape malo vazduha... vadzuha nema i prirodni instinkt uskace i ti udahnes vodu u pluca... ljudi koji su preziveli davljenje kazu da je to momenat neopisivog bola i agonije... bola i agonije kroz koje je bog svesno propustio malu decu... Ah da imao je visi cilj... hteo je da restartuje covecanstvo posto mu je kreacija skroz otislau corak... hteo ja krene ponovo i da napravi novi narod... bolji narod... e pa cestitam. Okreni se oko sebe i pogledaj za koga je bog napravio mesto. Pogledaj za sta su podavljena deca... za nas... mi smo taj bolji narod. Blago nama i bogu s nama. пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука