cloudking Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 9 минута, Ignjatije рече ... и онако јавно голи се шетају, оргијају... Далеко смо ми од тог развијеног света још. Боље тамо да иду и нека се волу по парадама слободно и развијено. Џаба губе време у затуцаној Србији која је против слободе јавног испољавања љубави без граница. Ovo je laz, propaganda vas homofoba. Unedostatku kvalitetnih argumenata izmisljate nekakve "javne orgije"... Toliko lepih stvari ima koje mozes od srca da mrzis ko covek a vi nikako od pedera da se odlepite. Nikako da ukapiram tu opsednutost homofoba seksom sa osobom istog pola. Ni otkriveni gejevi nisu toliko opsednuti tim seksom koliko vi- neotkriveni... zuti car and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Radije bih da Srbija postane zemlja gde gejevi mogu slobodno da se...a da niko ne razmišlja kako će da preživi mesec. Uuu peder, pa toga ima otkad je sveta i veka, koga više briga za njih. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Да ли ће бре ову земљу да напусти нека истинска битанга, политичар,тајкун,криминалац,насилник, дилер,хулиган...па да се радујемо како приличи крштена човека... Милан Ракић, Paradoksologija, Justin Waters and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 1 сат, Natasa. рече Pa šta? Ovde domaćin oleši ženu i decu i to tako prođe jer je imala dugačak jezik verovatno, a tamo Bože moj imaju Prajd. Kad bi se više ljudi zanimalo za žrtve nasilja nego za šaku pedera Srbistan bi bio srećnije mesto. Uuu u p.m., imaju Prajd, videće ih deca i postati gej i svi tako kolektivno orgijati. Idi bre...koga zabole. Pa mozda nece postati gej,...ali mozda organizuju gejevi poseban karavan za decu od 12,13 godina u toku parade...oh wait da pa toga ima Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 1 сат, Зосима рече Да ли ће бре ову земљу да напусти нека истинска битанга, политичар,тајкун,криминалац,насилник, дилер,хулиган...па да се радујемо како приличи крштена човека... Њима, нажалост, све више овде прија клима... Зосима and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 37 минута, Paradoksologija рече Њима, нажалост, све више овде прија клима... Ne da im prija klima, nego imaju vrhovna mesta u ovom ekosistemu. Natasa., florenntina, -Владимир- and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 26 минута, verum est in beer рече Ми имамо 2 велика проблема, а то је да све критикујемо и да нам је увек туђе слађе. Када би се сви борили за наше боље, свима би било боље. Овако на форумима, фејсу, твитеру... имамо томове и томове критика, сви смо ми најпаметнији, а нико не чини ништа, већ су се сви помирили са ситуацијом. Када би почели да деламо, било би другачије. Ето, онај дечко Филип Вукша је учинио нешто, а нико од брижника му није помогао (ето, први ја). Када би сви почели да кренемо од нашег дома, краја, посла, града... и када би указивали другима на грешке, мислим да би било свима боље. Жалимо се како нема осмеха више овде, како нико не каже:хвала, молим, извини... е па када армија нас буде почела то да ради, онда ће и они "дивљи" видети од нас, па ће неки и усвојити, а да не буде да само говоримо "дошли дивљи и истерали питоме". Ја сам први за то да човек може и треба да иде на било коју тачку ове земаљске кугле. Сви треба да будемо слободни, без икаквих предрасуда и да живимо где хоћемо, али да ми неко нон стоп намеће како је запад златан,културан и хуман, е то је већ ван сваке памети. Онај запад који је до скоро имао људски золошки врт, који је покрао што се покрасти може, који је побио што се побити може, који и данас живи на патњи других, који и данас има више напада на геј популацију и који има расизма, коју Србија од када је света и века није имала, а при томе држе другима лекције о моралу. Нисмо савршени, али нисмо ни најгори од све деце, а до нас је да ли ћемо се препустити нечему или нећемо. Da, ima i toga. Jedna Belgija, sedište evropejske demokratije, ima u svojoj istoriji jednog Leopolda. Nije nigde idealno, ali dokle više sa tim napadima na gejeve. Pojava koja postoji otkad je sveta i veka, aman. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 23 минута, Господин Дареалис рече Ne da im prija klima, nego imaju vrhovna mesta u ovom ekosistemu. Drain. The. Swamp. -Владимир-, Аурор and Natasa. је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Za razliku od drugih naših iseljenika , Boban je dovoljno pošten da ne laže kako je tamo negde loše, kako je taj tamo narod glup i kako ga ubija nostalgija Срђан Шијакињић and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Gej koji se zove Boban ...sad mi pade napamet . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 3 минута, Дејан рече Za razliku od drugih naših iseljenika , Boban je dovoljno pošten da ne laže kako je tamo negde loše, kako je taj tamo narod glup i kako ga ubija nostalgija To je za one koji odu u Njemačku...i oni koji kažu Njemačka . Дејан је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 5 минута, Natasa. рече To je za one koji odu u Njemačku...i oni koji kažu Njemačka . Koliki nam je odliv mozgova, toliki nam je i odliv primitivaca. Uništavamo tu Evropu. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 пре 2 минута, Дејан рече Koliki nam je odliv mozgova, toliki nam je i odliv primitivaca. Uništavamo tu Evropu. Baš mi ih je žao . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 Treba praviti razliku izmedju odliva mozgova i odliva mozaka. Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2016 1 hour ago, Дејан рече Treba praviti razliku izmedju odliva mozgova i odliva mozaka. Nemačka vs. Njemačka http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука