Jump to content

Nostalgija je - ovo...

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

РезÑлÑÐ°Ñ Ñлика за ÑÑаÑи ÑелеÑони

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Da li se iko od vas seca, to jest, da li je cuo za Sedmoricu mladih ?

Zanimljivi, zabavni, svestrani umetnici

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Cuj - da li smo culi... gledali ih meleon puta... :dobro:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
On 8.12.2016. at 15:10, JESSY рече

Резултат слика за nostalgicne slike

Ove kutije bi trebalo da su za so, šećer, kafu i tako to... Sećam se da je moja baba je u jednoj od njih čuvala zelene mentol bombone. A njih je koristila za groblje. To je tada bila retka roba, tako da ko je hteo da se zasladi.. imao je šećer u kocki. Toga je bar bilo:D.

U seoskoj prodavnici su se te bombone prodavale na merenje, što tada po gradovima nisam viđao. 

Подели на овим сајтовима

Seća li se neko špice za ''7 TV dana''? Oni nojevi i ona scena iz saluna kad krigla piva klizi sa jednog kraja šanka na drugi?

To se prikazivalo subotom, što znači da je sutradan bila nedelja. Em si  mali, pa drugi brinu o tebi,  em se dva dana ne ide u školu :D.

Mislim da je prvobitna špica bila nešto drugačija. Muzika je ostala ista, ali u ovoj drugoj verziji nešto brža. Nisam nešto nostalgičan, ali me ova muzika baš dirne.

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Capture.PNG

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 8.12.2016. at 15:10, JESSY рече

Резултат слика за nostalgicne slike

Каква носталгија? Ми још увек имамо овакву кутију за брашно. :D До душе, мало је већ похабана споља, али је ја волим.

20180814_182231.thumb.jpg.243d75b675d8107494fd6f9ab70e11c6.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Lady Godiva рече

Ми још увек имамо овакву кутију за брашно. :D До душе, мало је већ похабана споља, али је ја волим.

svaka cast....:dobro:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, obi-wan рече

Nas je bio ovakav :)

USISIVAC-SLOBODA_slika_O_74465697.jpg

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Lady Godiva рече

али је ја волим.

:sunce: Све сам покупила од баба и деде, и још увек користим пуно тога, волим да их користим, некако су ми топле (ех, сећања...). Ја имам две посуде за брашно, велику за пар кила и малу, брзопотезну, када ми треба мало брашна. Ево је  :)))

39177587_2082737661745241_7448398448694394880_n.thumb.jpg.f7a1f9e75f0e86b430dc5336638952ce.jpg

А ту је и кутија за шећер (на којој пише шећер :smeh1:). Мени су ове ствари вредне и драгоцене, више него неки тапервер (који такође имам али тјах).

Лејди ме сада подстакла да идем по кући и фоткам, ево и ово, кутија за џиџабиџе (шрафчићи и немампојмаштајеовоалиможедаустреба)

39195315_2082780185074322_6293843082693574656_o.thumb.jpg.b2f250e295bec82000dff3887cab42d9.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...