Jump to content

Nostalgija je - ovo...

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

nostalgija-sladoled.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

0150e2d6c5eee1ddef5bf06e0ad4bb9c.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

images?q=tbn:ANd9GcRCDvqdz34VUfXVJqwjOtw

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Izložba u Požarevcu: Dizajn u doba Juge

Izložba u Požarevcu: Dizajn u doba Juge

Takozvani jugonostalgičari, ali i ostali zainteresovani građani Požarevca uživali su, u Galeriji obojene svetlosti Centra za kulturu, prisećajući se već pomalo zaboravljenih predmeta od kojih su se pojedini našli na izložbi čija postavka nosi naziv "Dizajn iz doba Juge - lična sećanja".

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
  • 2 weeks later...

Никада га, мислим на серијал емисије ''Сведоци векова'', не бих одгледао, спремао бих се за школу када би емисија почињала. Можда је нисам гледао и зато што нисам нешто баш био заинтересован, али, увек ми је изазивала неко страхопоштовање. А сада, сада ми подстиче носталгију. Ето, тада, нисам ни слутио да ћу једнога дана, након, Бог Свети зна, колико година, схватити шта је суштина живота.

Подели на овим сајтовима

Vatrica gori u peci, pucketa, zima napolju veje sneg, baka i ja igramo mice ili ne ljuti se covece. 

Bog da joj dusu prosti.

Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls.

Подели на овим сајтовима

I ja sam s mojom igrala Ne ljuti se čoveče. Volela je da pobeđuje, pa kaže: "Šta je tebi? Ja neću da igram ako ne mogu da pobedim".

Nedostaje, jako...

Pa, jednom sedimo  i pričamo, a baba hekla,... tropsko leto, oko 40 stepeni, a na meni haljinica bez rukava, a duga do članka, i čekamo goste...Baba me pogleda preko naočara i kaže: "Snežo, obuci se." - "Obučena sam."... Nastavimo priču, a ona će ponovo oštrijim glasom:"Snežo, obuci se!" - "Pa obučena sam, valjda vidiš." - "Nisi obučena, gola si."  - "Kako sam gola!? Vidi dokle je haljina!" - " Jesi! Gole ti ruke!"  :smeh2:

Подели на овим сајтовима

On 12/1/2017 at 14:06, JESSY рече

nostalgija-sladoled.jpg

Neki od najboljih!...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

000a.jpg.ca8a7f0e31f23622a39a88bd61e999ad.jpg

MIKIJEV-ZABAVNIK-br-550_slika_O_71310861.thumb.jpg.ef67541fc173edfc24a137fcf440a80d.jpg

d77b1a73774e9b0c491c4ef9f4772d2d.thumb.jpg.8e0258772af7d3345c57abae63e35541.jpg

140473554.jpg.10dd0064ebacdca30aaaa36df5fb2b57.jpg

128366422.jpg.4293bc7852950c2e485e8f6e9877e55d.jpg

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Za jos nostalgije posetite i ovu temu... :)

...

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Capture.PNG

Capturen.PNG

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...