JESSY Написано Децембар 1, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2017 arizan, obi-wan and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 1, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2017 Рапсоди, Rassoban, AnaLaz and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 2 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 1, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 1, 2017 Trifke, Лидија Миленковић, arizan and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 3, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 3, 2017 Izložba u Požarevcu: Dizajn u doba Juge Takozvani jugonostalgičari, ali i ostali zainteresovani građani Požarevca uživali su, u Galeriji obojene svetlosti Centra za kulturu, prisećajući se već pomalo zaboravljenih predmeta od kojih su se pojedini našli na izložbi čija postavka nosi naziv "Dizajn iz doba Juge - lična sećanja". ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Фебруар 21, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2018 Рапсоди, Phoebe, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Фебруар 21, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2018 Natasa., Рапсоди, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Март 3, 2018 Пријави Подели Написано Март 3, 2018 Никада га, мислим на серијал емисије ''Сведоци векова'', не бих одгледао, спремао бих се за школу када би емисија почињала. Можда је нисам гледао и зато што нисам нешто баш био заинтересован, али, увек ми је изазивала неко страхопоштовање. А сада, сада ми подстиче носталгију. Ето, тада, нисам ни слутио да ћу једнога дана, након, Бог Свети зна, колико година, схватити шта је суштина живота. Trifke, "Tamo daleko", Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Март 7, 2018 Пријави Подели Написано Март 7, 2018 Vatrica gori u peci, pucketa, zima napolju veje sneg, baka i ja igramo mice ili ne ljuti se covece. Bog da joj dusu prosti. Sanja Т., Лидија Миленковић, Рапсоди and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Март 7, 2018 Пријави Подели Написано Март 7, 2018 I ja sam s mojom igrala Ne ljuti se čoveče. Volela je da pobeđuje, pa kaže: "Šta je tebi? Ja neću da igram ako ne mogu da pobedim". Nedostaje, jako... Pa, jednom sedimo i pričamo, a baba hekla,... tropsko leto, oko 40 stepeni, a na meni haljinica bez rukava, a duga do članka, i čekamo goste...Baba me pogleda preko naočara i kaže: "Snežo, obuci se." - "Obučena sam."... Nastavimo priču, a ona će ponovo oštrijim glasom:"Snežo, obuci se!" - "Pa obučena sam, valjda vidiš." - "Nisi obučena, gola si." - "Kako sam gola!? Vidi dokle je haljina!" - " Jesi! Gole ti ruke!" AnaLaz, Лапис Лазули, Рапсоди and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 7, 2018 Пријави Подели Написано Март 7, 2018 On 12/1/2017 at 14:06, JESSY рече Neki od najboljih!... JESSY and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 7, 2018 Пријави Подели Написано Март 7, 2018 Рапсоди, "Tamo daleko", Лапис Лазули and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 7, 2018 Пријави Подели Написано Март 7, 2018 Za jos nostalgije posetite i ovu temu... ... Лидија Миленковић and JESSY је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 19, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Април 19, 2018 Лидија Миленковић, obi-wan and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Април 19, 2018 Пријави Подели Написано Април 19, 2018 Лидија Миленковић and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
goranger Написано Април 19, 2018 Пријави Подели Написано Април 19, 2018 arizan, Лидија Миленковић and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука