Рапсоди Написано Април 19, 2018 Пријави Подели Написано Април 19, 2018 Лидија Миленковић, Smaragdni kamičak, goranger and 5 осталих је реаговао/ла на ово 2 5 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 Da li se iko od vas seca, to jest, da li je cuo za Sedmoricu mladih ? Zanimljivi, zabavni, svestrani umetnici obi-wan, Orion, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 13, 2018 Пријави Подели Написано Мај 13, 2018 Cuj - da li smo culi... gledali ih meleon puta... АлександраВ and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
arizan Написано Мај 30, 2018 Пријави Подели Написано Мај 30, 2018 On 8.12.2016. at 15:10, JESSY рече Ove kutije bi trebalo da su za so, šećer, kafu i tako to... Sećam se da je moja baba je u jednoj od njih čuvala zelene mentol bombone. A njih je koristila za groblje. To je tada bila retka roba, tako da ko je hteo da se zasladi.. imao je šećer u kocki. Toga je bar bilo. U seoskoj prodavnici su se te bombone prodavale na merenje, što tada po gradovima nisam viđao. AnaLaz, Милан Ракић, Orion and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
arizan Написано Мај 30, 2018 Пријави Подели Написано Мај 30, 2018 Seća li se neko špice za ''7 TV dana''? Oni nojevi i ona scena iz saluna kad krigla piva klizi sa jednog kraja šanka na drugi? To se prikazivalo subotom, što znači da je sutradan bila nedelja. Em si mali, pa drugi brinu o tebi, em se dva dana ne ide u školu . Mislim da je prvobitna špica bila nešto drugačija. Muzika je ostala ista, ali u ovoj drugoj verziji nešto brža. Nisam nešto nostalgičan, ali me ova muzika baš dirne. Лидија Миленковић, Милан Ракић, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 14, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2018 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 14, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2018 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 14, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2018 Rassoban and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 @JESSY A svaka kuca imala je po 1 mlazni motor. Nas je bio ovakav... https://www.njuskalo.hr/stare-stvari/sloboda-cacak-minor-de-luxe-usisavac-osijek-oglas-23378623 Orion, Lady Godiva, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 On 8.12.2016. at 15:10, JESSY рече Каква носталгија? Ми још увек имамо овакву кутију за брашно. До душе, мало је већ похабана споља, али је ја волим. Лидија Миленковић, obi-wan, AnaLaz and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 14, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 2 часа, Lady Godiva рече Ми још увек имамо овакву кутију за брашно. До душе, мало је већ похабана споља, али је ја волим. svaka cast.... АлександраВ and Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 6 часа, obi-wan рече @JESSY A svaka kuca imala je po 1 mlazni motor. Nas je bio ovakav... https://www.njuskalo.hr/stare-stvari/sloboda-cacak-minor-de-luxe-usisavac-osijek-oglas-23378623 Nas je bio ovakav АлександраВ, JESSY, Rassoban and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Август 14, 2018 Пријави Подели Написано Август 14, 2018 пре 3 часа, Lady Godiva рече али је ја волим. Све сам покупила од баба и деде, и још увек користим пуно тога, волим да их користим, некако су ми топле (ех, сећања...). Ја имам две посуде за брашно, велику за пар кила и малу, брзопотезну, када ми треба мало брашна. Ево је А ту је и кутија за шећер (на којој пише шећер ). Мени су ове ствари вредне и драгоцене, више него неки тапервер (који такође имам али тјах). Лејди ме сада подстакла да идем по кући и фоткам, ево и ово, кутија за џиџабиџе (шрафчићи и немампојмаштајеовоалиможедаустреба) Лидија Миленковић, obi-wan, Lady Godiva and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Orion Написано Август 17, 2018 Пријави Подели Написано Август 17, 2018 obi-wan, Лидија Миленковић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука