*SHONE* Написано Децембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2016 пре 19 часа, Mилена Трифковић рече Kad kazete nostalgija prvo pomislim na decije emisije crtane itd Obožavao sam Lutkomendiju. Šta ću kad sam Lala Najbolji deo bio je kada sviraju ona trojica. Mилена КШ, GeniusAtWork and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2016 пре 27 минута, Плаво Небо рече Када се присетим времена проведеног на селу, времена када бих од буке чуо само звук меденице. Када се присетим тог прелепог мириса у дрвеној колиби препуној кајмака, сира.. Када се присетим како сам слатко јео и најобичнију саламу код својих баба и деда. Када се присетим шетњи по ливадама и јурњаве за лептирима. Када се присетим како смо као деца узимали самаре од коња, навлачили их на себе као да су нам падобрани, а онда скакали са тракторске приколице као да смо у авиону. Када се присетим вечери препуних звезданог неба када се од буке могла чути само песма зрикаваца у трави или по неки лавеж. Када се присетим времена када ми је и хладни подрум испуњен бачвама био прелепо место за одмор од летње жеге. Када се присетим једноставности тих старих кућа, штала, колиба.. саграђених од хладног камена, блата, дрвета, трске.. материјала хладног на додир, али, кућа препуних љубави и срдачне топлине. Јаоооо разболе ме .... Је ли се ти то сећаш и носталгично уздишеш за твојим или мојим сећањима... PredragVId, Плаво Небо, Н И Н Е and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2016 1 hour ago, Караконџула рече О, да, свакако и ови млади мутанти долазе и код мене у обзир! Свако јутро у 9 сати под условом да у школу идем поподне. Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Децембар 8, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2016 1 hour ago, Рапсоди рече Јаоооо разболе ме .... Је ли се ти то сећаш и носталгично уздишеш за твојим или мојим сећањима... Ех сећања.. знаш ли да чак и осећам те лепе мирисе. Рапсоди and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 8, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 8, 2016 @-Владимир- Godine prolaze tiho, necujno polako klize, izmicu kao kroz maglu me sluzi secanje da ti si nekad bio tu I dobro znam da svi su smesni posle tebe to dobro znam al' to je sada nebitna stvar Ref. Nostalgija jer je vazduh prepun tvojih mirisa nostalgija to znaci da sam te nekad volela nostalgija jer te krijem u svojim grudima nostalgija moja losa navika Dugo je trebalo da ti oprostim sto odlazis bez pozdrava a sada placem i sve ti oprastam i shvatam, to je sudbina I dobro znam da svi su smesni posle tebe to dobro znam al' to je sada nebitna stvar geronymo је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*SHONE* Написано Децембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 Danas me koleginica podsetila na karamele. Ne znam kakve su ove danas, ali nekada su bile izvanredne. Natasa., Phoebe, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 пре 3 минута, *SHONE* рече Danas me koleginica podsetila na karamele. Ne znam kakve su ove danas, ali nekada su bile izvanredne. jao brate, di me nadje....luda sam za njima, a njih vec dugo nigde nema.... blagosloven bio onaj ko mi pruzi informaciju gde ih mogu naci.... Аурор, Н И Н Е and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 пре 5 минута, JESSY рече blagosloven bio onaj ko mi pruzi informaciju gde ih mogu naci.... Upravo sam ih jeo. TC Stadion, drugi sprat, pored pokretnih stepenica. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 9, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 пре 1 минут, Господин Дареалис рече TC Stadion, drugi sprat, pored pokretnih stepenica. nemoj da pricas...tu mi ispred nosa a ja ih ne vidim..... ko zna koliko dugo bih ja prolazila pored njih a da ih ne vidim.... hvala ti brate....Bog te blagoslovio...ucinio si jedno veoma dobro delo tokom ovog posta.... Аурор је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*SHONE* Написано Децембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 Nateraćemo te da kupiš mlečne karamele Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Децембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 19. децембар, јутро - тееешка носталгија. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Децембар 9, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2016 Detinjstvo -Владимир-, Данче* and PredragVId је реаговао/ла на ово 3 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*SHONE* Написано Децембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2016 uros, arizan, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2016 Аурор, PredragVId, Phoebe and 4 осталих је реаговао/ла на ово 6 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука