Flojd Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 Alhemicara. Izuzetna knjiga, obavezno je treba procitati dva puta kako bi je bolje razumeli. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 @Paradoksologija ne znam zasto se iscudjavas. Knjigu stvarno treba procitati dva puta, zato sto mnogi detalji izmigolje dok citas, pa se treba vratiti ponovo. Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 On 20. 9. 2018. at 18:53, Liga Džentlmena рече @Paradoksologija ne znam zasto se iscudjavas. Knjigu stvarno treba procitati dva puta, zato sto mnogi detalji izmigolje dok citas, pa se treba vratiti ponovo. Expand @Lady Godiva Ee pa gde si ti lepotice, bas mi je bilo dosadno bez tebe. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 On 20. 9. 2018. at 18:44, Liga Džentlmena рече Alhemicara. Izuzetna knjiga, obavezno je treba procitati dva puta kako bi je bolje razumeli. Expand Читао давно. Лепа, питка прича, као бајка за одрасле, подсећа ме на Малог Принца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Септембар 21, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2018 On 20. 9. 2018. at 22:03, todor рече Читао давно. Лепа, питка прича, као бајка за одрасле, подсећа ме на Малог Принца. Expand E bravo. Odlicno poredjenje. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 21, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 21, 2018 Manja88, Млађи Катон and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Октобар 18, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2018 Многе...али ево написаћу неке које нисам, а планирам, себи као подсетник: Кад је Ниче плакао - Ирвин Д. Јалом Неподношљива лакоћа постојања- Милан Кундера Софијин свет - Јустејн Гордер Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 Gospodar prstenova -Tolkin Kosingas -Aleksandar Tesic Demijan - Hese Zvonar Bogorodicine crkve- Igo Paviljon zena- Perl Bak Proces- Kafka 1984- Orvel Majstor i Margarita - Bulgakov I ima ih jos...ali ove najcesce citam iznova i iznova kad mi dodje... Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ole Gunnar Solskjær Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 Jedine knjige koje sam procitao i vise od tri puta (ovih od dva puta ima mnogo vise): Mali Princ - Egziperi Alhemicar - Koeljo Carobni sneg - A. DZ. Kronin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 Џејн Ејр, Степски вук, од Перл Бак више сам књига два пута прочитала, Хајди и Малог принца више пута.... PredragVId је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Alegzandar Написано Октобар 19, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2018 SpiralnoПослато са SM-A320FL користећи Pouke.org мобилну апликацију Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Новембар 9, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2019 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађи Катон Написано Новембар 10, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2019 Мислим да сам највише пута прочитао Тунел Ернеста Сабата. Прочитао сам комплет трилогију, али сам се овој књизи вратио највише пута. Балзакове књиге сам, такође, читао више пута. На пример, Изгубљене илузије. Топло препоручујем. Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука