АлександраВ Написано Новембар 23, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2016 Није да имам, нити ми је важно да се зна, али ме све ово баш нервира, а и волела бих да се покренемо и окупимо као око неке хот теме, а и да се очува Црква.нет до које ми је необично стало (до људи који су тамо)... ево, ја се пријављујем за редовног месечног сигурног уплатиоца, износ ће бити познат администрацији... JESSY, Дијана., obi-wan and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 I na mene računajte za redovnu АлександраВ, JESSY, Н И Н Е and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 On 22/11/2016 at 22:40, Жељко рече Е све смо ми ово већ сажвакали и у уредништву и на форуму и то већ годинама уназад и ништа... Кад западнемо у шкрипац, ондаК људима биде жао, окуписе мало људи закука, неко нешто донира, често и после кукњаве о гашњеу се једва скупе паре. Онда неко време траје ентузијазам, заправи више страх да ће форум бити угашен а после и то спласне. Онда иде мученије врха, врхова у пабирчењу за кинтом, блам већ и молити јавно. Некад се деси улети неки тајфун па дадне паре па онда сви ћутимо неко време. Разматрали смо и комерцијализацију али опет оно шта ће рећи бабо из Патријаршије, како ће над држава третирати итд Све у свему зачин це ово су последњи трзаји ектузијазма и страха од гашења а неки једва чекају и да виде угашен сајт и форум, тако да не берите бриге, добро бити неће, пропасти нећемо Пре него што било шта урадите било би добро да нешто промените. Нпр да отворите Webshop, на насловној о услугама, производима, рефернцама, вести, контакти и слични сајтови, јединствен и разумљив распоред, где су уметнуте слике и текст о услугама које форумаши имају да понуде. Садржај је и даље језгро доброг сајта. Што више информација око "ваше теме" (на јасан начин) то боље. После толико тешких времена, сада када сте успели, верујем да можете кренути даље...Људи ће верујем наћи средстава да се ово одржи, углавном је до сада био фокус само на међусобну корисничку комуникацију у различитим предметима, чланови одређују правац форума и различите теме...У веб продавници би се могао наћи материјал који подржава активности које изаберу чланови...нпр материјал који може да се одштампа, неки материјал који се може наручити као поклон (у смислу производа), који се наручи од самог члана (овде се наручи преко линка икона, рестаурација икона), па се тај пријави за редовног уплатиоца...Форум може бити покривен активностима. Али се онда нема пуно времена за блеју на форуму... Има много истине у овом што сте написали. Све у свему, Срби- народ воли да је раситњен, раситњене слободе. Ваља се ујединити ка том циљу опстанка. Али, трајно решење. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 Ja се исто учлањујем у редовног донатора за добробит ЖРУ-а . Наравно висина донације ће остати тајна за драге нам форумаше ! Редовно до 10-ог у месецу . obi-wan, Ignjatije, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Икар Губелкијан Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 И ја се јављам за свакомесечну мању уплату, док год сам запослен. Ако останем без посла (пу пу пу), бићете обавештени АлександраВ, Ignjatije, Н И Н Е and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 Молим администраторе да ми на ПП пошаљу како иде уплатница , мислим број рачуна , име примаоца и број на који треба да се уплати и наравно да ли да кренем већ сада са уплатом или до десетог децембра , мада другог идем на Хиландар и враћам се 7 децембра ! Ignjatije and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 8 minutes ago, Драган Јашић рече Молим администраторе да ми на ПП пошаљу како иде уплатница , мислим број рачуна , име примаоца и број на који треба да се уплати и наравно да ли да кренем већ сада са уплатом или до десетог децембра , мада другог идем на Хиландар и враћам се 7 децембра ! Послато. Драган Јашић and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 7 minutes ago, Драган Јашић рече како иде уплатница Ево брате Драгане, по овом моделу се плаћа на пошти или у банци. JESSY, Драган Јашић, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 Хвала вам свима ! АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 Ајмо, мора да нас има још којима је стало да овај гигант траје. Било би добро да свако од нас ко се пријавио, макар са сто динара, људи, није важно, да будемо сигурни уплатиоци, да људи у админ. могу да рачунају да неће имати тај проблем и да усмере снаге на друге проблеме, било би добро да јавите админ. који је износ у питању, да знају на колико могу месечно да рачунају... а админ. да јави да ли смо стигли до неког износа који ће значити некакву сигурност... Идемо Ана, Драгане, Ненаде, срце сте Брате Драгане, помени на Хиландару нас малецке Frulica, Н И Н Е, JESSY and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 Управо сада, АлександраВ рече Ајмо, мора да нас има још којима је стало да овај гигант траје. Било би добро да свако од нас ко се пријавио, макар са сто динара, људи, није важно, да будемо сигурни уплатиоци, да људи у админ. могу да рачунају да неће имати тај проблем и да усмере снаге да друге проблеме, било би добро да јавите админ. који је износ у питању, да знају на колико могу месечно да рачунају... а админ. да јави да ли смо стигли до неког износа који ће значити некакву сигурност... Идемо Ана, Драгане, Ненаде, срце сте Брате Драгане, помени у Хиландару нас малецке Наравно сестро Александра то увек радим када сам на тако светом месту ! АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 E овако. 1. Сад сам испробао на свом онлајн рачуну тј апликацији за мобилни (реч је о Интеза банци), може да се уплати и из кревета на онај рачун на име о.Ивана. Уплатио сам неку цркавицу, није нешто - али рачунам боље ишта него ништа - пре него закуцам до дна дозвољени минус Дакле, свако ко има апликацију своје банке може лако уплатити. То поједностављује ствари. 2. Може ли да се направи нека затворена група (знам да је било раније као могућност) оних који хоће и могу да дају редовно, па макар 100, 200, 500, 1000... дин. Попут оног читања псалтира, али да се чува њихова приватност (зато да буде затворена). 3. Или - може и списак оних који су се пријавили да дају редовно са затамњеним износима, а да се види крајњи тј збирни износ. 2+3. Администратори би (тако) обавештавали на овој теми колико још има финансијског простора за нове чланове па нека им се јави свако ко хоће да уђе у причу, колико би могло да се ослободи простора (нпр давао бих 200-300 динара месечно иако сам у дуговима до гуше, а ако се нађу бољи и спремнији можете ме ослободити. Рецимо да на поменутом списку ставите црвену тачкицу крај мог имена Ретко свратим или нешто напишем али не желим да Поуке престану са радом, обавезно кад привирим прочитам текстове о.Саве и о.Зорана, сазнам вести из Цркве а и шире...) 4. Ето, размишљамо... Sanja Т., "Tamo daleko", Драшко and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 Радимо на томе да у платформу интегришемо "бројач", где ће јасно да се види колико је новца прикупљено и колико још остаје сваког месеца. То је свакако боља опција која би свима оставила могућности да виде, а и да не оптерећује никога. Само остаје да се то софтверски реши. Milan Nikolic, obi-wan, Драган Јашић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 П.С. Све ово сам написао јер нисам ни у једном тренутку стекао утисак нити смо добили инфо да постоји НЕКИ круг људи и НЕКИ износ који редовно прилива... Хајмо слободно мало транспарентности, ваљда се не плашимо истине. Једино сам видео да је робот пар пута написао колико је дао, али нисам стекао утисак да је то нешто редовно и обавезујуће. Јел` се то плашимо да се обавежемо? Онда није чудо да је толико невенчаних и разведених... Ево, јавно се пријављујем да ћу сваког месеца између 21. и 30. (то је за вас почетак периода, ако сам добро разумео? Не мож` другачије. Она плата од 5. оде на кредит) уплаћивати по 300 дин. Толико сам уплатио јутрос. Ко хоће и сме нека се јавно пријави, ко неће јавно нека се пријави тајно код админа (а "нема ништа тајно што неће бити јавно" па не видим разлог да се стидим. ) Од мене толико, а ви јавите ако џаба млатим... Драган Јашић, АлександраВ, Н И Н Е and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Новембар 24, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2016 4 minutes ago, Јанко рече П.С. Све ово сам написао јер нисам ни у једном тренутку стекао утисак нити смо добили инфо да постоји НЕКИ круг људи и НЕКИ износ који редовно прилива... Не постоји. Углавном се своди на појединачне уплате кад кренемо да кукамо овако, или неке ванредне уплате кад уловимо, или на ентузијазам људи из уредништва, који уплаћују за одржавање сајта, јер веруј да је мучно да се овако кука сваког месеца. А то око обавезивања јесте једна од идеја, има и других некаквих идеја, ал сад прво гледамо да прегурамо ово до краја године, јер баш запиње, а не можемо ни ми стално да уплаћујемо. Danijela, АлександраВ and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука