Zoran Đurović Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 Е, немојте само Жекија да ми сада дирате као онда кад сам направио аферу да је Леон уствари мој рођак Велибор Џомић! - Писао ми човек. Ја сам умро од смеха. И испоставило се да је тачно оно што рекох Жексу, да сада Џому неће ни Морача опрати, јер они моји опоненти не верују да то није он, јер то Ава тврди!:))) Жика, Mилена КШ and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 50 минута, Zoran Đurović рече Е, немојте само Жекија да ми сада дирате као онда кад сам направио аферу да је Леон уствари мој рођак Велибор Џомић! - Писао ми човек. Ја сам умро од смеха. И испоставило се да је тачно оно што рекох Жексу, да сада Џому неће ни Морача опрати, јер они моји опоненти не верују да то није он, јер то Ава тврди!:))) Otvori avo neku temu o postanju. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 Ne znam jel neko pisao već ranije na ovoj temi, ali ajde za svaki slučaj da napišem. Ako se već gasi sajt, da li postoji mogućnost da se postovi i teme forumaša ili pak određenih forumaša sačuvaju negde da bismo uvek imali mogućnost da im pristupimo i da ih čitamo? Ovde su iznošeni mnogo dobri argumenti, ima mnogo kvalitetnog pisanja, dosta toga može da se nauči pa bi bila baš velika šteta da to sve propadne, jer mnogo od tih pisanja mogu pomoći nekome. Ja lično ne bih voleo da propadnu postovi i teme koje su pisali ljudi kao što su @Александар Милојков, @Zoran Đurović, @Aquilius Cratus, @Juanito, @GeniusAtWork, @Justin Waters, @Avocado i njima slični jer su imali mnogo dobre i kvalitetne postove i teme i blogove iz kojih može mnogo toga da se nauči, koje često imaju i spoljne linkove ka dobrim sajtovima. Uostalom, mislim i na pisanja koju je svako od nas licno imao. Eto to je moje pitanje. Ronald, Биљана and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 пре 23 минута, Deja Vu рече Ne znam jel neko pisao već ranije na ovoj temi, ali ajde za svaki slučaj da napišem. Ako se već gasi sajt, da li postoji mogućnost da se postovi i teme forumaša ili pak određenih forumaša sačuvaju negde da bismo uvek imali mogućnost da im pristupimo i da ih čitamo? Ovde su iznošeni mnogo dobri argumenti, ima mnogo kvalitetnog pisanja, dosta toga može da se nauči pa bi bila baš velika šteta da to sve propadne, jer mnogo od tih pisanja mogu pomoći nekome. Ja lično ne bih voleo da propadnu postovi i teme koje su pisali ljudi kao što su @Александар Милојков, @Zoran Đurović, @Aquilius Cratus, @Juanito, @GeniusAtWork, @Justin Waters, @Avocado i njima slični jer su imali mnogo dobre i kvalitetne postove i teme i blogove iz kojih može mnogo toga da se nauči, koje često imaju i spoljne linkove ka dobrim sajtovima. Uostalom, mislim i na pisanja koju je svako od nas licno imao. Eto to je moje pitanje. Nece se ugasiti, eto to je moj odgovor, hehhehee Снежана, Биљана and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Боки Написано Новембар 26, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 26, 2016 А шта мислите о томе да се неко посвети бирању и сабирању текстова и коментара у књигу? Juanito, Kaludjerovic Sreten and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука