Jump to content

Крај једне лепе идеје или о свачему и ничему... "Поуке" престају да постоје!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Ignjatije рече

Ето, и он може да има форум. Нисам мислио само на њега, али спада ту.

Наравно, квалитет и квантитет СВИХ других форума је на неупоредиво нижем нивоу од нашет ЖРУ. Опције које ми овде имамо не нађох нигде другде на нашем говорном подручју. Члан сам неколико форума, сви су они, како да кажем, мала деца наспрам поука. Због тога овај форум мора и треба да опстане. 

Погледај само "довнлоад" садржај. Само то и тему са о. Савом Јањићем. Ризница права не само за православне вернике. А то је само делић садржаја сајта. Не могу да замислим нестанак овог места.

Баш тако !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Одговори 199
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Поздрав свима! Дуго нисам била конкретно овде на Поукама,али на Црква.нету сам сваки Божији дан. Да сад не понављам оно што сте сви већ рекли, а и да не осуђујем никог(покушаћу),мислим да сви можемо бар по 500 динџи да одвојимо месечно. То су две кутије цигара,или две кафе у граду. Богу хвала, ускоро почиње Божићни пост, па самим тим нам је потребно мање новца и за храну(знам да пост није само храна итд.), па ето,бар ми који смо запослени можемо толико да одвојимо. Сајт је заиста диван,а посебно Црква.нет. Ево,јавно се извињавам ,а и срамота ме је што нисам до сада помогла колико-толико, а могла сам. Мислим да можемо месечно да одржавамо " Живе Речи Утехе". :slavaaa: 

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

A da se uradi jedan downgrade foruma?

Mozda moze da se prodje i sa jefitnijim hostingom a mozete  i d ase vratite na neku od besplatnih platformi foruma?

Znam da je to neslavan potez ali ocajna vremena- ocajne mere...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Гости
10 minutes ago, cloudking рече

A da se uradi jedan downgrade foruma?

Mozda moze da se prodje i sa jefitnijim hostingom a mozete  i d ase vratite na neku od besplatnih platformi foruma?

Znam da je to neslavan potez ali ocajna vremena- ocajne mere...

MIslim da je bolje ugasiti ga nego to uraditi.

Uostalom, zasto ovoliko filozofije? 

Jednostavno, mesecno se sakupi kinta i to je to..

Подели на овим сајтовима

31 minutes ago, AnaLaz рече

мислим да сви можемо бар по 500 динџи да одвојимо месечно.

Убедити Србина геџу да одвоји 500 кинти је веома тешко па макар имао много користи духовних на ЖРУ-у је сизифовски посао али вреди покушати !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, R2D2 рече

Jednostavno, mesecno se sakupi kinta i to je to..

Pa vis da nije jednostavno kad je form dosao do gasenja...

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, cloudking рече

Pa vis da nije jednostavno kad je form dosao do gasenja...

Надам се да ће мо превазићи тај проблем сви заједно ! Ипак је ово права ризница духовности .

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Драган Јашић рече

Надам се да ће мо превазићи тај проблем сви заједно ! Ипак је ово права ризница духовности .

takodje...

Подели на овим сајтовима

6 hours ago, Драган Јашић рече

Превазићићемо, само треба мало добре воље.

Похвалио би и уреднике јер су они на више начина покушавали да постакну форумаше. Давани су овде и правни савети, а за узврат су уредници предлагали да се да неки динар за сајт.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Жао ми је што је довде дошло. :(

Имате додатних месец дана да смислите шта даље, части @Н И Н Е. :)

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Не зна човек више ни како да се шали, ни шта да озбиљно мисли. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Неко ће да прави сапун, неко да пече кестење, итд.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Milan Nikolic рече

Може ли неко да пребаци читав форум у онај првобитни?

Јел знаш Милане,да овде на поукама постоји  архивиран форум верујем, како би било супер да  васкрсне опет ,заједно са Ђаковцем,Ђогом,Радомиром,Срећком...мислим да су то најбоља времена православног форумашења...:dobro:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...