kordun Написано Новембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2016 9 minutes ago, florenntina рече Da rezimiram: jedno pricas, drugo radis (posto i sada mozes sluziti vojsku ako to zelis) a ako ti neko ukaze na nedoslednost, ide traktor preko rebara. Drage moje dame, samo da znate da je Mladjoni sada ovde, podrzao bi me a mi smo ga izbacile sa foruma verujuci da je sovinista. Kakva greska ma ti rezimiraj za sebe sta oces, ja ti ne branim. mladju nemoj sa mnom usporedjivati, ja bijem zene, mladjo ne Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Новембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2016 22 minutes ago, Рапсоди рече Мени звучи супер, али бојим се да када би јавно предложила нешто слично етикетирали би те у најбољу руку као утописту. Ma ne brini. Utopija je verovati da ce nas spasiti Rusi ili Ameri, Kinezi ili Nemci. Kako moze biti utopija kada je nas rodjeni vladika koji sluzi istoj toj SPC to vec uradio, da ne spominjem masu divnih svestenika, monaha, monahinja koji rade neverovatne stvari kao i obicnih gradjana za koje se i ne zna... Ali da ne skrecem sa teme. Htela sam samo da ti pokazem kako dobra "ekonomska" akcija moze brze, efikasnije i bezbolnije da resi korupciju od politike. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Новембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2016 14 minutes ago, Иван ♪♫ рече U kom smislu? U smislu da je to zdrava omladina, fizicki, psihicki, moralno i kako god hoces. Иван ♪♫ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2016 42 minutes ago, Иван ♪♫ рече „Niko da ne viče: Napred!, već: Zamnom!" zar ima malo takvih kod nas? nema ih malo, al ih zovu budalama koji ginu za ideale Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2016 9 minutes ago, Paradoksologija рече Ako pojedinac koji živi na određenoj teritoriji ne želi da izgubi glavu zbog nečijih snova o etnički zasnovanim državama, nema pravo da bude 'nacija'? To je u redu, ne poznajem nikog čiji je san da 'bude nacija', kako god bi se to moglo izvesti. mislim na vecinu u narodu, ne na pojedinca, ja kad pricam o pojedincu ili ga imenujem ili mu se obracam u prvom licu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2016 56 minutes ago, kordun рече zar ima malo takvih kod nas? nema ih malo, al ih zovu budalama koji ginu za ideale Imamo, brate, imamo. Ali dokle možemo tako? Dokle? Siguran sam da smo mogli, i da možemo mudrim upravljanjem izbeći većinu ratova. Ne sve, ali većinu da. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2016 1 hour ago, Sofija_ рече trenutno nam ameri kroje sta cemo i kako, evo ti odlomak iz filma Boj na Kosovu, tako je istinit, ko razume shvatice E, da! Baš to! Dođe tako, zgadi se čoveku sva licemernost ovosvetska, sva nepravda, nema kompromisa, i čovek je spreman da se suoči i sa samom smrću, u ime pravde. Ali nema pravo i od drugih to da traži. Možda čak i u takvim trenucima treba imati strpljenje. Znači uvek staviti svu veru i svo pouzdanje na Boga. Gospod veli: ,,Ja ću uzvratiti". ,,Drži um svoj u adu i ne očajavaj". Eto ne znam... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Новембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2016 5 minutes ago, Иван ♪♫ рече Možda čak i u takvim trenucima treba imati strpljenje Tacno. Ne mogu ni da zamislim, kako je bilo nasim precima koji su 500 godina trpeli turski zulum, zamisli 500 godina, a mi kukamo na zadnjih 70 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2016 Управо сада, Sofija_ рече kako je bilo nasim precima koji su 500 godina trpeli turski zulum Сумњам да је било ко од њих живео 500 година... Justin Waters, Баба, Paradoksologija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Новембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2016 3 minutes ago, Grizzly Adams рече Сумњам да је било ко од њих живео 500 година u totalu medjede Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2016 3 minutes ago, Sofija_ рече u totalu medjede Аааааа... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Новембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2016 Управо сада, Grizzly Adams рече Аааааа... sta uradi amerika od co'eka cccccccc Ignjatije, Grizzly Adams and Благовесник је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Новембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2016 3 hours ago, Grizzly Adams рече Императора у Покушају Александра Носатог Trebalo je da da Hrvatima da imaju svoj Lihtenstajn i da idemo svojim putem... Najveca greska u srpskoj istoriji, i sve zato sto je, kao sto rece, hteo da bude Imperator. RYLAH and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2016 Izgleda da Milan ne simpatise Dveri ... Kakva je ovo politizacija verskog foruma ... zna li iko ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2016 25 minutes ago, Arsenija рече Izgleda da Milan ne simpatise Dveri ... Око соколово... Благовесник, RYLAH and Аурор је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука